Urari "numai de bine" advertisingului neinspirat

de la Propaganda si ADfel
Pentru cei satui de spoturi plictisitoare sau de-a dreptul enervante, agentia Propaganda si ADfel - "Un altfel de festival cu altfel de publicitate", care a avut loc la "Motoare" intre 4 si 10 septembrie, au pus de o campanie care sa razbune chinurile indurate de noi toti.

Astfel, "doamna cu parul superb din reclama de la sampon care apare in fiecare seara la televizor" si "doamna cu rufele imaculate care face fericita intreaga familie" primesc in sfarsit ce merita in spoturile radio ale campaniei, iar fetita care o ajuta pe mami la spalat, se intreaba in sfarsit in spotul video al campaniei: "ce idiot a scris reclama asta?". Campania de print loveste si ea in specialistul stomatolog care este aruncat in arena la fiarele salbatice, iar gospodina cu hainele imaculate este imbarcata pe Titanic.

Festivalul ADfel si campania care l-a promovat vin ca un raspuns de mult asteptat la publicitatea de proasta calitate, fada si obosita care functioneaza doar pe principiul repetarii obsesive, pana cand reclama se intipareste in memoria publicului.

Echipa Propaganda care a realizat campania este formata din: Simina Leotescu - strategic planner, Dan Moldovan - creative director, Bogdan Moraru - art director, Adrian Albu - Copywriter, Daniel Rizea- illustrator, Mihai Gheorghe- art director, Cristiana Florea - Copywriter.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Companii

Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related