Quelle Romania isi inchide cu succes primul bilant

Quelle Romania a dat dovada de o intrare pe piata de succes. Incepand cu startul livrarilor in august 2005, cea mai tanara filiala a firmei Quelle GmbH - Fürth/Germania - a castigat aproximativ 70.000 de clienti romani. Cererea si vanzarea au depasit cu mult asteptarile. Din tirajul de 250.000 de exemplare al noului catalog deja s-au epuizat 240.000 de bucati. Quelle Romania se asteapta ca pentru urmatorul an de activitate sa atinga o cifra de afaceri de 7 milioane Euro. Cresterea puternica se datoreaza consumatorului roman precum si a diversificarii ofertelor din cataloage. Numarul de pagini ale celui de-al treilea catalog aproape ca a fost dublat fata de primul, avand acum peste 450 de pagini. In plus, firma Quelle acopera incepand cu luna aprilie, prin catalogul special "Marimi Mea", un segment mai putin raspandit in Romania, catalog ce se afla deja la a doua sa editie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar


Comentarii

florentina manuela rosu
acum 17 ani
am comandat in luna octombrie,doua coverturi de pat si o centura de slabit,,Suna bell'',nu mi-a venit centura nici acum,cu toate ca pe factura imi scria ca mi-o vor trimite,dar a trecut deja o luna,nu stiu ce sa fac,mai astept sau sa sun la firma,la Quelle?adresa mea de mail este [email protected],semnat:Rosu Florentina Manuela din Bucuresti


Branded


Related