Programul national de voluntariat: "Milioane de oameni, milioane de copaci"

PRAIS Corporate Communications lanseaza astazi programul de responsabilitate sociala corporativa "Milioane de oameni, milioane de copaci". Incepand cu acest an, in fiecare toamna si primavara, se vor derula campanii la nivel national de plantare a copacilor si a altor plante, atat intravilan cat si extravilan, in zone care necesita refacerea unui mediu sanatos. Activitatile de plantare se vor derula exclusiv pe baza voluntariatului angajatilor companiilor sau a altor organizatii ce se vor inscrie in program.

Silvia Bucur, Director General PRAIS Corporate Communications, declara: "Obiectivele acestui program comunitar national de responsabilitate corporativa sunt:
• Cresterea constientizarii rolului major pe care societatea romaneasca trebuie sa-l joace in protectia si recrearea mediului inconjurator AICI, ACUM, ASTAZI, prin plantarea de copaci si de plante in zone avizate;
• Contributia la educarea tinerei generatii in spiritul protectiei mediului, prin implicarea exponentilor sai in mod direct si activ in cadrul programului;
• Obtinerea, chiar din toamna anului 2006, de rezultate masurabile la nivel de tara, in cadrul programului CSR;
• Crearea unei miscari nationale cu rezultate semnificative pe termen lung in ceea ce priveste protectia mediului;
• Contributia la imaginea Romaniei in cadrul Uniunii Europene, in ceea ce priveste implicarea cetatenilor sai in activitati de voluntariat, menite a recrea mediul inconjurator".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related