TBWA International o desemneaza pe Colleen DeCourcy - Chief Digital Officer

TBWA International a anuntat marti, 21 august, numirea lui Colleen DeCourcy in pozitia de Chief Digital Officer, o pozitie noua. DeCourcy era inainte Chief Experience Officer la JWT.

DeCourcy ii va raporta direct lui Tom Carroll, presedintele TBWA International si va fi responsabil cu implementarea strategiei digitale in retelele TBWA si TEQUILA. “Cunostintele ei in domeniul digital, ingropat in creativitate, o face o achizitie de nepretuit pt TBWA” a spus Carroll.
Inainte de a lucra la JWT, DeCourcy a fost vicepresedinte si Chief Creative Officer la Organic, unde a condus echipa de experti in design. Ea era responsabila cu conducerea departamentului de creatie nontraditionala pentru clientul firmei Organic, DaimlerChrysler, ajutand agentul de marketing sa obtina rezultate demne de premiat in campanii pentru Dodge Charger, ‘Unleash Your Freak’ si proiectul de divertisment al brandului Jeep, proiectul "The Mudds", prima aventura comerciala Google map geocaching.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related