Power On se prezinta

O noua agentie full service s-a lansat pe piata romaneasca de publicitate. Sub numele de Power On, agentia isi propune sa aiba drept guidelines concepte ca pasiune, viata, inventivitate, rezultat, profesionalism, se anunta intr-un comunicat de presa.

Din echipa agentiei Power On fac parte oameni pasionati si dedicati, cu o experienta serioasa in publicitate atat la nivel national, cat si international, se mai arata in comunicatul de presa.

Davide Strinna, Managing Director al agentiei Power On, crede ca un sistem managerial strain implementat in publicitatea romaneasca te apropie de succes: "Pentru mine Power On inseamna o mare provocare. Agentia are deja un background serios, iar echipa ascunde niste oameni deosebiti. Daca ti-as povesti despre ei, te-ai indragosti de fiecare in parte. Peste aproximativ 12 luni Power On va fi cu siguranta un nume mare. Sunt multi cei care m-au intrebat: "De ce ai renuntat la Italia pentru Romania?" Raspunsul meu a fost: Pentru ca aici imi place mie sa lucrez, iar piata romaneasca imi ofera mult mai multe oportunitati!", declara Davide Strinna.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related