Spin Communications, o noua agentie de PR pe piata romaneasca

Parte a unei retele internationale, Spin Communications este condusa de Spiros Rizopoulos, General Manager, si de Ruxandra Florea in functia de Country Manager, si ofera servicii de consultanta in relatii publice.

Spin Communications, o agentie de prestigiu in Grecia, si-a deschis sucursala in Romania in noiembrie 2007. Agentia furnizeaza servicii de planificare strategica si comunicare, mai precis, fiind vorba de consultanta in comunicare corporate si de brand (reputation management, gestionarea situatiilor de criza, programe de comunicare interna, planificare si implementare de evenimente, CSR, sponsorship) si relatii media (strategie editoriala, traininguri media, online PR).
"Desi relativ tanara, fiind infiintata in 2003, agentia noastra a adunat laolalta multi oameni buni, cu o experienta laudabila, clienti valorosi si rezultate palpabile. Deschiderea biroului din Romania este un pas strategic, in conditiile dezvoltarii impresionante pe care am inregistrat-o", a declarat Spiros Rizopoulos, General Manager Spin Communications. "In acest fel, agentia din Bucuresti se alatura axei Washington D.C - Atena pentru a intregi o viziune globala a companiei noastre", a adaugat acesta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, in acelasi an, locul 1 in cele mai importante competitii ale industriei: PR Agency of the Year in cadrul galei Romanian PR Award 2014, #1 PR Agency in... vezi detalii »

SectiuneRelated