MRM Partners si Radio 21 impodobesc cel mai mare brad de Craciun online

Compania de comunicare digitala MRM partners a creat pentru Radio 21 Bradul Digital, cel mai mare brad de Craciun din istoria internetului. Bradul va ajunge in curand la 7000 de ramuri, care in dimensiuni reale reprezinta echivalentul a aproximativ zece Turnuri Eiffel.

Mecanismul site-ului www.radio21.ro/braduldigital/ consta in posibilitatea fiecarui vizitator de a construi un etaj pe care il poate decora cu o selectie de ornamente, urmand ca aceasta "ramura" sa fie adaugata la brad.

Bogdana Butnar (Managing Director & Head of Strategy la MRM Partners) declara ca "Radio 21 este un client «dement» si ne-am gandit ca un asa proiect li s-ar potrivi ca o manusa. E interesant sa vezi cum poti reinterpreta traditiile din viata reala intr-un mod care sa prinda si pe Internet. La ora la care vorbim, bradul se indreapta vertiginos catre 7 mii de ramuri, asta in mai putin de doua saptamani, asa ca suntem destul de multumiti. Cred ca vom face si un ceva de Ziua Indragostitilor pentru ca, uitandu-ma la numele de pe ramuri, bradul cel mai inalt e o declaratie de dragoste in Flash."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related