Dezvoltare web: companii din Catalogul IQads

Netvibes

Lucram intr-un domeniu in care este din ce in ce mai important sa ai un sediu social si online. Echipa Netvibes lucreaza de peste 10 ani dezvoltand proiecte complexe pentru trusturi media, acestea fiind primele... vezi detalii »

Land of Web

Suntem o echipă experimentată si prietenoasă, si asiguram pentru peste 20 de agenții de media si advertising, resursele necesare realizării cu succes a proiectelor web și mobile. Am realizat până în... vezi detalii »

TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Prologue

La Prologue, credem in puterea storytelling-ului digital, care transforma simple idei in povesti de brand si experiente pentru consumatori. Suntem o echipa tanara si motivata care accepta provocarea fiecarui brief... vezi detalii »

Zitec

Our mission is to shape and employ technology so it inspires and empowers people and organizations to achieve their utmost potential. We're an awesome team, always looking for passionate people to join us on our... vezi detalii »


Articole despre web