IQads

Omul este

1) O trestie ganditoare.
2) Un castravete anxios.
3) Praf (de stele).
4) O specie de animal care casca.
5) Toate cele de mai sus.
6) Nu conteaza, daca nu e pe Facebook.
7) Destinatarul unei adrese de mail.
8) Ceea ce arata.
9) Posesor de scenarii a ceea ce nu exista.
10) Locuitor al celei mai bune lumi posibile.
11) O simulare eleganta a Universului.
12) Nimic din cele de mai sus sau de mai jos.

In functie de ceea ce credeti ca sunteti, avem stiri.

Marks semnează campania de recrutare #HiringRockstars pentru PIATRAONLINE

E greu să găsești oameni buni. Dar și mai greu e să-i convingi că biroul tău e cu adevărat locul în care vor să lucreze. Așa că, atunci când cei de la PIATRAONLINE au decis să își mărească echipa cu încă 11 colegi, le-am propus o campanie online transparentă care să... citeste »

Cele mai populare aplicații în organizarea de evenimente

Peste 91% dintre organizatorii de evenimente consideră că aplicațiile pentru evenimente sunt utile în munca lor, conform unui studiu realizat de către Event Manager Blog la începutul anului. Aproape jumătate (46%) dintre participanții la studiu au declarat că folosesc în mod... citeste »

GAV semnează Campania “Cersanit trece baia pe curat. La școală, ca acasă!”

Pentru mulți dintre noi, amintirile legate de băile din școlile publice românești sunt sumbre. Pentru copiii noștri, lucrurile nu stau foarte diferit. Există multe cazuri în care băile din școli sunt insalubre și reprezintă chiar un pericol pentru sănătate. Cersanit, este un... citeste »

Land of Web, despre cum s-a sărbătorit digital. Ce branduri au pus pe Google Maps iepurași și Easter eggs

Privind dincolo de meniul îmbelșugat către realitatea digitală a publicității, ne-au atras atenția două campanii cu mecanisme similare de implementare. Un fel de Pokemon Go cu variațiuni, doar că în loc de Pikachu și alți monștri s-au plantat ouă colorate.   1. Snapchat și... citeste »

Mindscape Studio iese în stradă la Spotlight Festival #4

Mindscape Studio va participa pentru a treia oară consecutiv în cadrul Spotlight – Bucharest International Light Festival #4. In perioada 12-15 aprilie studioul multimedia va prezenta trei lucrări de video mapping pe trei clădiri emblematice ale Bucureștiului.   OUT OF... citeste »

Formula4.ro, prima platformă de cursuri de marketing online care formează experți

Pe piața din România există o serie de cursuri teoretice de marketing online, atât în programele facultăților de marketing și comunicare cât și la nivel de industrie, programe dedicate specialiștilor în domeniu sau aspiranților la o carieră în digital... citeste »

Pentru Orange, primăvara începe cu noua campanie LOVE, realizată de Publicis România

Să ne urmărim pasiunile este poate cel mai bun sfat pe care l-am primit fiecare dintre noi la un moment dat. Însă cu toții pornim de undeva, cei mai mulți chiar de acasă. Noua campanie de primăvară Orange, semnată de Publicis România, pune în lumină chiar locul unde se nasc... citeste »

Borsec și Infinit Solutions Agency redescoperă România cu alți ochi

Să livrezi campanii curajoase timp de patru ani pentru cel mai puternic și iubit brand românesc nu este deloc un lucru ușor, însă Infinit Agency a reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor încă din 2014. Tezaurul valoros al brand-ului Borsec, sinonimul apei minerale... citeste »

Carrefour și Centrade | Cheil duc retailul românesc (şi) mai aproape de clienţi

Primul bot din industria de retail din România - Carrefour Messenger ChatBot - a devenit activ în urmă cu o lună, iar rezultatele de până acum confirmă miza unui proiect început în urmă cu aproape două luni cu o echipă de 7 oameni. De ce un chatbot? Pentru că oferă... citeste »

PPC Specialist @ DigitalU

Cautam un PPC Specialist care sa jongleze cu campanii de Google Adwords si Facebook Ads, de la creare, pana la derulare si optimizare.  Bineinteles, trebuie sa fii de gasca, sa fii creativ si sa ai experienta in Digital Marketing. De asemenea, daca excelezi pe partea de copywriting,... citeste »

BTL Project Manager @ Yes Communication

We are that kind of people that will always say YES to new challenges and we treat every event just like royalty. With a 15 years experience in advertising, we consume our creativity doing things that make people smile with the necessary energy to organize events from head to toe. And we need... citeste »

DoR caută coordonator de evenimente

Dacă simți că locul tău e în spatele cortinei și, de câte ori mergi la teatru, concerte sau lansări de carte, tragi cu ochiul mai degrabă la mișcarea din culise, decât la ce întâmplă pe scenă, atunci credem că locul tău e în redacția DoR. Căutăm un om care... citeste »

Digital Account Manager @ FCB Bucharest

Cautam un Digital Account Manager cu experienta de 3-4 ani pe proiecte digitale. Omul cu pricina ar trebui sa fie organizat, straightforward, cu o gandire constructiva, obisnuit cu proiecte digitale complexe (deh, vorbim de client mare ;) si cu o curiozitate nativa care sa il ajute sa prinda... citeste »

Senior Social Media Manager @ Marks

Marks angajează Senior Social Media Manager Check in @Marks dacă vrei să faci mai mult decât content plan-uri. Let's up this social media game. Căutăm un Senior Social Media Manager care ştie că în social media nu există reţete, doar reacţii. Let's meet, face to Facebook. Dacă ai... citeste »

DoR caută un comunicator iscusit

Tu ne povestești cel mai bine, îți spun prietenii, fie că organizează un eveniment, fie că încearcă să promoveze un proiect. Uneori îi ajuți și fără să te roage. Știi că ar merge scris mai scurt și mai direct textul de lansare. Și că proiectul e prea important să rămână... citeste »

Account Manager @ 2activePR

Ești Account Manager? Ce bine! 2activePR are nevoie de unul. Nu mai asculta horoscopul. Noi îți spunem că astrele s-au aliniat. Ce avem/facem noi? Avem un loc liber în mansarda noastră, avem o grădină superbă și o echipă energică. Avem cafea cu lapte, muzică bună, profesionalism... citeste »

Kubis is looking for a Social Media Manager!

Cautam un Social Media Manager/Specialist, cu minim 2 ani experienta, care sa se alature departamentului de SM. Brandurile sunt foarte faine, gasca de exceptie, si punem la bataie si un birou in mansarda creativa a Kubis-ului. Sari cu un CV. Si te sunam noi inapoi! Echipa de SM @ Kubis citeste »

Key Account Executive @ Brandaffair

We need a highly organized key account executive with free spirit, arguments for creative ideas in the bag (not afraid to tell it loud and clear) and big dreams for the future. If you have in mind to change the world and be innovative, you found the right place. We are waiting for your... citeste »

Content Creator (Foto &Video) @ Let's Do It, Romania!

Căutăm un Doer pasionat, care să ne ajute să spunem poveștile Let`s Do It, Romania! prin video și imagini. Avem proiecte mai mult decât îndrăznețe, un brand puternic și nevoie de oameni hotărâți, care să iasă din tipar și să lupte pentru visurile lor.   Ce vei... citeste »