AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

PR Manager @ Conan PR

Vrem să spunem ”bun-venit” următorului PR Manager al echipei Conan. Căutăm pe cineva organizat, curajos, creativ și team player, care să fi lucrat cel puțin 4 ani în relații publice. Ne dorim să... vezi detalii »

PR Specialist @ Caracteristic

Agenția de comunicare Caracteristic recrutează specialist PR. Avem un portofoliu consistent de clienți și pasiunea de a face diferența. Pregătim proiecte excepționale și vrem alături oameni serioși cu care să le... vezi detalii »

Președinte și Vicepreședinți ai Agenției pentru Monitorizarea și Evaluarea Performanțelor Întreprinderilor Publice @ SGG

Secretariatul General al Guvernului (SGG) organizează procesul de selecție a candidaților pentru funcțiile de președinte și vicepreședinți ai Agenției pentru Monitorizarea și Evaluarea Performanțelor... vezi detalii »

Senior DTP @ Propaganda

Propaganda își caută un coleg nou, senior in departamentul DTP. Dacă ai cunoștințe foarte bune de Photoshop, InDesign, Illustrator, Microsoft Office și experiență de minim 5 ani in DTP (incluzand si pregatire... vezi detalii »