AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Art & Copy @ MAINSTAGE

Lăsați echipele de creație să vină la MAINSTAGE! Angajăm Art & Copy cu chef să facă frumos, idei, 3 - 5 ani experiență și advertising să placă tuturor. Așteptăm super-portofolii! vezi detalii »

Art Director @ Mercury360

Mercury360 e în căutare de art director cu 3-4 ani de experiență. Dă-ne un semn! Așteptăm portofoliul/link-ul de Behance și câteva cuvinte despre tine, nu prea multe, că nu e anunț pentru copywriter. vezi detalii »

Account Executive @ Geometry

Account Executive BAT aka Full-Time Multi-Tasking Client-Friendly Superhuman @ Geometry cam 1 an de viata de agentie cu bune si rele; stie versurile trupei indie preferate pe care le fredoneaza intr-o engleza... vezi detalii »

Account Executive @ the Syndicate

Vrei sa fii viitorul Account Executive al Sindicatului? Cu sau fara experienta, adaptabil si istet sa fii. Te vei ocupa de o paleta larga de clienti, de la mici la mari, de la campanii integrate la proiecte... vezi detalii »

Account Manager @ Conversion

Căutăm om în zodia Account, cu ascendent în Manager, născut la deadline, cu atitudine de „mereu se găsesc soluții”.Cu 4-5 ani experiență în agenții de digital, care știe să facă treabă... vezi detalii »

Digital Marketing Manager @ BEST VALUE - Duty Free Experience

Candidatul ideal +5 years of relevant experience in digital marketing: SEO content marketing, affiliate marketing, (paid) social marketing (Facebook, Twitter, Instagram), email marketing and so on;- Advanced... vezi detalii »

PR Manager @ McCann PR

We’re looking for a PR Manager, someone like us – bright, talented and passionate, to join us in exciting new directions every single day. Musts: Minimum 4 years in PR and/or integrated... vezi detalii »

PPC Specialist @ UNIVERSUM Events

Candidatul ideal cumulează următoarele calități: Are 0-6 luni experiență în implementare campanii Facebook si Google; Are cei 4P: proactivitate, profesionalism, pasiune și perseverență; Are o gândire... vezi detalii »

Media Executive @ SmartPoint

Cea mai mare agentie de comunicare independenta din Romania isi mareste echipa. Avem un loc nou pentru un profesionist care pune pasiune in ceea ce face si in relatiile pe care le cultiva, care va avea ocazia sa... vezi detalii »

Brand Manager @ Mirinda

Responsabilities: Responsible for executions/development and follow-up of assigned projects under close supervision of the Direct manager; Contributes in all activities related to innovation development:... vezi detalii »

Social Media Executive @ Fares

Echipa Fares are nevoie de o persoană care să coordoneze comunitatea brandului din social media. Ne dorim ca această persoană să fie ordonată, să îi placă să gestioneze o comunitate mare și activă, să... vezi detalii »

Advertising Manager @ Fares

Fares, companie românească cu 90 de ani de activitate, angajează responsabil comunicare de brand și gestionare campanii promoționale. Ne dorim o persoană căreia să îi placă să lucreze cu un brand... vezi detalii »

Traffic Manager @ FCB Bucharest

Cautam un as in organizarea timpului si a proiectelor de DTP si Creatie, dar care sa faca casa buna si cu departamentul de CS. Daca ai minim 3 ani de experienta in agentie (nu neaparat ca Traffic Manager) si te... vezi detalii »

Social Media Manager @ Oxygen Cluj

Da, căutam un Social Media Manager pentru echipa din Cluj! Dacă știi deja ce inseamnă viața în agenție sau îți dorești să afli, dacă îți place să vorbești Social Media pe limba fiecărui brand... vezi detalii »

Senior Corporate Communications Specialist @ Oxygen

We are looking for a born communicator, who speaks business and macroeconomics fluently, and is proficient in media relations and content development.  If you are skilled in project management, corporate... vezi detalii »

McCann PR caută un Senior Account Executive

Căutăm o persoană creativă, energică, sociabilă, cu experiență de cel puțin 2 ani în PR. Daca ai experienta de lucru intr-o agentie de Public Relations, dacă îți plac provocările, campaniile... vezi detalii »

PR Account Executive @ McCann PR

La McCann PR cautam un nou coleg. Un PR Account Executive cu minim 1 an de experienta relevanta intr-o agentie de comunicare ( in zona de PR sau ATL). Dacă ai talent la scris, dacă îți plac provocările,... vezi detalii »

Account Director @ Propaganda

Crestem si vrem sa cresti cu noi. Probabil simti ca bati pasul pe loc si ai intrat intr un ciclu repetitiv. Daca da – hai la noi. Avem conturi ce ti antreneaza istetimea si adaptabilitatea la diverse context de... vezi detalii »

Group Account Director @ Propaganda

Crestem si vrem sa cresti cu noi. Daca te mai simti viu si cu chef de munca, stii sa coordonezi proiecte mari si sa cresti junior, iti plac clientii si new business-ul si ai si ceva meciuri in picioare, daca esti un... vezi detalii »

Senior Account Manager @ Marks

Căutăm un Senior Account Manager care ar putea (pentru că știe) să coordoneze job-urile day by day din agenție. Ce ne dorim? să coordonezi eficient campaniile de ATL să te implici în dezvoltarea unor... vezi detalii »

Social Media Manager @ Marks

#știi #tot #ce #mișcă #pe #facebook #și #instagram. Pe scurt, iată responsabilitățile tale. #aplică doar dacă știi că ești #puspetreabă. propui idei pentru a activa comunitățile unui brand online ai răbdare să... vezi detalii »

Account Manager @ Oxygen Cluj

Echipa Oxygen Cluj caută un super erou, actually un super Account Manager :) Dacă ai o doză consistentă de experiență în comunicare, organizare de evenimente și PR, dar și mai important, dacă ai mult entuziasm... vezi detalii »

Coordonator HR @ FOODWISE

FOODWISE angajeaza COORDONATOR HR pentru campanii BTL . Ce cautam: Experienta in recrutarea de promoteri si hostesse pentru campanii in-store, horeca si evenimente speciale Exigenta, Leadership, Pasiune si Nerv... vezi detalii »