AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Account Manager @ Geometry

Account Manager BAT aka Full-Time Multi-Tasking Client-Friendly Superhero @ Geometry 2-3 ani de agentie; stie cu engleza chiar si fara Grammarly; observa orice OOH nou de la metrou, dar si un mail ratacit, pe... vezi detalii »

Art @ Geometry

Salut!Daca esti om, stii sa faci imagini si sa explici ce ai facut, scrie-ne.Daca nu, da mai departe cuiva care e, te rugam.Multumim! (Btw, noi promitem ca suntem asa.) vezi detalii »

Copywriter @ Geometry

Salut!Daca esti om, stii sa scrii si sa explici ce ai scris, scrie-ne.Daca nu, da mai departe cuiva care e, te rugam.Multumim! (Btw, noi promitem ca suntem asa.) vezi detalii »

Community Manager @ Outbox

To do: publicarea postarilor primite din creatie, monitorizarea paginilor din portofoliu si a mentiunilor de brand, raspunsuri la mesaje si comentarii, briefing pentru promovarea postarilor. Profile: loves social... vezi detalii »

Digital Account Manager @ Outbox

To do: Client service & digital campaigns coordination– understand client’s needs, context, expectations, actively gets involved in the brand momentum, plans, recommends and executes the fittest... vezi detalii »

DTP Senior @ Mercury360

Specificații tehnice: Experiență de lucru 8-9 ani Software skills: Photoshop, Illustrator, InDesign, Acrobat (Windows / Mac) Tehnici de press / pre-press / pregătire pentru tipar / verificare a fișierelor... vezi detalii »

DTP Specialist @ Mercury360

Portretul tău profesional: Experiență de lucru 4-5 ani Software skills: Photoshop, Illustrator, InDesign, Acrobat (Windows / Mac) Tehnici de press / pre-press / pregătire pentru tipar / verificare a fișierelor... vezi detalii »

Account Exec @ ontheroof

Cautam Account Exec organizat, care intelege ce vrea clientul si face clientul sa inteleaga ce vrea. Ar fi super sa ai minimum 1 an experienta in agentie. Daca stii deja cum arata primul tau brief scris la noi in... vezi detalii »

PPC Specialist @ Zitec

We believe that what you need in order to be happy is to follow your passion, and for a career, you must find a team that shares and supports your personal values. What you will do Design, implement and manage... vezi detalii »

Junior HR & Office Manager @ WebDigital

Cine este WebDigital? Noi suntem o agenție specializată în campanii de Pay Per Click Marketing, ce protejează încă din 2009 investițiile clienților și care creează valoare pentru aceștia prin campanii pe... vezi detalii »

Art Director @ Perceptum

Perceptum angajeaza Art Director cu experienta in design vizual online si offline de cel putin 5 ani in agentii, gandire strategica si originalitate creativa demonstrate prin portofoliul de proiecte, capacitate de... vezi detalii »

Account Manager @ McCann PR

La McCann PR cautam un Account Manager cu minim 3 ani experienta intr-o agentie de comunicare si knowhow in zona de healthcare communication. Daca esti pasionat de tot ce inseamna domeniul publicitatii, daca ai... vezi detalii »

Media Planner @ Universal McCann

Hey there! We're looking for a Media Planner! We are a pretty friendly bunch of people who stick together, who believe in teamwork and are now looking for someone with: Planning and organizing skills: Problem... vezi detalii »

Junior Media Buyer @ Universal McCann

Pentru pozitia de Junior Media Buyer cautam un coleg/colega cu bune abilitati de comunicare si cunostinte de Excel si matematica. Ce va trebui sa faca: Monitorizarea campaniilor active ale clientilor agentiei:... vezi detalii »

Account Manager iscusit @ DWF

Echipa DWF creste din nou! De aceasta data, suntem in cautarea unui Account Manager pentru super-campaniile SEO din portofoliul DWF. Crezi ca ai capacitatea de a intelege obiectivele de business ale unei companii si... vezi detalii »

Digital Manager @ Perceptum

Stai toată ziua pe Facebook, Instagram și iti place sa socializezi cu influencerii ? Perfect. Îți propunem să continui să faci asta alături de noi! Suntem o echipă entuziastă de creatori de experiențe în... vezi detalii »

Junior Digital Strategist @ Oxygen

We have a new position opening and if you are a person who is not afraid to ask how and why until you really get the right answer and you are always looking for answers and solutions through data and facts, then you... vezi detalii »

PR Executive @ Oxygen

Ne cautam un coleg nou in departamentul de PR, un executive cu o pasiune pentru branduri, o buna relatie cu influncerii si experienta pe evenimente, proactiv si implicat. Daca si tu iubesti industria comunicarii de... vezi detalii »

Art Director @ Oxygen

Ne cautam urmatorul coleg in echipa de creatie, care sa ocupe pozitia de Art Director. Sa spunem ca trebuie sa fii super creativ si relaxat e redundant, asa ca ne dorim sa gasim omul cu o energie buna si cu minim 4... vezi detalii »

Account Manager @ pastel

Dacă ai dat scroll prin toate job-urile și click și pe anunțul nostru înseamnă că următorul pas este să citești o descriere mirobolantă care să te convingă să aplici la noi, nu-i așa? :) Dar, ca să ai timp să... vezi detalii »

Echipă de creație @ pastel

Suntem pastel, adică încă o agenție care caută oameni creativi, ideal echipă copy+art :)Acum serios, mansarda de la creație trebuie completată cu niște birouri noi. Dar și mai serios, avem proiecte faine care... vezi detalii »

Fundraiser @ Amural

Suntem o gașcă de artiști si creativi care facem AMURAL Festival și hub-ul cultural Visssual și avem nevoie printre noi de un account / fundraiser conectat și vizionar, cu baza în București, care crede în... vezi detalii »

Echipa de creatie @ Propaganda

Cautam Pat si Patachon, Stan si Bran, Don Quijote si Sancho Panza, Lolek si Bolek… (mai ziceti si voi).Bine, nu chiar atat de batrani. Dar ajuta un grad acceptabil de senioritate in creatie publicitara. Daca... vezi detalii »

Account Executive BTL @ WOPA

Wopa cauta Account Executive in divizia de BTL. Ai aproape 2 ani de BTL si dimineata inca te mai intrebi: “Stai, eu de cand lucrez la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta?!” Daca ai rezistat pana... vezi detalii »

Junior Media Planner @ McCann

Hey there! We're looking for a Jr Media Planner!  We are a pretty friendly bunch of people who stick together, who believe in teamwork and are now looking for someone with: Planning and organizing... vezi detalii »

Account Executive @ Cheil Centrade

Daca ai minim 1 an experienta in pozitia de Account Executive, ai pus umarul la implementarea unor campanii interesante si nu ai interactionat cu clientii doar pe email, vrem sa afli si tu ca la noi in echipa exista... vezi detalii »

Account Manager @ Cheil Centrade

Esti madman sau madwoman? Centrade-Cheil cauta un CS ambitios, cu flair pentru client si atitudine "sigur ca da, gasim solutii". Daca ai 3 ani experienta in agentie, administrand conturile clientilor, vrem sa te... vezi detalii »

Prepress Designer @ Foodwise Marketing

Foodwise Marketing este primul si singurul hub de continut si creativitate pentru industria de food & beverages din Romania - corporatii, antreprenoriate si comunitati de consumatori. Misiunea noastra este sa... vezi detalii »

Art Director @ ACTIV AD

Căutăm ART cu skill-uri dovedite în BTL și experiență de minim 4 ani în agenții de publicitate. Dacă știi să pui la treabă suita Adobe pe proiecte de vizibilitate & comunicare in store, campanii... vezi detalii »

Art & Copy @ Brands&Bears

Incepe anul cu dreptul! Căutăm o echipa de creativi, Art&Copy cu minim 3 ani de experiență în agentie de publicitate, pasionati de comunicare offline cu o componenta online sau online cu o componenta... vezi detalii »

Strategic Planner @ Propaganda

Cautam strategic planner, deschis la minte si curios. Nu trebuie sa le stie pe toate, dar ne-ar placea sa aiba capacitate analitica, sa stie sa scrie argumentat, sa ii placa trendurile, studiile, teoria si practica... vezi detalii »

Senior Account Executive @ FCB Bucharest

Cautam coleg nou la etajul 1 - un Account descurcaret si proactiv, cu minim 2 ani experienta in agentie. Poti sa faci parte dintr-o echipa mare si prietenoasa, poti sa inveti si sa te dezvolti lucrand pentru... vezi detalii »

Traffic Manager @ FCB Bucharest

Cautam un as in organizarea timpului si a proiectelor de DTP si Creatie, dar care sa faca casa buna si cu departamentul de CS. Daca stii cum merg lucrurile intr-o agentie (nu neaparat din pozitia de Traffic Manager)... vezi detalii »

Copywriter @ Hueman

Hei, pe tine te-așteptam! Dacă ai ajuns până aici, s-ar putea ca tu să fii omul de care avem nevoie, asta pentru că suntem în căutarea unui copy din Timișoara, cu minim 2 ani de experiență în ale... vezi detalii »

Copywriter @ Bell Studio

Cautam un copywriter, cu minim 4 ani de experienta (de preferat prin agentii) harnic, pasionat, cu chef de proiecte si provocari. Nu vrem un om care sa scrie opere de arta ci unul care sa scrie mesaje clare si cat... vezi detalii »

Account Manager @ your promo

your promo este agentie de publicitate specializata in importul, productia si distributia de materiale promotionale personalizate, cat si productie publicitara. your promo aduce cu sine un avantaj competitiv in... vezi detalii »

Senior Account Manager @ Marks

Marks angajează Senior Account Manager în departamentul de Client Service. Căutăm Senior Account Manager, aka client-whisperer, care vrea să facă lucrurile să meargă. Simultaneitatea între fericirea... vezi detalii »

Copywriter @ Marks

Hello there, probabil ai 2-3 ani experiență într-o altă agenție, dar ai vrea să-ți schimbi job-ul și acum răsfoiești posibilitățile aici pe IQads. Dacă îţi place ceea ce faci şi vrei să lucrezi cu oameni... vezi detalii »

Art Director @ Marks

Any Arts in the house? Avem planuri mari pentru 2019, aşa că avem nevoie de cineva cu mad skills. Dacă îţi place ceea ce faci şi vrei să lucrezi cu oameni care promit că n-o să-şi pună degetele pe monitorul... vezi detalii »