AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Internship @ WebDigital

Cum arată un INTERNSHIP la WebDigital?Există o perioadă prin care, toți cei care ajung în WebDigital (foarte importantă de altfel), trebuie să treacă. O perioadă în care trebuie să te familiarizezi cu... vezi detalii »

Copywriter @ Minio Studio

Ne dorim în echipă un nou copywriter, cu experiență în dezvoltarea de concepte creative, abil în realizarea prezentărilor, creativ, curios, energic și sufletist. Va lucra pe proiecte de dimensiuni... vezi detalii »

Account Manager @ Minio Studio

Accountul Minio este o persoană foarte importantă în echipă – este principalul motor al unui proiect. Este organizat, disciplinat, iubitor de exceluri, dar și de prezentări, știe să planifice și să delege... vezi detalii »

Content Architect @ DWF

Căutăm Content Architect [remote] care să creeze briefuri SEO friendly pentru articole. Tu știi cum se naște un articol SEO bun, unul care se cațără zglobiu pe primele poziții din Google? Păi, totul începe cu... vezi detalii »

PPC Specialist @ Conversion

Suntem una dintre cel mai mari agentii de digital din Romania si cautam un specialist PPC pentru a se alatura echipei noastre de Performance Marketing. Specialistul in performance este responsabil cu strategia de... vezi detalii »

Art Director @ White Image

Suntem cu ochii dupa un art director care simte digitalul, stie de mobile, nu confunda UX cu UI, impacheteaza oferte si concepte interactive, dar vrea sa invete sa adauge si offline-ul in pachet. Daca vrei sa faci... vezi detalii »

Account Manager @ McCann PR

Daca in catalogul tau regasim:multitaskingspirit de echipaentuziasmulde a lucra cu unul din cei mai mari retaileri de pe piata, atunci Account Manager la McCann PR este oferta potrivita pentru tine. vezi detalii »

Designer @ Hueman (Timișoara)

DESIGNER WANTED Ești un rockstar al design-ului, amplifici fiecare idee și o duci la următorul nivel cu un vizual făcut pe acorduri perfecte?Trimite-ne CV-ul tău și hai în trupa noastră din Timișoara! :) vezi detalii »

Copywriter @ Hueman (Timișoara)

COPYWRITER WANTED Ai idei în high tempo și îți place să dai ritmul celor mai cool și bine gândite campanii? Trimite-ne CV-ul tău și hai în trupa noastră din Timișoara! :) vezi detalii »

Senior Art @ Line Agency

The Line Agency family is looking for a new artsy member! If you’re fun and creative, have been working in an agency (or freelancing) for some years and you got those important soft skills such as... vezi detalii »

Copywriter @ Propaganda

Propaganda angajeaza copywriter. The bright kind. Genul care trage cu rezultate. Pentru ca ii place ce face, nu e in job-ul asta doar in tranzit. Munca multa, dar fara asa ceva, nu ne ajuta nici pe noi, nici pe... vezi detalii »

Senior Copywriter @ REPUBLIKA

Republika angajează senior copywriter cu ADN digital și cu toate cele 5 simțuri foarte bine dezvoltate:  Simțul textului frumos curgător și limpede precum cristalul, până la ultima virgulă - atât... vezi detalii »

Digital Account Manager @ Republika

Republika este o agenție independentă cu 10 ani de experiență pe piața din România și internațională. Activitatea agenției acoperă o gamă largă de servicii și medii de comunicare și include gestionarea... vezi detalii »

Video Editor @ Vivre

Are you an outstanding video editor who’s looking for a new challenge and the possibility to advance your skills and career in a great international working environment? If yes, we are inviting you to join our... vezi detalii »

DTP @ Highlight Agency

Căutăm coleg(ă) talentat(ă)DTP-ist(ă) cu ochi de designer, simț estetic și atenție sporită pentru detalii, care să lucreze bine în programele Illustrator, InDesign, Photoshop și care să stăpânească... vezi detalii »