AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Senior Art Director @ Brandaffair

Brandaffair is seeking a vibrant, motivated, and highly creative individual to fill its open Senior Art Director position. The ideal candidate will have the creative DNA in its genes and its up to date with the... vezi detalii »

Digital Project Manager @ Marks

Marks angajează Digital Project Manager.  Căutăm Digital Project Manager, aka client-whisperer, care vrea să facă lucrurile să meargă. Simultaneitatea între fericirea clientului şi fericirea... vezi detalii »

Coordonator de Productie @ Wave Division

Daca esti genul care masoara de sapte ori si taie o data, dar in timp record, te vrem alaturi de noi. Ne dorim un coleg cu experienta indelungata in productie publicitara, de la design, pana la montajul final. Stii... vezi detalii »

Account Executive @ Next Advertising

Cautam account executive in echipa Next. Daca esti o persoana organizata, proactiva, curioasa, cu energie si voie buna, s-ar putea sa te potrivesti manusa cu ceea ce cautam. Trimite-ne CV-ul tau si hai sa ne cunoastem! vezi detalii »

Web Editor @ Kanal D

Divizia de online a Kanal D isi mareste echipa. Avem nevoie de un om cu experiență în generarea de conținut online și în adaptarea lui la public, un profesionist care simte potențialul unui subiect si... vezi detalii »

PHP WEB Developer @ Kanal D

Cunostinte necesare: SEO, HTML5, CSS3, PHP, MySQL Incurajam aplicatiile candidatilor cu dorinta si potential de dezvoltare, cu o mare capacitate de invatare autodidacta, disponibilitate de extindere a orizonturilor... vezi detalii »

Sales Executive @ HeadPrint

Pentru acoperirea poziţiei vacante, căutăm coleg(ă) cu excelente abilități de comunicare și putere de convingere.   Candidatul ideal: OBLIGATORIU experienta in cadrul unei agentii de publicitate, companii... vezi detalii »

Account @ Erka Agile Communication

Ne marim echipa de Client Service! Cautam un Account, care a lucrat minim 3 ani in agentie, cu experienta pe beri, banci, beauty sau retail. Daca esti o persoana organizata, ai o gandire constructiva, dar si... vezi detalii »

Account Manager @ your promo

your promo este agentie de publicitate specializata in importul, productia si distributia de materiale promotionale personalizate, cat si productie publicitara. your promo aduce cu sine un avantaj competitiv in... vezi detalii »

TV Planner @ Spark Foundry

Dacă nu știai să menții o relație bună cu clienții, să fii analitic și atent la detalii, nu ajungeai să fii un TV planner bun. Și dacă te consideri un TV planner bun, avem nevoie de tine. Suntem Publicis Groupe... vezi detalii »

Junior PR Executive @ FCB

Cautam pe cineva fresh, cu energie, rabdare si placerea de a scrie. Daca ai deja ABC-ul PR-ului din facultate sau internship-uri, este cu atat mai bine. Daca nu, avem la randul nostru rabdare, proiecte diverse si ne... vezi detalii »

Junior Art Director @ Marks

Marks angajează Junior Art Director. Hello there, probabil ai 2-3 ani experiență într-o altă agenție, dar ai vrea să-ți schimbi job-ul și acum răsfoiești posibilitățile aici pe... vezi detalii »

Senior Art Director @ Marks

Marks angajează Senior Art Director Any Senior Arts in the house? Avem planuri mari pentru 2019, aşa că avem nevoie de cineva cu mad skills. Dacă îţi place ceea ce faci şi vrei să lucrezi cu oameni care... vezi detalii »

DTP @ BrandNew

BrandNew își caută un coleg nou, senior in departamentul DTP. Dacă ai cunoștințe foarte bune de Photoshop, InDesign, Illustrator, Microsoft Office și experiență de minim 5 ani in DTP, incluzand si DTP pentru... vezi detalii »

Account Director @ Ogilvy

Cautam un Account Director 360. Daca poti sa faci doua lucruri in timp ce negociezi cu trei departamente ce implica zeci de oameni si ai minim 7 ani de experienta in advertising, te asteptam la un interviu. vezi detalii »

Seo Specialist @ SEO Cupcake

Responsabilitati: auditare SEO tehnica a site-urilor din portofoliul agentiei monitorizarea performantei campaniilor SEO si ajustarea strategiei in concordanta implementare strategii de Link... vezi detalii »

Art @ Geometry

Geometry cauta Art cu experienta: sa aiba 3-5 ani experienta. sa puna conceptul inaintea executiei. sa stie sa faca un app, dar si un brief de productie de spot. sa faca frumos in photoshop. sa fie om de craft... vezi detalii »

Marketer @ foodpanda

știe să promoveze în offline un brand mostly digital. are fler în negocierile cu furnizorii. contribuie cu idei îndrăznețe atunci când vine vorba de campanii neconvenționale. este... vezi detalii »

Account Manager @ DDB

Ne mărim echipa de client service! Dacă ai experiență de agenție ca account manager de minim 3 ani, ești determinat, cu drive și mega-pasionat de tot ce mișcă în publicitate, te așteptăm la noi! Trimite-ne CV-ul. vezi detalii »

Junior Media Associate @ Golin

Căutăm Junior Media Associate. Un om aflat la început de drum, dar pasionat de comunicare și PR, care și-ar stoarce gândurile în brainstorming pentru cele mai cool campanii. Care și-ar pune... vezi detalii »

Account Executive @ Republika

Advertising-ul este pasiunea ta și îți dorești să lucrezi cot la cot cu o echipă de la care vei învăța în fiecare zi cum să faci lucrurile și mai bine? Atunci abia așteptăm să te... vezi detalii »

Art Director @ MSL The Practice

Cautam Art Director, minimum 4 ani experienta, care vrea musai: Sa lucreze pe branduri misto, dornice de creativitate Sa dea idei tari si sa castige premii cu ele Sa rezolve numai briefuri unul si... vezi detalii »

Copywriter @ MSL The Practice

Cautam Copywriter, minimum 4 ani experienta, care vrea musai: Sa lucreze pe branduri misto, dornice de creativitate Sa dea idei tari si sa castige premii cu ele Sa rezolve numai briefuri unul si unul. Exclus... vezi detalii »

Graphic Designer @ Vivre Deco

Overview: We are looking for a Graphic Designer to join our Visual team in Bucharest. You will work within Vivre team, designing for all 9 markets, across all channels.   What you’ll be doing: You... vezi detalii »

Account Executive @ The Good Company

The Good Company cauta A GOOD Account Executive. Ce inseamna good? Inseamna smart, pasionat de marcom, cu 2 ani de experienta in agentie sau la client – nu facem discriminare :) 2 ani in care sa iti fi... vezi detalii »

Graphic Designer @ Hueman

Join our awesome team!Echipa de creație Hueman e în căutare de un nou membru. Dacă ești pasionat, inovator, ai minim 2 ani experiență în graphic design și nu te sperie deadline-urile - te vrem... vezi detalii »

Copywriter @ Hueman

HUE’s IN?Căutăm copywriter! Îți place să fii persuasiv, nu ți-e teamă de research, ai deja experiență (minim 2 ani) și vrei să lucrezi cu o echipă de creativi, într-un office super cool din... vezi detalii »

Art Director @ Godmother

Godmother cauta art talentat, cu experienta in a lucra alaturi de un copy dar si cu dorinta in a iesi la pensie din meseria asta. vezi detalii »

Digital Art Director @ Rusu+Bortun

Vrem un Heartsy Fartsy Digital Art Director cu vreo 4 ani de experiență(freelance sau in agenție). Bun la dat cu brush-ul, dar și cu părerea, pe concept. Să aibă cultură vizuală, skill la design și apucături de... vezi detalii »

Art Director @ Conversion

We’re looking for an art director who sees what others don’t or sees old things in a new light. He is willing to show this to both our clients and their customers. He’s driven, endowed with healthy... vezi detalii »

Sales Executive @ Biz

Echipa Biz caută coleg nou pentru echipa de vânzări a brandului Biz. Om pasionat de idei curajoase și proiecte inedite pe zona de publishing și evenimente. Dispus(ă) să înveți repede și te... vezi detalii »

Sales Director @ Biz

Echipa Biz caută coleg nou pentru echipa de vânzări a brandului Biz. Om pasionat de idei curajoase și proiecte inedite pe zona de publishing și evenimente. Dacă ai experiență în vânzări, în... vezi detalii »

Copywriter @ Minio Studio

Avem doar 3 ani și suntem deja pe locul 33 în Topul Forbes al agențiilor de publicitate. Proiectele noastre sunt integrate, având mereu o bază strategică, multă creație, digital, in-store, video și... vezi detalii »

Sales Executive @ Planable

Hi, we’re Planable,A growing team with big plans. Our mission is to empower creative collaboration for the 21st century. What do we do? We are the most visual content collaboration platform out there. We bring... vezi detalii »

Graphic Designer DTP @ Secom

Descriere job: Raspunde de realizarea (grafica si tehnoredactare) diverselor materiale (tiparituri si online) de comunicare catre clientii interni sau externi: banere, afișe, flyere, sigle (pregateste materialele... vezi detalii »

Social Media Manager @ Tuio

Dacă poți bifa câmpurile de mai jos, dă sign up și hai să ne cunoaștem: account digital minim un an experiență într-o agenție de digital pasiune pentru digital îți dorești proiecte de... vezi detalii »

Account Manager @ INDG

INDG is experiencing exciting growth and as such we are seeking a Bucharest based Senior Project Manager that will be part of our Grip team. Grip is our SaaS platform that helps especially FMCG brands automate their... vezi detalii »