IQads

Suntem niste supravietuitori

Cutremurul era programat pentru ieri, marti 13, dar a ajuns abia azi. Cam lent, domnule. Nu respecta deadline-urile. Noi in schimb, suntem tot aici, pe baricade, la birouri, cu laptopurile vajaind. Tastam ca si cum nimic nu ne poate opri - nici macar o zgaltaiala a placilor tectonice.

Dar dincolo de cutremure si ghinioane, cu totii meritam cate-un imn, o medalie, ceva. Pentru ca suntem, in primul rand, supravietuitori cotidieni in Romania. Suntem cu voi! Si ca sa va demonstram asta, trimitem o lista de updates din industrie si va invitam in pauza. Relaxati si informati – asta e cel mai bun mod de a supravietui ca adevarati campioni, nu? 

Budureasca Premium, o poveste despre perfecțiune semnată The Mansion Advertising

The Mansion Advertising a realizat campania „Budureasca Premium. Perfect. Așa cum îți dorești” legând atributele brandului de idealul de perfecțiune al publicului țintă. Iar când aceste atribute sunt reprezentate de valori solide, povestea curge firesc, te incită,... citeste »

Farmec și MullenLowe dedică anul centenarului “Unirii la feminin”

Femeile se confruntă zilnic cu o mulțime de prejudecăți legate de modul în care arată și gândesc, conduc mașini sau business-uri, aleg să devină sau să nu devină mame etc. Cu toate acestea, femeile sunt cel mai aspru judecate... de femei. Pentru a schimba în bine povestea... citeste »

Boții noștri cei de toate aspirațiile și aplicațiile. Trei exemple de boți care schimbă regulile

Lucrăm destul de des în ultima perioadă cu chatbots, atât atunci când vine vorba de crearea lor, cât și de folosirea lor în viața de zi cu zi. Înlocuiesc multe acțiuni repetitive și eficientizează workflow-ul. Îi întâlnim cel mai frecvent pe... citeste »

Noua campanie Visa şi Banca Transilvania: “Încă mai plăteşti cash în 2018?”

“Salut, Romania! Încă mai plăteşti cash în 2018? Ei, bine, poate ai lucruri mai bune de făcut cu timpul tău” este mesajul-cheie al celei mai noi campanii Visa & Banca Transilvania. Prin mesajul transmis, aceasta este un imbold de a câştiga timp pentru lucrurile... citeste »

IAA România semnează Carta Diversității

Carta Diversității din România urmează modelele de succes existente în alte state europene și are la bază un set de principii generale, asumate voluntar de către semnatari cu scopul de a promova diversitatea, non-discriminarea, incluziunea și egalitatea de șanse la locul de... citeste »

Colgate și Golin au căutat poveștile din spatele zâmbetelor românilor

Românii au fost întotdeauna cunoscuți ca fiind oameni veseli, deși de multe ori vedem printre noi chipuri încruntate sau obosite, poate din cauza traficului din fiecare dimineață sau a stresului de pe parcursul zilei. Colgate® și Golin și-au propus să descopere ce povești... citeste »

Prima carte dedicată evoluției piețelor de retail și HoReCa din România, un proiect semnat Republika

Pentru a marca împlinirea a 25 de ani de activitate a companiei DAAS International Group, Republika a implementat un proiect ambițios: lansarea primei cărți care prezintă evoluția industriilor HoReCa și retail în România. Republika își completează, astfel, portofoliul cu... citeste »

Ziua Familiei la ŠKODA – printre primele 5 cele mai bune proiecte ŠKODA la nivel mondial

Pe 27 februarie, la Berlin, a avut loc evenimentul ŠKODA Best Practice Award 2017, în cadrul căruia „Ziua Familiei la ŠKODA” a fost recunoscut ca fiind printre primele cinci cele mai bune proiecte ale mărcii la nivel mondial, în 2017. Proiectul a constat... citeste »

Când frigul, dansul si vinul merg mână în mână. Flori de Gheață, prima lansare TOHANI România din 2018

Odată cu primăvara friguroasă a acestui an, TOHANI România lansează Flori de Gheață, un nou vin alb dulce semnat de producătorul din Dealu Mare. Flori de Gheață e vinul frigului, când strugurii sunt culeși la primele înghețuri din vie. Povestea albă și specială a acestui vin a... citeste »

Cifra de afaceri a grupului de comunicare HELLO a depășit 3 milioane de euro în 2017

Grupul de comunicare HELLO a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de 3 milioane de euro, în creștere cu 7% față de volumul din anul precedent. Motorul creșterii a fost consolidarea competențelor de food intelligence prin proiectele Foodwise Marketing, agenția grupului... citeste »

Raben Logistics pornește la drum cu Golin. Agenția va coordona comunicarea companiei de transporturi și logistică în România

Golin a fost selectată agenția de PR locală a Raben Group, unul dintre cei mai mari operatori de transporturi și logistică din Europa, după câștigarea unui pitch organizat de companie. Astfel, începând cu 2018, Golin coordonează comunicarea corporate și social media a... citeste »

Senior Account Executive @ Clock Advertising

Pentru că avem nevoie de un Senior Account Executive pentru un cont foarte mare, complex și de lungă durată, te invităm să participi la un scurt quiz, să vedem dacă te califici: ai experiență în BTL – 20p ești un bun organizator – 5p „responsabilitate" este... citeste »

Senior Media Planner @ UM

La Universal McCann cautam un coleg nou. Pe cineva cu o experienta de minim 3 ani in project managementul campaniilor intr-o agentie de media. Daca ai experienta in gestionarea relatiei zilnice cu clientul, in implementarea si project managementul campaniilor de media, te invitam sa... citeste »

Account Manager @ Wave Division

As Account Manager you will be working with varied and exciting clients to establish and manage their briefs and deliver responses accordingly. You will work closely with the field execution, creative and production teams to plan workflow and formulate comprehensive timing plans and scope of... citeste »

Account Manager @ Total PR

Daca ai experienta de minim 3 ani in PR sau in jurnalism si vrei sa lucrezi intr-o agentie care iti va incuraja creativitatea, hai sa ne intalnim! Pe scurt, iata ce ne dorim de la tine:- Identificarea oportunitatilor de comunicare, conceperea si executia planurilor/campaniilor de PR;-... citeste »

Production assistant @ Studioset

Would you like to hear “roll, camera, action!” live on a real set? Have you ever wondered how a commercial is made? How all that magic behind the cameras work? Well, now it’s time to find out! We are in need of a production assistant and this might be your job. A great job... citeste »

Digital Media Planner @ United Media Services

KEY RESPONSIBILITIES Day-to-day support through development of media plans for advertising proposals. Prepare proposals that are accurate, strategic, creative, meet objectives, and submitted on time. Work in partnership with other colleagues to understand client's objectives and... citeste »

Account Manager @ FCB Bucharest

Cautam un Account Manager multitasking, cu abilitati de comunicare si project management si cu o experienta de 3-4 ani intr-o agentie de publicitate. Experienta cu proiecte BTL reprezinta un avantaj. Daca cea din urma e singura care iti lipseste, convinge-ne cu alte proiecte care fara... citeste »

BTL Project Manager @ Front Line Marketing

Ne extindem echipa de Project Management! Ai experiență în coordonarea de proiecte BTL în cadrul unei agenții? Îți plac provocările, noutatea, lucrul cu proiecte și branduri variate și nu te-ai plictisit în ultimii +2 ani? Îți place să te implici în toate... citeste »

Senior Strategic Planner @ GMP

Aveai mai mult de 4 ani de experiență relevantă în strategic planning și o viziune foarte îndrăzneață despre advertising. Ne-a impresionat pasiunea ta pentru publicitate și felul în care știai deja să integrezi mediul analog și mediul digital în platformele de comunicare.... citeste »

Copywriter @ DENT ESTET

Din 1999, ne-am dezvoltat continuu, iar astazi ne situam pe primul loc pe piata stomatologica din Romania. In 2017, am inaugurat cea mai mare clinica dentara digitala din tara noastra si lucram intens la dezvoltarea stomatologiei digitale in Romania si in tarile vecine. Cautam sa ne... citeste »