Budureasca Premium, o poveste despre perfecțiune semnată The Mansion Advertising

Budureasca Premium, o poveste despre perfecțiune semnată The Mansion Advertising

The Mansion Advertising a realizat campania „Budureasca Premium. Perfect. Așa cum îți dorești” legând atributele brandului de idealul de perfecțiune al publicului țintă. Iar când aceste atribute sunt reprezentate de valori solide, povestea curge firesc, te incită, te stârnește și apoi îți dezvăluie produsul. Unul perfect, echilibrat, nobil.

“Am avut plăcerea să lucrăm pentru un brand care împărtășește valorile The Mansion Advertising: calitate, prestigiu, echilibru, eleganță. Vorbim despre acele valori pe care ni le dorim de la noi înșine, de la cei apropiați sau de la produsele pe care le consumăm. A fost o potrivire între două companii care au o filosofie comună”, a relatat Mihai Paiu, Managing Partner la The Mansion Advertising.

 

 

"Tot proiectul a fost o provocare. Mulțumim The Mansion Advertising pentru că au acceptat invitația noastră la pitch și îi felicităm pentru rezultat. Ne-a plăcut conceptul spotului în sine, acesta mulându-se pe nevoile noastre și pe valorile produsului promovat", a adăugat Andreea Iosef, Coordonator Marketing Budureasca.

 

Gama Budureasca Premium, adresată cunoscătorilor și colecționarilor, dar și publicului larg care dorește un vin de calitate, a dorit sa accentueze in comunicare tipurile de locatii unde vinul poate fi consumat sau achiziționat.  În acest context, misiunea creativă nu a fost ușoară, întrucât era necesar ca povestea, mesajul creativ și informarea să se desfășoare în doar 13 secunde.

“Story-telling, locație, umor și un mesaj de impact. Totul în 13 secunde. Campania Budureasca Premium, cu particularitățile și limitele impuse de brief, a fost o provocare pentru echipa de creație, solicitându-ne ca de fiecare dată atenția, ingeniozitatea și pasiunea”, a precizat Bogdan Csapo, Creative Director la The Mansion Advertising.

 

Prin această campanie, The Mansion Advertising și-a dorit să comunice valorile brandului Budureasca, asociindu-le cu un ideal pe care cu toții în căutăm, totodată rezolvând dilema locațiilor unde acest produs poate fi găsit: în restaurante, online, în magazinele Budureasca și în magazine specializate.

 

Echipa The Mansion Advertising:

Bogdan Csapo – Creative Director
Andreea Budică – Copywriter
Sigrid Iuhas – Art Director
Valeriu Tath – Senior Account Manager

 

Echipa Budureasca

Andreea Iosef – Coordonator Marketing
Olga Miloiu – Director Executiv

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related