Vino sa vezi cum neconventionalul face lumea mai buna la Zilele Culturale ADfel: 18 – 20 august 2014

Vino sa vezi cum neconventionalul face lumea mai buna la Zilele Culturale ADfel: 18 – 20 august 2014

Intre 18 si 20 august 2014, la terasa Fabrica, 30 de organizatii din zona culturala, sociala, ecologica si educationala asteapta publicul cu peste 50 de moduri neconventionale prin care isi promoveaza mesajele, la Zilele Culturale ADfel 2014. Este cel mai mare numar de ONG-uri si asociatii care participa pana acum la evenimentul de branded entertainment ADfel, organizat de 9 ani de IQads. Organizatiile au la dispozitie primele 3 zile din cadrul evenimentului pentru a prezenta publicului cauzele in care cred si pentru care lupta prin cele mai nastrusnice idei. ADfel se desfasoara pe parcursul intregii saptamani 18 - 24 august, la terasa Fabrica (11 Iunie, nr. 50, Bucuresti).

Printre propunerile organizatiilor de anul acesta sunt pictatul pe apa, schiatul de vara, comunicarea cu necunoscuti ca forma de dezvoltare personala, atelierul de Reciclare IT, confruntarea cu o pinata, activitatile si jocurile cercetasesti, limonada radioactiva, fotografiile de Cititor Feroce sau labirintul autismului.

Organizatiile care participa cu activari neconventionale la Zilele Culturale 2014 sunt, in ordine alfabetica: Anonimov, Art Out, Art Psypedia, Asociatia Artia, Asociatia D’Avent, Asociatia Romana Anti-SIDA, Asociatia Senzo, Ateliere fara Frontiere, Bookblog, Brigada de voluntari, Cercetasii Romaniei, Creative Arts, Creionetica, docuArt, Fundatia Calea Victoriei, Fundatia PACT, Greenpeace, Harap Alb Continua, Initiativa pentru Fericire, Mai Mult Verde, Noi Orizonturi, Policy Center for Roma and Minorities, PRIME, Salvati Dunarea si Delta, Scoala de Valori, SOS Satele Copiilor, UNICEF, ViitorPlus, VIP, Voicu Dragomir.

Programul si traseul la Zilele Culturale si din toata saptamana ADfel pot fi facute anul acesta mai usor, cu ajutorul hartii ADfel, care va fi disponibila in curand si in varianta interactiva. 

ADfel este un eveniment IQads, care are loc intre 18 si 24 august, pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera. Pe Facebook.com/IQads, Facebook.com/ADfel si pe IQads.ro vor fi prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

Entuziasmul participantilor va fi surprins in mod profesionist de fotografii si videografii oficiali ADfel: Miluta Flueras de la ArtKlub, Uncle Jeb Studio, XMedia Studio, 438 studio, freelancerul Dorin Moldoveanu si Diana Gandila de la IQads.

Partenerii media ai evenimentului sunt 220.ro, VICE, Revista de Povestiri, Revista Zeppelin, Times New Roman, Mixtopia, Realitatea.net, BestJobs si Kiss FM. ADfel este gazduit de Fabrica si sustinut de MVcom.

Despre ADfel
ADfel e un eveniment IQads. E singurul eveniment de branded entertainment din Romania, playground al brandurilor si agentiilor creative si prilej pentru public pentru o iesire in oras cu final neasteptat. In cadrul celor opt editii ADfel de pana acum au fost implementate mai mult de 400 de idei neconventionale de la 100 de branduri si organizatii implicate. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related