AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Manager, Prepaid Communication @ Vodafone

What is the job purpose? To develop & implement Communication Strategy for Prepaid Category, national and regional, in line with customer Insights & Commercial Plan and to align communication concept with... vezi detalii »

Publicis cauta Traffic Executive

Daca ai experienta de minim un an intr-o agentie de publicitate, pe parte financiara, sau in contabilitate primara si vrei sa fim colegi aplica aici cu CV-ul tau. Descrierea postului: Inregistreaza si aproba... vezi detalii »

Brand Manager @ Vincon Romania

Rolul in companie: Responsabil pentru executarea, implementarea si coordonarea strategiei aprobate pentru marcile din aria de responsabilitate, si se asigura de obtinerea rezultatelor urmarite. Asista Marketing... vezi detalii »

Marketing Manager Romania & Bulgaria @ JYSK

Why join JYSK? JYSK is an ambitious fast growing Danish Retail company with a solid financial background that values dedicated hard work. We have 35 stores in Romania and 7 in Bulgaria and are planning to open many... vezi detalii »

Account Manager @ Acasa Media

De cine avem noi nevoie? Daca esti in cautarea unei noi provocari profesionale, echipa Acasa Media recruteaza acum Account Manager. Ne plac mult persoanele cu spirit antreprenorial, pasionate de vanzari online si... vezi detalii »

ADPRO cauta Agent Vanzari Productie Publicitara

ADPRO este o companie care importa si personalizeaza sisteme simple si eficiente de afisaj. Suntem o echipa reunita de valori comune: dezvoltarea continua, etica si atentie la oamenii cu care interactionam. Cautam o... vezi detalii »

Graphic designer @ QUART

Vizionar, creativ, adaptabil, relaxat si sigur pe el pentru ca stie deja ca face creatie awesome. Cu 3-5 ani experienta, de preferat in agentie, si o buna cunoastere si manevrare a programelor: Photoshop,... vezi detalii »

Junior Media Researcher @ McCann

At Universal McCann we are looking for a Junior Media Researcher.  Responsibilities will include: analyzing data and interpreting research results supporting the media department by providing the necessary... vezi detalii »

Account Executive @ FCB

Cautam o persoana organizata, sociabila, cu o experienta de lucru de minimum 1 - 2 ani intr-o agentie de publicitate. Daca te adaptezi usor si jonglezi eficient cu mai multe proiecte simultan, atunci esti persoana... vezi detalii »

Leo Burnett cauta Junior AV Producer

Responsabilitati: Intocmeste contracte cu furnizorii de productie audio video foto Coopereaza strans cu furnizorii de productie audio video foto Asista si participa la coordonarea intregului proces de productie... vezi detalii »

BTL Senior Account Executive @ McCann

Angajam un Senior Account Executive cu experienta in BTL. Pe cineva care intelege ca “BTL is the new black in advertising”, cu o experienta relevanta in coordonarea de proiecte complexe, si pasionat... vezi detalii »

Online Marketing Specialist @ OLX

At OLX we improve people’s lives by bringing them together for win-win exchanges. Sellers win. Buyers win. Communities win. OLX wins. And most of all, you win. Being part of something special. In an open... vezi detalii »

Content Marketer @ Beans United

Job Summary Daca intelegi inbound marketingul si iti place sa creezi diverse forme de continut care sa genereze rezultate reale, ai facut deja primul pas. In calitate de Content Marketer, vei fi responsabil(a) de... vezi detalii »

Account Executive @ Nurun

Nurun este divizia specializata de digital a retelei Publicis Worldwide. Avem proiecte misto, cautam un Account Executive care sa jongleze cu ele. Sa ii placa jobul asta, sa aiba experienta de minim un an in... vezi detalii »

Asistent Manager @ JustAD

Cautam pe cineva cu cel putin 1 an de experienta intr-o agentie si pentru care organizarea, implicarea, lucrul in echipa si orientarea catre performanta reprezinta calitatile sale principale in lupta cu... vezi detalii »

Account Manager @ Brandtailors

We’re searching for an Account Manager! Want to joins us?   Our new team member should be/ have: organised proactive & self-managed attentive to details good interpersonal and communication... vezi detalii »

Foodwise angajeaza BTL Project Manager

Job-ul presupune: coordonarea evenimentelor si campaniilor BTL instore, outdoor (parcuri, office building-uri etc.), HoReCa; redactarea si sustinerea prezentarilor: acuratetea informatiei, structura, capacitatea... vezi detalii »

Data Analyst @ Marketizator

Performs and supervises all analytics activities, deliverables and insights for multiple client accounts Defines and tracks business KPIs, tagging and implementation requirements Is in charge of monthly... vezi detalii »

Senior CRO @ Marketizator

Stim si noi cum e in agentie. Munca multa, pe viteza, cerinte inalte, promisiuni frumoase, echipa misto, provocari si creativitate. La Marketizator impletim creativitatea, persuasiunea cu datele reale si... vezi detalii »

Oval cauta BTL Account Manager

Oval cauta BTL Account Manager, un XLS Guru, direct responsabil de fericirea clientilor sai, pentru care organizarea unui eveniment este cel mai placut mod de a iti petrece timpul la birou, care sa genereze... vezi detalii »

pastel cauta Senior Graphic Designer

Nivelul de experienta Cautam o persoana cu experienta de minimum 3 ani.   Ce vrem de la tine? Suita Adobe, in special InDesign, Illustrator si Photoshop. Zi de zi primim de la clientii nostri campanii... vezi detalii »

pastel cauta Editor Video

Nivelul de experienta Cautam o persoana cu experienta de minimum 2 ani.   Ce vrem de la tine? Editarea materiale video: spoturi publicitare, videoclipuri de prezentare, animatii; Realizarea... vezi detalii »

Account Manager @ Total PR

Daca ai experienta de minim 3 ani intr-o agentie de PR sau in jurnalism, vrei sa-ti construiesti o cariera in PR si nu esti strain de tehnologie, hai sa ne intalnim!   Pe scurt, iata ce ne dorim de la... vezi detalii »

SEO/SMO Manager @ InternetCorp

InternetCorp este la momentul de fata unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata publishing de online si cuprinde patru verticale de continut: business, stiri, lifestyle si target feminin.   Vezi daca te... vezi detalii »

PR Specialist @ Graffiti PR

The job: Your role will be to contribute to the development of the assigned agency accounts by: developing communication and PR projects according to the strategic direction of the accounts; managing social... vezi detalii »

pastel cauta Account Senior

Nivelul de experienta Cautam o persoana cu experienta de minimum 3 ani, preferabil intr-o agentie de BTL.   Ce vrem de la tine? La noi, account-ul imbina partea executionala cu cea strategica. De aceea,... vezi detalii »

Junior Social Media Specialist la OnScreen

CE TREBUIE SA FACI LA NOI 1) Sa iti placa sa scrii! Si asta se va vedea in articolele de blog si in postarile creative de pe Social Media.Cum sa scrii? Creativ, structurat, cu miez, catchy. Sa ai un stil versatil si... vezi detalii »

Online Account Executive @ White Image

Marketingul e pasiunea ta? Iti place sa fii atent la tot ce se intampla in jurul tau? Esti gata sa rezolvi probleme reale de marketing? Daca ai si experienta in digital, te asteptam sa intri in gasca noastra! Daca... vezi detalii »

Art Director @ White Image

Suntem cu ochii dupa un art director care simte digitalul, stie de mobile, UX si UI, impacheteaza oferte si concepte interactive, dar stie sa puna si offline-ul in pachet. Daca vrei sa faci valuri (si nu doar in... vezi detalii »

Social Media Manager @ Bigstep

Bigstep was created by passionate big data aficionados. We set out to empower organizations determined to make sense of their data, by providing a full-stack big data ecosystem running in a high... vezi detalii »

JustAd isi mareste echipa

Cautam un new business account care, pentru a fi compatibil cu noi, trebuie sa fie creativ, proactiv si dornic de provocari. Stim ca perfectiunea nu exista, insa dorim sa descoperim pe cel/cea care inca nu... vezi detalii »

Oval Marketing cauta DTP

Ne dorim un coleg DTP care sa lucreze indeaproape cu art-ul. Trebuie sa aiba minim 5 ani intr-o pozitie similara - DTP Experienta in pregatirea materialelor de print (brosuri, postere, cataloage, outdoor).... vezi detalii »

Content Editor @ Infinit Agency

2-3 years of experience We are looking for a dynamic individual with experience and skills in web content management, writing and editing for the web and site management He or she will be responsible with the... vezi detalii »

Junior Digital Media Planner la UM

Daca esti la inceput de cariera si esti pasionat de campanii de publicitate, te stii o persoana responsabila, atenta la detalii si ai vrea sa inveti despre amplificarea campaniilor in media digitala, te vrem in... vezi detalii »

Marks cauta Art Director

Cautam Art Director. Cine e in industrie, nu are nevoie de o fisa a postului, nu? Ca de obicei: deadline ieri. Pe scurt: Art Director experienta minimum 4 ani pe o pozitie similara intr-o agentie full... vezi detalii »

Marks cauta Creative Director

Cautam Creative Director. Cine e in industrie, nu are nevoie de o fisa a postului, nu? Ca de obicei: deadline ieri. Pe scurt: Creative Director experienta minimum 2 ani pe pozitie similara intr-o agentie full... vezi detalii »