AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Affiliate Account Executive @ 2Performant

Suntem in cautarea unui coleg care sa se alature echipei de Affiliate Marketing. Alaturi de noi vei avea ocazia sa lucrezi intr-o retea de afiliere care faciliteaza interactiunea dintre sute de magazine online si mii... vezi detalii »

Account Manager @ Leo Burnett

Cautam un Account Manager cu drive si putere sa coordoneze client, proiecte, echipe, birouri locale si internationale. Extrem de organizat, cu experienta de minim 2 ani ca Account Manager intr-o agentie de... vezi detalii »

Commercial Analyst in echipa de Strategie @ AVON

Printre multe altele, in spatele frumusetii stau si cifrele. Avon Romania recruteaza om al analizelor, partener de incredere pentru Marketing si Sales in toate demersurile si proiectele strategice. Responsabilitatile... vezi detalii »

Key Account Executive @ Brandaffair

We need a highly organized key account executive with free spirit, arguments for creative ideas in the bag (not afraid to tell it loud and clear) and big dreams for the future. If you have in mind to change the world... vezi detalii »

Account Executive @ REPUBLIKA

Are you an Account Executive with at least 2 years of agency experience?  Have you worked on various projects that have seasoned your character and sharpened your digital prowess?  Are you looking for... vezi detalii »

Inbound Marketer @ Beans United

Daca esti pasionat de inbound marketing, ai ajuns la locul potrivit. Suntem prima agentie de Inbound Marketing din Romania, Partener Hubspot Gold. Cautam un specialist in inbound marketing, cu palarie de account,... vezi detalii »

Wave Division cauta Account Manager

Wave Division cauta Account Manager, cu patina publicitatii pe el, harsait in campanii de In-Store, Digital si Creatie, purtand ranile pitch-urilor castigate pe CV, iar in suflet, entuziasmul celor care vor sa... vezi detalii »

Account Manager @ Total PR

Daca ai experienta de minim 3 ani in PR sau in jurnalism si vrei sa lucrezi intr-o agentie care iti va incuraja creativitatea, hai sa ne intalnim! Pe scurt, iata ce ne dorim de la tine:- Identificarea... vezi detalii »

Account Executive @ Publicis

Cautam un Account cu experienta de agentie.Daca esti interesat de provocari noi, clienti internationali si iti surade ideea de a fi parte din echipa Publicis. vezi detalii »

Senior Content Writer with GERMAN @ IBM

Attention people: IBM is calling out for creative minds! We're looking for a copywriter champ who wishes to change their status from "looking out" to "there's no looking back". Who you are: You have a passion for... vezi detalii »

Junior Web Designer @ Beans United

Daca esti adeptul design-ului functional si esti interesat de impactul real pe care il poti aduce in campaniile online, atunci ai facut deja primul pas. In calitate de Junior Web Designer, vei lucra alaturi de echipa... vezi detalii »

Social Media Manager @ PRO TV

Pro TV is positioned as the leading commercial television channel in Romania, targeting the active public from urban area, having a trendsetter role and the most innovative approach, offering the most trustworthy and... vezi detalii »

Account Manager @ Erka

Daca te ghidezi dupa motto-ul “work hard, play hard” si clientii internationali de top fac parte din rutina ta zilnica, atunci tu esti persoana de care avem nevoie.   Cautam un Account Manager... vezi detalii »

Digital Manager @ Universal McCann

JOB SCOPE Dezvoltarea si supervizarea strategiilor de media digitale cross-platform pentru clientii existenti ai agentiei Supervizarea si implementarea campaniilor digitale Pozitia este ideala pentru candidatul... vezi detalii »

Senior Content Writer with ENGLISH @ IBM

Attention people: IBM is calling out for creative minds! We're looking for a copywriter champ who wishes to change their status from "looking out" to "there's no looking back". Who you are: You have a passion for... vezi detalii »

Web Builder @ IBM

IBM is seeking keen-minded candidates interested in Web development domain, in learning and building their career next to some of the best IT Specialists in the industry. What is the Web Builder going to do: You... vezi detalii »

Jazz cauta Account Executive

Daca ai un an de experienta in CS, iti este usor sa lucrezi cu oamenii, esti curios din fire, ai ambitii mari si vrei sa inveti repede meserie fara sa te incurci in prea multa birocratie, aplica la acest anunt. vezi detalii »

Web Content Administrator @ Epson

Are you an energetic web content administrator with graphic design skills and good understanding of standard office software? Would you like your CV to show work done for one of the top electronics manufacturers in... vezi detalii »

Specialist Marketing @ WebDigital

Ne dorim mult un coleg care sa ni se alature pe un drum pe care noi il iubim si il parcurgem deja de ceva vreme. Vrem sa ii spunem marketer si principalele lui calitati ni s-au impus imediat... vezi detalii »

Senior Copy @ Infinit Agency

Cautam un Copywriter Senior care este in acel moment al carierei in care vrea sa isi impuna viziunea, ideile si creatiile proprii si pentru care politica, interesele corporatiste sau orgoliile creative nemarginite... vezi detalii »

Art Director @ Infinit Agency

Cautam un Art Director care este in acel moment al carierei in care vrea sa isi impuna viziunea, ideile si creatiile proprii si pentru care politica, interesele corporatiste sau orgoliile creative nemarginite sunt... vezi detalii »

GAV cauta Account Manager

Cautam un coleg sau o colega cu tabieturi old school, politete din alt secol, conversatie demodata si mai ales moderata, hobby-uri minimaliste, disciplina si rigoare, cu alte cuvinte uncool. Si apropos (nu vrem... vezi detalii »

Strateg @ Infinit Agency

Suntem in cautarea unui strateg cu cel putin 3 ani experienta. Daca iti doresti challenge-uri mai mari decat ai acum, la noi o sa gasesti proiecte frumoase si complexe. Echipa cu care vei lucra este sudata si... vezi detalii »

Redactor @ IQads

Avem un loc in editorial. Si cautam cel mai bun redactor care sa-l ocupe.    Ce trebuie sa ai? Capacitate de organizare.  Cunostinte bune despre industria de publicitate si mult interes... vezi detalii »

Art & Copy @ Centrade Cheil

CENTRADE-CHEIL cauta Art+Copy cu 2-3 ani de experienta care sa includa si proiecte de digital. Puteti veni in echipa sau separat si ne vom ocupa noi sa va imprieteniti! Aplicati cu CV si portofoliu! vezi detalii »

Account Manager iscusit @ DWF

Ne marim echipa si suntem in cautarea unui Account Manager serios si responsabil pentru campaniile incluse in portofoliul DWF. Ce face un Account in cadrul DWF? Pe scurt, Account-ul este principala persoana de... vezi detalii »

OnScreen caută Ilustrator

Căutam un ilustrator pasionat, cu capul în nori suficient de mult cât să rămâna și cu picioarele pe pământ (a se citi "respectă brief-ul, povestea și deadline-ul"), brav... vezi detalii »

Senior Content Writer @ IBM

Attention people: IBM is calling out for creative minds! We're looking for a copywriter champ who wishes to change their status from "looking out" to "there's no looking back". Who you are: You have a passion for... vezi detalii »

pastel cauta Art Director

Avem nevoie de tine, art director, cu viziune, curaj si skill-uri. Te invitam sa lucrezi alaturi de o echipa mereu vesela si pusa pe treaba, astfel ca te poti integra cu usurinta. Suita Adobe ar trebui sa fie... vezi detalii »

pastel cauta Copywriter

Cautam o persoana cu experienta de minimum 2 ani. Daca nu o ai, e suficient sa ne demonstrezi ca te incadrezi oricum la noi. E important sa fii familiarizat cu viata din agentie, sa fii obisnuit cu briefurile si... vezi detalii »

Account Manager @ DDB

Cautam account manager calm, flexibil si empatic cu nevoile clientului, dar si energic si saritor cand lucreaza cu creatia. Experienta de 2-3 ani pe o pozitie similara, in agentie full service. vezi detalii »

Trade Marketing Coordinator @ Mars Romania

The Trade Marketing Coordinator is responsible for executing the Trade Marketing strategy by brand and channel that is designed to achieve specific objectives. The role of the Trade Marketing Coordinator is to... vezi detalii »

Responsabil comunicare @ Environ

Responsabilitati participa activ la implementarea si derularea campaniilor de informare si promovare; implementarea activitatilor de marketing pentru companie; activitati de comunicare in social... vezi detalii »

Asistent Foto @ Carioca Studio

organizarea studioului si a sedintelor foto dpdv al echipamentelor foto. sedinte foto. cunostinte temeinice de fotografie si IT, arhivare/ backup materiale foto. Disponibil pentru deplasari interne /... vezi detalii »

CG Artist - 3D @ Carioca Studio

Daca doresti sa lucrezi intr-un mediu dinamic, sa participi la proiecte cu care te poti lauda, sa faci tot timpul ceva nou, sa nu te plictisesti, atunci aplica la acest anunt. Cerinte obligatorii: • 3D... vezi detalii »

Web Designer wanted @ Republika

We are looking for a Web Designer who:- Has at least 2 years of experience, preferably in an agency;- Is proficient in programs such as Photoshop, Adobe Illustrator and After Effects;- Has kept their initial... vezi detalii »

Social Media Manager la Zaga Brand

Draga Socializator/comunicator/narator, Sa-ti spunem de ce esti important pentru noi. Pai, pentru noi tu esti important fiindca reusesti sa faci un mix intre date si creatie, fiindca produci continut, fiindca setezi... vezi detalii »

Graphic Designer @ WebDigital

Cat de mult iti mai aduci aminte de povestile copilariei? Scrise in carti vechi, cu putine imagini sau chiar deloc, au fost principalul mod prin care construiam grafic un univers plin de eroi si eroine. Grafica... vezi detalii »

Activ AD cauta junior Copywriter

Ne-am bucura sa gasim pe cineva care sa aiba cel putin 2 ani de experienta intr-o agentie de publicitate, pe campanii integrate sau proiecte cat mai diferite (video si social content sunt un mare plus, dar nu un... vezi detalii »

Next angajeaza Junior la Media

Daca ai deslusit misterele Excel-ului, te stii o persoana serioasa, responsabila, atenta la detalii si nu ti-ar strica niste bani in plus pana termini facultatea, te vrem in echipa noastra! Punem la bataie job part... vezi detalii »

Hub Regional Account Manager @ McCann

Are you ready to go global? McCann creative powerhouse is hiring a Hub Regional Account Manager. We are looking for a CS with true "captain" skills and agency experience. Someone with a spark, willing to... vezi detalii »

Art Director @ Universum Events

Esti un as in Illustrator si 3D si vrei sa iti pui creativitatea la bataie ca sa organizezi evenimente memorabile? Trimite-ne CV-ul si portofoliul tau si hai sa afli care-i treaba cu #viata_la_UNIVERSUM. Noi suntem... vezi detalii »

Golin cauta PR Manager

Cautam PR Manager pentru agentia de PR #1 din Romania. Daca esti organizat/a, simti ca project managementul face parte din ADN-ul tau, esti pasionat/a de comunicare, iti place sa-ti inspiri echipa sa fie... vezi detalii »

Graphic designer @ Smite

Glumet, descurcaret, cu mana de aur si maiestrie neintrecuta in Indesign, Photoshop si ilustrator. Oferim mere de aur si cantece de lauda in fiecare dimineata! vezi detalii »

Financial Expert @ Infinit Agency

Candidatul ideal - absolvent studii superioare in domeniul financiar - cunostinte medii de contabilitate primara - cunostinte in folosirea calculatorului (pachet complet MS Office, Internet, E-mail) - experienta in... vezi detalii »

Senior Media Planner @ Propaganda

Te uiti mult la televizor?  Asculti radio?  Stii tot ce mai misca in presa scrisa si pe net? Daca ai facut deja asta pentru o agentie, atunci esti cautat la PROPAGANDA. Pentru ca avem nevoie de un... vezi detalii »

Skilled Web Designer @ 4ideas

We are looking for a talented Web Designer to create amazing user experiences and user interfaces for our digital platforms and campaigns. We are looking forward to turning our client’s requirements into... vezi detalii »

Social Media Specialist @ De Silva Exclusiv

Noi cei din De Silva Exclusiv cautam social media specialist cu experienta in gestionarea si crearea strategiei de social media.  Printre brandurile gestionate: Haribo, Vittel, Perrier, Moet, Belvedere Vodka si... vezi detalii »

Republika angajează Account Executive

Căutăm account executive cu minimum 2 ani de experiență pe digital, care: - Și-a păstrat entuziasmul de la început și i-a adăugat eficiența deprinsă în timp; - E un connaisseur și practicant al muncii... vezi detalii »

Web Content Administrator @ SmartPoint

This role will execute Digital and Marketing communications and activities for an External Vendor within the framework of their marketing plan. Key Responsibilities: Maintain and update content in local... vezi detalii »

V8 Interactive caută 2 Art Directori

Avem 2 Copywriteri care au început să vorbească artdirectoreza. E musai să angajăm 2 Art Directori pentru ei. Unul trebuie să fie senior cu minim 4 ani de experiență în agenție și să știe și UX, iar... vezi detalii »

Art Director @ DDB

Cautam art director cu experienta (minim 5-7 ani) pentru conturi de portofoliu, cu potential creativ. Asteptam CV-uri/portofolii si iti garantam o echipa pusa pe fapte mari. vezi detalii »

Account Executive @ Minio Studio

Știai că martie, aprilie și mai sunt lunile indicate pentru a începe un nou job? Te gândești să faci și tu o schimbare? Gând la gând! Angajăm :) TU…ești omul nostru dacă ai experiență... vezi detalii »

Online Business Sales @ Machteam Soft

Compania Machteam Soft, unul dintre cei mai importanti jucatori din internetul romanesc, face parte din grupul american de investitii New Century Holdings, cu sediul central in New York si care desfasoara operatiuni... vezi detalii »

Account Manager @ Minio Studio

Știai că martie, aprilie și mai sunt lunile indicate pentru a începe un nou job? Te gândești să faci și tu o schimbare? Gând la gând! Angajăm :) TU…ești omul nostru dacă ai experiență... vezi detalii »

DTP @ Smite

Cautam un DTP bun si rapid, mester iscusit, genul de invarte oamenii de productie si accountii pe degete. Experienta necesara minim 2 ani. Salariu motivant. vezi detalii »

Perceptum angajeaza DTP

Proiectele noastre de marketing și comunicare au nevoie de talentul tău. Pentru că tu ai cunoștințe avansate DTP și grafică (Photoshop Illustrator și InDesign), așa cum ne dorim. Pentru că tu ești original(ă),... vezi detalii »