AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Copywriter @ Zaga Brand

Cine esti Esti un scriitor desavarsit caruia ii plac puzzle-urile strategice, bune. Nu te intimideaza subiectele de natura tehnica, specializate (sau orice alt tip de subiecte, pentru ca stii sa faci sa te simti ca... vezi detalii »

Internship de vara in GMP Advertising

Hey! Cum ar fi ca vara asta sa inveti sa faci publicitate, nu doar sa te uiti la reclame, in cea mai premiata agentie independenta?   Internshipul se desfasoara in unit-ul de Client Service, iar pasii sunt... vezi detalii »

OOH Promotion cauta Account Manager

Cautam un Account Manager cu experienta in relationarea cu multinationalele si cu cat mai bune cunostinte in domeniul productiei publicitare. Pe langa abilitatile de Client Service, ar trebui sa aiba si reale... vezi detalii »

Social Media Specialist la Zaga Brand

Draga Socializator, Uite ce vrem de la tine: Sa ai o experienta de cel putin 2 ani in agentie in social media pe strategie si dezvoltare de continut. Sa posezi un vocabular care sa fie cel putin bogat, plus o... vezi detalii »

PR Executive la Zaga Brand

Draga PR Executive, Zaga Brand te cauta pentru a spune cu iscusinta povestea companiilor si brandurilor mai tinere sau nu, astfel incat oamenii sa se opreasca si sa le asculte. Trebuie sa ai o experienta de 2-3 ani... vezi detalii »

Account Executive @ DareDigital

The Digital Account Manager Executive is responsible for the day to day relationship with clients and the management of Digital Advertising campaigns. The person we are looking for has to be the center point between... vezi detalii »

Head of Social Media @ WeBuzz

We're looking for a new star. A social media star. Digital native. Strategic. Creative. Content charmer. Facebook. Youtube. Linkedin.Experience. A lot of experience. High level of skills & experience. To be... vezi detalii »

Direct Marketing Manager @ Fashion Days

We believe life is subject to constant change, this is why our reason for being is to give change a look. We do not just sell almost 500.000 items of clothing and lifestyle items, we want to inspire and empower... vezi detalii »

McCann PR cauta Senior Account Executive

Cautam o persoana creativa, energica, sociabila, cu experienta de cel putin 3 ani in PR si social media.Experienta pe campanii de brand PR si organizare de evenimente reprezinta un avantaj. Daca ai talent la scris... vezi detalii »

Communication Manager @ Fashion Days

We believe life is subject to constant change, this is why our reason for being is to give change a look. We do not just sell almost 500.000 items of clothing and lifestyle items, we want to inspire and empower... vezi detalii »

Brand Coordinator @ Arctic (Bucuresti)

Arctic is the national leader in home appliances industry and one of the most appreciated Romanian brands. It has a production plant in Gaesti and almost 3000 employees.   Requirements We are looking for a... vezi detalii »

Cautam un Redactor pentru mansarda IQads

Avem un loc la taste in mansarda IQads si cautam cel mai bun redactor care sa-l ocupe. In realitate, avem mai multe, dar asta cu redactorul ne arde mai tare.   Ce trebuie sa ai? Capacitate... vezi detalii »

Next cauta copywriter

Next cauta copywriter.Dar nu orice fel de copywriter. Talentat, dar fara sa-si dea talente. Exigent, dar nu doar cu ideile altora. Pasionat, dar nu numai de festivaluri si proiecte inexistente. Serios, dar nu... vezi detalii »

OLX cauta Online Sales Manager

At OLX we improve people’s lives by bringing them together for win-win exchanges. Sellers win. Buyers win. Communities win. OLX wins. And most of all, you win. Being part of something special. In an open... vezi detalii »

Copy + Art @ V8 Interactive

Ati inteles, da? Cautam echipa de creatie cu minim 3 ani experienta (in digital). Deja in relatie unul cu altul sau single & deschisi sa incerce cu un partener nou. Oameni destepti, cu un anume quelque chose... vezi detalii »

Tuio cauta Account Executive bun de tot

Salut, suntem Tuio si cautam un Account Executive bun de tot. Uite ce vrem de la tine: Sa stii cu ce se mananca retelele sociale, astfel incat sa fie delicioase. Marea ta pasiune trebuie sa fie online-ul (si abia... vezi detalii »

Golin Romania cauta PR Manager

Cautam coleg/a pentru agentia de PR #1 din Romania. Daca esti pasionat/a de comunicare, visezi sa faci cele mai tari campanii de PR ale anului, iti place sa-ti inspiri echipa sa fie „the best”, ai minim... vezi detalii »

Golin Romania cauta Media Associate

Cautam coleg/a pentru agentia de PR #1 din Romania. Daca esti pasionat/a de comunicare, iti place sa scrii (corect :) ) in romana si engleza, stii deja ce inseamna media relations, dar si project management, ai 2-3... vezi detalii »

Publicis cauta Copywriter

Cautam un Copywriter pasionat de ce face si dornic sa invete lucrand pe clienti mari. Ne dorim un coleg cu cel putin 2 ani de experienta intr-o agentie de publicitate, de preferat cu experienta pe marci de tigari si... vezi detalii »

Tuio cauta Account Executive (Sports)

Esti pasionat de sport si la curent cu cele mai importante competitii? Stii sa pornesti discutii si sa dezbati cine a meritat mai mult victoria sau cine a marcat cel mai frumos gol?  Esti capabil sa lasi... vezi detalii »

Propaganda angajeaza junior la Media

Avem deschisa o pozitie de entry-level in agentie. Daca esti o persoana proactiva, inclinata spre partea analitica si care sa stie excel, atunci aplica aici cu CV-ul tau.  Profil: absolventi care... vezi detalii »

Online Ninja wanted @ Badster NRG

We're looking for awesome people, like ninja, to work with! So, if you can clone your shadow, become invisible, or even better, make someone completely vanish [(holy sh*t!)] then you are perfect! No seriously ...... vezi detalii »

Account Manager @ V8 Interactive

Brief pentru un Account Manager @ V8 Interactive Client: V8 Interactive Project: A.A.M. aka Angajam Account Manager   Background: V8 Interactive suntem noi, o mana de oameni care facem frumos pe piata de... vezi detalii »

FCB cauta PR Executive

FCB cauta PR Executive cu experienta de 2-3 ani in agentii de marketing sau PR, online communication savvy si cu excelente abilitati de comunicare scrisa si verbala (romana si engleza). Noul membru al echipei va... vezi detalii »

FCB cauta Account Executive

FCB cauta Account Executive cu experienta in agentie de minimum 2 ani. Daca esti o persoana responsabila, eficienta, organizata, coerenta in exprimare si inclinata spre munca in echipa, poti fi omul potrivit pentru... vezi detalii »

Copywriter @ White Image

Cautam un copywriter, problem solving junky care schimba perceptii, e la curent cu tot ce misca, pasionat de marketing si dornic sa faca un pic de istorie. Daca vrei sa faci valuri (si nu doar in cafeaua cu lapte de... vezi detalii »

Digital Art Director @ White Image

Suntem cu ochii dupa un art director care simte digitalul, stie de mobile, UX si UI, impacheteaza oferte si concepte interactive, dar stie sa puna si offline-ul in pachet. Daca vrei sa faci valuri (si nu doar in... vezi detalii »

Online Account Executive @ White Image

Marketingul e pasiunea ta?Iti place sa fii atent la tot ce se intampla in jurul tau? Esti gata sa rezolvi probleme reale de marketing? Daca ai si experienta in digital, te asteptam sa intri in gasca noastra!Daca... vezi detalii »

Account Executive @ The GOOD Company

Pentru ca echipa creste si avem alaturi de noi super clienti, suntem permanent in cautare de tineri la fel ca cei din echipa noastra: entuziasti, pasionati cu adevarat de marketing/comunicare, care vor ca job-ul lor... vezi detalii »

Digital Star cauta Account Executive

 Despre Digital Star Agentia anului la Internetics 2014, castigatoare a mai multe premii Effie cu proiecte 100% digitale, cea mai premiata agentie din istoria IAB Mixx Awards.   Ce cautam? Cel putin... vezi detalii »