AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Account Manager x 2 @ Minio Studio

Minio Studio își completează echipa cu doi accounti, cu expertize diferite. Căutăm un account creativ pe zona de digital și un account cu  experiență pe shopper și activări de brand.   Dacă: Ai... vezi detalii »

Let’s Go All In Internship!

Golin Bucuresti anunta un nou program de internship in departamentele Corporate, Consumer (comunicare de brand), Digital si Events.   Ce inseamna acest lucru concret? Vei deveni colega noastra/colegul nostru... vezi detalii »

Pygmalion ADV caută Art

Căutăm Art. Așa că dacă ai cel puțin 1-2 ani experiență de lucru ești analitic, atent, cu simțul culorilor și al identităților de brand acorzi toată atenția materialelor la care lucrezi, indiferent de natura... vezi detalii »

HIPPOS angajeaza Senior Copy

Experienta minim 7 ani in advertising in ATL, BTL & Digital; Implicat si pasionat pe bune de advertising; Concepte integrate dar si idei punctuale care sa aduca added value clientului; Gandire strategica -... vezi detalii »

pastel caută Social Media & PR Manager

Căutăm Social Media & PR Manager legendar pentru campanii de poveste. Bifezi 6/6 la punctele de mai jos? știi diferența dintre basmele de adormit publicul și proiectele care vorbesc prin rezultatele... vezi detalii »

Regional Account Manager @ McCann Erickson

We are looking for an ATL Account Manager. Musts: 3-5 years in CS, integrated communication Perfect English Fine creative sense Thinker & doer, able to identify opportunities Strong personality, common... vezi detalii »

Social Media Manager [Beauty] @ Tuio

Suntem pregatiti sa-ti oferim un birou demn de o regina in Palatul Universul, acces la conturi internationale de beauty fancy cool, colegi funny (mai putin Consuela, o sa vezi de ce) si o atmosfera in care sa faci... vezi detalii »

Digital Account Manager @ Rusu+Bortun

Rusu+Bortun recruteaza pentru pozitia de Digital Account Manager. Digital Account Manager - cu experienta relevanta timp de cel putin 3 ani, cu hard skills de rigoare (de la intelegere digital si scriere briefuri cu... vezi detalii »

Spoon cauta Digital Copywriter

Ne dorim un coleg sau o colega cu lipici la limba si la buricele degetelor. Vrem sa aiba curiozitate pentru platformele digitale si sa-si modeleze stilul pentru a comunica cu audiente diferite. vezi detalii »

DTP-ist @ Tipografia Everest

Marim echipa de specialisti creativi si dinamici in Tipografia Everest si avem nevoie de un nou membru pasionat si doritor de noi provocari.   Profilul candidatului: Originalitate, imaginatie, foarte bun... vezi detalii »

Account Manager @ DDB

Cautam Account Manager "bipolar": calm, flexibil si empatic cu nevoile clientului, dar si energic si saritor cand lucreaza cu creatia. Experienta: 2-3 ani pe pozitie similara. vezi detalii »

Internship @ WebDigital

Ai chef de Marketing Digital pe bune? Intelegi potentialul acestuia? Ai cunostinte solide sau pur si simplu vrei sa afli mai multe? Esti o persoana atenta la detalii, capabila de concentrare, organizata, deschisa... vezi detalii »

Logo Bigger caută Account Manager

Suntem Logo Bigger, agenție de creație de 10 ani, și ne dorim un Account Manager serios, organizat și priceput. Am prefera să aibă peste doi ani experiență în agenție, ochi fini pentru detalii și să fie apt de... vezi detalii »

Communication Specialist @ Orange

The Orange Brand & Communication Team is looking for a talented Communication Specialist who is passionate about advertising and wants to make meaningful contributions to the Orange advertising campaigns. If you... vezi detalii »

Key Account Manager @ Rav Management

Rav Management este o companie foarte activa, infiintata in 2001 care face parte dintr-un grup de firme cu activitate din 1996. Oferim servicii si solutii integrate in piata de publicitate, suntem importatori si... vezi detalii »

Digital Account Manager la Digital Star

Cea mai premiata agentie la IAB Mixx Awards, am fost Agentia Anului la Internetics in 2014, avem mai multe premii Effie castigate si premii la festivaluri internationale de creativitate. Ce asteptam de la Digital... vezi detalii »

Farmaciile Help Net recruteaza DTP

Vrei sa lucrezi intr-o companie moderna si prietenoasa? Cauti un loc in care sa continui sa te dezvolti? La Help Net suntem interesati sa te cunoastem! Aici imbinam munca cu entuziasmul, iti rasplatim rezultatele si... vezi detalii »

Financial Traffic @ Minio

Cautam omul potrivit pentru echipa MINIO. Iti place sa duci lucrurile la bun sfarsit organizandu-te impecabil? Initiativa, meticulozitatea si lucrul bine facut se numara printre favoritele tale? Esti demn de... vezi detalii »

Copywriter @ DDB

Angajam copy care se oftica foarte tare. Se oftica atunci cand lucrurile ies doar bine. Se oftica atunci cand vede o idee tare, pe care a avut-o si el. Se oftica atunci cand agentia castiga un pitch, dar nu cu... vezi detalii »

Redactor @ IQads

Avem inca un loc in editorial. Si cautam cel mai bun redactor care sa-l ocupe.    Ce trebuie sa ai? Capacitate de organizare.  Cunostinte bune despre industria de publicitate si mult... vezi detalii »

Business Development Manager @ WeBuzz

Meserie grea dar frumoasa, plina de impliniri, si din acelea, dar si din celelalte. Bratul sau in lupta, energie vie, ochi scanteietori. Sau sa zicem acel episod in care Voinicul creste odata cu tara si la sfarsit... vezi detalii »

Digital Strategy Senior Manager @ WeBuzz

Acest om cu viziune, care le stie el pe toate (pentru ca le-a incercat pe toate), ce e mai bine si de ce, si stie el cum sa le aseze frumos in etape logice care au sens pentru fiecare client in parte. Si chiar daca... vezi detalii »

Social Media Manager @ WeBuzz

Asta cautam. Proaspat doar la minte, nu si la experienta. Pe job am prefera mai batucit putin. Macar asa vreo 3 anisori batuti pe muchie. Si daca experienta este, pricepere este…asta este, mergem impreuna. De... vezi detalii »

Financial Traffic @ McCann

Cautam un coleg entuziast pentru pozitia de Financial Traffic in cadrul companiei noastre de BTL, care sa inteleaga mariajul dintre advertising si domeniul financiar, astfel incat sa se poata implica activ... vezi detalii »

Graphic Designer @ Perceptum

Ne dorim in echipa un graphic designer prieten cu mac-ul, sa iubeasca mediul digital si sa cunoasca after-effects. Daca te regasesti in descrierea de mai sus, trimite-ne intentia ta si portofoliul. vezi detalii »

Account Manager iscusit @ DWF

Ne marim echipa si suntem in cautarea unui Account Manager serios si responsabil pentru campaniile incluse in portofoliul DWF. Ce face un Account in cadrul DWF? Pe scurt, Account-ul este principala persoana de... vezi detalii »

Copywriter la Digital Star

Se incheie anu', incepe altu'... poate-i vremea de o schimbare.  Daca te-ai tuns/ti-ai schimbat garderoba/ai redecorat casa si tot nu esti multumit(a), poate ca o echipa noua intr-o agentie cool e ce-ti... vezi detalii »

Digital Account Manager @ Beans United

Noi: cautam un Digital Account Manager cu minim 2 ani de experienta in agentie. Tu: cauti o noua provocare care sa-ti puna in valoare abilitatile si sa inveti lucruri noi ? Ce vei face: Vei fi responsabil de... vezi detalii »

OLX cauta Online Marketing Specialist

At OLX we improve people’s lives by bringing them together for win-win exchanges. Sellers win. Buyers win. Communities win. OLX wins. And most of all, you win. Being part of something special. In an open... vezi detalii »

Art Director @ Infinit Agency

Cautam un Art Director care este in acel moment al carierei in care vrea sa isi impuna viziunea, ideile si creatiile proprii si pentru care politica, interesele corporatiste sau orgoliile creative nemarginite sunt... vezi detalii »

Senior Copy @ Infinit Agency

Cautam un Copywriter Senior care este in acel moment al carierei in care vrea sa isi impuna viziunea, ideile si creatiile proprii si pentru care politica, interesele corporatiste sau orgoliile creative nemarginite... vezi detalii »

Grafician @ Wave Division

Se caută grafician de elită pentru comando creativ. Dacă ai sânge rece şi nu te pierzi cu firea în faţa termenelor, dacă ai ochiul format şi nu ratezi nici un pixel, dacă mânuieşti bezier-ul şi pe... vezi detalii »

Account Manager @ Zaga Brand

Zaga Brand, agentie de comunicare creativa, independenta de toate, mai putin de creativitate si bun simt, si-a accelerat motoarele in PR anul acesta si isi propune focuri de artificii pentru clientii ei in... vezi detalii »

Senior PR @ Zaga Brand

Zaga Brand, agentie de comunicare creativa, independenta de toate, mai putin de creativitate si bun simt, si-a accelerat motoarele in PR anul acesta si isi propune focuri de artificii pentru clientii ei in... vezi detalii »

Social Media Manager @ Zaga Brand

Zaga Brand, agentie de comunicare creativa, independenta de toate, mai putin de creativitate si bun simt, si-a accelerat motoarele in PR anul acesta si isi propune focuri de artificii pentru clientii ei in... vezi detalii »

PR Manager @ Altfel de PR

Daca ai cel putin 3 ani experienta in presa si/sau PR, esti comunicativ, creativ si organizat, asteptam sa ne trimiti CV-ul tau. Cateva dintre responsabilitatile tale principale: Sa identifici oportunitati de... vezi detalii »