AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Foodwise angajeaza BTL Project Manager

Job-ul presupune: coordonarea evenimentelor si campaniilor BTL instore, outdoor (parcuri, office building-uri etc.), HoReCa; redactarea si sustinerea prezentarilor: acuratetea informatiei, structura, capacitatea... vezi detalii »

RED BULL CAUTA WACKY CREATIVE DIRECTOR

Tip job: Design & Proiectare, Raliuri Urbane, Mascareala   Esti pasionat de idei zurlii? Ai in anturajul tau 1-3 prieteni carora (si lor) le lipseste o bujie? Vrei o senzatie majora cu 20 la ora? Esti... vezi detalii »

Data Analyst @ Marketizator

Performs and supervises all analytics activities, deliverables and insights for multiple client accounts Defines and tracks business KPIs, tagging and implementation requirements Is in charge of monthly... vezi detalii »

Senior CRO @ Marketizator

Stim si noi cum e in agentie. Munca multa, pe viteza, cerinte inalte, promisiuni frumoase, echipa misto, provocari si creativitate. La Marketizator impletim creativitatea, persuasiunea cu datele reale si... vezi detalii »

Oval cauta BTL Account Manager

Oval cauta BTL Account Manager, un XLS Guru, direct responsabil de fericirea clientilor sai, pentru care organizarea unui eveniment este cel mai placut mod de a iti petrece timpul la birou, care sa genereze... vezi detalii »

pastel cauta Senior Graphic Designer

Nivelul de experienta Cautam o persoana cu experienta de minimum 3 ani.   Ce vrem de la tine? Suita Adobe, in special InDesign, Illustrator si Photoshop. Zi de zi primim de la clientii nostri campanii... vezi detalii »

pastel cauta Editor Video

Nivelul de experienta Cautam o persoana cu experienta de minimum 2 ani.   Ce vrem de la tine? Editarea materiale video: spoturi publicitare, videoclipuri de prezentare, animatii; Realizarea... vezi detalii »

Account Manager @ Total PR

Daca ai experienta de minim 3 ani intr-o agentie de PR sau in jurnalism, vrei sa-ti construiesti o cariera in PR si nu esti strain de tehnologie, hai sa ne intalnim!   Pe scurt, iata ce ne dorim de la... vezi detalii »

SEO/SMO Manager @ InternetCorp

InternetCorp este la momentul de fata unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata publishing de online si cuprinde patru verticale de continut: business, stiri, lifestyle si target feminin.   Vezi daca te... vezi detalii »

PR Specialist @ Graffiti PR

The job: Your role will be to contribute to the development of the assigned agency accounts by: developing communication and PR projects according to the strategic direction of the accounts; managing social... vezi detalii »

pastel cauta Account Senior

Nivelul de experienta Cautam o persoana cu experienta de minimum 3 ani, preferabil intr-o agentie de BTL.   Ce vrem de la tine? La noi, account-ul imbina partea executionala cu cea strategica. De aceea,... vezi detalii »

Junior Social Media Specialist la OnScreen

CE TREBUIE SA FACI LA NOI 1) Sa iti placa sa scrii! Si asta se va vedea in articolele de blog si in postarile creative de pe Social Media.Cum sa scrii? Creativ, structurat, cu miez, catchy. Sa ai un stil versatil si... vezi detalii »

Online Account Executive @ White Image

Marketingul e pasiunea ta? Iti place sa fii atent la tot ce se intampla in jurul tau? Esti gata sa rezolvi probleme reale de marketing? Daca ai si experienta in digital, te asteptam sa intri in gasca noastra! Daca... vezi detalii »

Art Director @ White Image

Suntem cu ochii dupa un art director care simte digitalul, stie de mobile, UX si UI, impacheteaza oferte si concepte interactive, dar stie sa puna si offline-ul in pachet. Daca vrei sa faci valuri (si nu doar in... vezi detalii »

Social Media Manager @ Bigstep

Bigstep was created by passionate big data aficionados. We set out to empower organizations determined to make sense of their data, by providing a full-stack big data ecosystem running in a high... vezi detalii »

JustAd isi mareste echipa

Cautam un new business account care, pentru a fi compatibil cu noi, trebuie sa fie creativ, proactiv si dornic de provocari. Stim ca perfectiunea nu exista, insa dorim sa descoperim pe cel/cea care inca nu a incetat... vezi detalii »

Oval Marketing cauta DTP

Ne dorim un coleg DTP care sa lucreze indeaproape cu art-ul. Trebuie sa aiba minim 5 ani intr-o pozitie similara - DTP Experienta in pregatirea materialelor de print (brosuri, postere, cataloage, outdoor).... vezi detalii »

Content Editor @ Infinit Agency

2-3 years of experience We are looking for a dynamic individual with experience and skills in web content management, writing and editing for the web and site management He or she will be responsible with the... vezi detalii »

Junior Digital Media Planner la UM

Daca esti la inceput de cariera si esti pasionat de campanii de publicitate, te stii o persoana responsabila, atenta la detalii si ai vrea sa inveti despre amplificarea campaniilor in media digitala, te vrem in... vezi detalii »

Marks cauta Art Director

Cautam Art Director. Cine e in industrie, nu are nevoie de o fisa a postului, nu? Ca de obicei: deadline ieri. Pe scurt: Art Director experienta minimum 4 ani pe o pozitie similara intr-o agentie full... vezi detalii »

Marks cauta Creative Director

Cautam Creative Director. Cine e in industrie, nu are nevoie de o fisa a postului, nu? Ca de obicei: deadline ieri. Pe scurt: Creative Director experienta minimum 2 ani pe pozitie similara intr-o agentie full... vezi detalii »

GMP cauta Corporate PR executive

Daca ai implinit un an de cand ti-ai inceput cariera de PR, te provocam sa iti demonstrezi ca esti suficient de tenace si creativ pentru a trece la urmatorul nivel.   Esti pregatit daca: Ai o sumedenie de... vezi detalii »

Account Manager @ Grup Advertising

Daca esti o persoana creativa, dinamica, cu experienta in relationarea cu multinationale, ai expertiza pe campanii de brand, te asteptam in echipa noastra. Avem doar o cerinta - minim 2 ani experienta intr-o... vezi detalii »

Senior PR Executive @ GMP PR

Ai minim 3 ani experienta in PR, esti pasionat/a si vrei o provocare noua si un boost de energie pozitiva? Trimite CV-ul tau si hai sa facem cele mai tari campanii impreuna. Te asteptam la interviu. vezi detalii »

Junior Brand Manager @ WebDigital

Da voce brand-ului nostru! Ne dorim mult un coleg care sa ni se alature pe un drum pe care noi il iubim si il parcurgem deja de ceva vreme. Vrem sa ii spunem marketer si principalele lui calitati ni s-au impus... vezi detalii »

Account Manager CSR @ Minio Studio

Ne-am lansat acum 3 luni si deja ne extindem. Ne dorim alaturi de noi o persoana cu experienta, care sa poata coordona si implementa proiecte de CSR. Principalul rol al noului nostru Account Manager este sa... vezi detalii »

Senior Interactive Project Manager @ INDG

At INDG our mission is to make every product playable. For many years, we have been helping multinational players like Philips, Adidas, Electrolux, and Yamaha from our bases in Amsterdam, New York, and... vezi detalii »

Frank cauta Digital Account Manager

Altfel spus, ne cautam colegul sau colega care poate pune rotitele in miscare pe conturile pe care lucreaza, cucereste clientul si inspira colegii din creatie.   Ce vei avea de facut Managementul intern... vezi detalii »

Next angajeaza Media Planner

Cautam o persoana dinamica, cu o gandire analitica, avand cunostinte solide de media si cercetare, care sa elaboreze planurile media, sa monitorizeze si sa optimizeze campaniile clientilor. Daca ai minimum 2 ani... vezi detalii »

Next angajeaza Junior la Media

Daca ai deslusit misterele Excel-ului, te stii o persoana serioasa, responsabila, atenta la detalii si nu ti-ar strica niste bani in plus pana termini facultatea, te vrem in echipa noastra! Punem la bataie job part... vezi detalii »

Marketing Trainee @ Danone

Danone Romania, a subsidiary of Danone, is looking for Marketing Trainee in Romania (RO) . Danone is a global food company holding top positions in healthy food through its four businesses: Fresh Dairy Products,... vezi detalii »

Online Marketer Wanted @ STRATO AG

Strato AG is an internet service provider headquartered in Berlin, Germany. It is a subsidiary of Deutsche Telekom AG. With operations in Germany, France, Spain and the Netherlands as well as more than 1.5 million... vezi detalii »

Account Manager BTL-ist la Godmother

Godmother a pregatit in echipa sa un loc potrivit acelui Account Manager energic si pozitiv, care sa fie confortabil cu munca in echipa, dar si cu implementarile complexe si deadline-urile stranse. Asadar, daca ai... vezi detalii »

Leo Burnett cauta Account Director

Leo Burnett cauta Account Director pentru un cont creativ si client international. Daca ai cel putin 2 ani experienta in pozitia de Acc Director si digitalul ti-e prieten aplica aici cu CV-ul tau. vezi detalii »

Digital Analyst @ Avon

Responsibilities: By using data analysis, you will evaluate business initiatives and interpret results with detailed findings and implications and present to key stakeholders at all levels (ecommerce, campaigns,... vezi detalii »

Junior Designer la McCann Erickson

We are looking for a Junior Designer, preferably with 2 years’ experience in a creative agency. Knowledgeable in the Adobe Suite, more specifically Photoshop and Illustrator, also InDesign. Familiar with 3Ds... vezi detalii »

Copywriter @ Zaga Brand

Cine esti Esti un scriitor desavarsit caruia ii plac puzzle-urile strategice, bune. Nu te intimideaza subiectele de natura tehnica, specializate (sau orice alt tip de subiecte, pentru ca stii sa faci sa te simti ca... vezi detalii »

Internship de vara in GMP Advertising

Hey! Cum ar fi ca vara asta sa inveti sa faci publicitate, nu doar sa te uiti la reclame, in cea mai premiata agentie independenta?   Internshipul se desfasoara in unit-ul de Client Service, iar pasii sunt... vezi detalii »

OOH Promotion cauta Account Manager

Cautam un Account Manager cu experienta in relationarea cu multinationalele si cu cat mai bune cunostinte in domeniul productiei publicitare. Pe langa abilitatile de Client Service, ar trebui sa aiba si reale... vezi detalii »

Social Media Specialist la Zaga Brand

Draga Socializator, Uite ce vrem de la tine: Sa ai o experienta de cel putin 2 ani in agentie in social media pe strategie si dezvoltare de continut. Sa posezi un vocabular care sa fie cel putin bogat, plus o... vezi detalii »

PR Executive la Zaga Brand

Draga PR Executive, Zaga Brand te cauta pentru a spune cu iscusinta povestea companiilor si brandurilor mai tinere sau nu, astfel incat oamenii sa se opreasca si sa le asculte. Trebuie sa ai o experienta de 2-3 ani... vezi detalii »

Head of Social Media @ WeBuzz

We're looking for a new star. A social media star. Digital native. Strategic. Creative. Content charmer. Facebook. Youtube. Linkedin.Experience. A lot of experience. High level of skills & experience. To be... vezi detalii »

McCann PR cauta Senior Account Executive

Cautam o persoana creativa, energica, sociabila, cu experienta de cel putin 3 ani in PR si social media.Experienta pe campanii de brand PR si organizare de evenimente reprezinta un avantaj. Daca ai talent la scris... vezi detalii »

Brand Coordinator @ Arctic (Bucuresti)

Arctic is the national leader in home appliances industry and one of the most appreciated Romanian brands. It has a production plant in Gaesti and almost 3000 employees.   Requirements We are looking for a... vezi detalii »

Next cauta copywriter

Next cauta copywriter.Dar nu orice fel de copywriter. Talentat, dar fara sa-si dea talente. Exigent, dar nu doar cu ideile altora. Pasionat, dar nu numai de festivaluri si proiecte inexistente. Serios, dar nu... vezi detalii »