AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Frontend dev wanted @ Quart

Dragi oameni, avem nevoie super super repejor de un om pe frontend care sa fie fluent in HTML, CSS, JAVASCRIPT si sa dezvolte interfete web avansate. Avem o serie de website-uri foarte cool si fresh pe care vrem... vezi detalii »

Internship @ Tuio

Comunici usor si esti tot timpul pe retele? Vino la TUIO. Vei lucra cu branduri misto si o echipa gata sa-ti arate cu ce se mananca digitalul. Aplica aici cu CV-ul: vezi detalii »

Graphic designer @ Inoveo

Graphic design innovator Agentie tanara, prezentabila, inovativa cauta o relatie serioasa, sincera, de viitor  cu un inovator vizual, bun la armonizarea condimentelor domeniului cu proportia ideala de sare si... vezi detalii »

Account Executive @ FCB

Cautam o persoana organizata, sociabila, cu o experienta de lucru de minimum 1 - 2 ani intr-o agentie de publicitate. Daca te adaptezi usor si jonglezi eficient cu mai multe proiecte simultan, atunci esti persoana... vezi detalii »

Copywiter @ Godmother

Cautam un creativ talentat, cu idei fresh, cu minim de 2 experienta pe o pozitie similara, care sa ne fascineze cu talentul si povestile sale si care sa isi doreasca sa creasca alaturi de o echipa competitiva si... vezi detalii »

Regional Account Manager @ McCann Erickson

We are looking for an ATL Account Manager Musts: 3-5 years in CS, integrated communication Perfect English Fine creative sense Thinker & doer, able to identify opportunities Strong personality, common... vezi detalii »

Account Executive @ Grafica si Tipar

Agentie de productie creativa cauta account executive pentru clienti corporate cu proiecte speciale de productie publicitara si suport pentru campanii de marketing si comunicare. Asteptam propunerile tale. Aplica aici: vezi detalii »

Specialist Comunicare @ Groupama

Responsabilitati: Contribuie la dezvoltarea si implementarea activitatilor de comunicare si a campaniilor comerciale; Gestionarea materialelor si instrumentelor de comunicare aferente actiunilor si campaniilor... vezi detalii »

Spoon isi cauta Digital Copywriter

Ne dorim un coleg sau o colega cu lipici la limba si la buricele degetelor. Vrem sa aiba curiozitate pentru platformele digitale si sa-si modeleze stilul pentru a comunica cu audiente diferite. Contacteaza-ne! vezi detalii »

Content Manager @ CINEPUB

We're looking for a creative content manager for CINEPUB.RO Experience in cultural marketing and/or film industry is a plus. Submit here with your CV. vezi detalii »

Graphic Designer @ Wave Division

Will You Say Yes? Be part of our team @Wave Division Group as Graphic Designer Are you a PEAK PERFORMER, looking for your next CHALLENGE? If yes, C’mon, meet us pronto! Just drop your portfolio here! Send... vezi detalii »

BTL Coordinator @ Wave Division

Be Part of Our PA$$ION BTL Team! Wave Division Group is hiring: Outstanding BTL Coordinator ARE YOU PEOPLE ORIENTED?HAVE A POSITIVE ATTITUDE?BACKED BY A PROVEN BTL RECORD?INOVATIVE IN MANAGING 360 DEGREE... vezi detalii »

Rusu+Bortun cauta Account Executive

Echipa Rusu+Bortun cauta un Account Executive care sa fie bine organizat, meticulos si atent. Genul care sa urmareasca eficient si cu responsabilitate atat proiectele, cat si oamenii care lucreaza pentru ele. Ideal... vezi detalii »

Marketing Manager @ F64

Candidatul ideal Cunostinte, abilitati, trasaturi psiho-individuale:- Cunostinte solide marketing si project management;- Cunoasterea universului publicitatii;- Bun cunoscator mediu online si E-commerce;- Bun... vezi detalii »

Redactor @ IQads

Avem inca un loc in editorial. Si cautam cel mai bun redactor care sa-l ocupe.    Ce trebuie sa ai? Capacitate de organizare.  Cunostinte bune despre industria de publicitate si mult... vezi detalii »

Sales Account Manager @ ThinkDigital

Thinkdigital, the leading Online Adverting Network in CEE and SE Europe, is seeking to hire a Sales Account Manager in Bucharest office.  Main Responsibilities: One of the main responsibilities will be in... vezi detalii »

Foodwise angajeaza Account Executive

FOODWISE angajeaza ACCOUNT EXECUTIVE pentru conturi de FOOD & BEVERAGES: Cu experienta de lucru de min. 1 an cu echipe multiple - strategie, creatie, productie, implementare, digital, PR, direct marketing Cu... vezi detalii »

Financial Traffic @ McCann

Cautam un coleg entuziast pentru pozitia de Financial Traffic in cadrul companiei noastre de BTL, care sa inteleaga mariajul dintre advertising si domeniul financiar, astfel incat sa se poata implica activ... vezi detalii »

Campaign Manager @ eMAG

Responsabilitati Coordoneaza, implementeaza si monitorizeaza campaniile de marketing pe categoriile asignate; Dezvoltarea strategiei de marketing pe categoriile din portofoliu (inclusiv definirea targetului de... vezi detalii »

Digital Marketing Manager @ Flanco

Job Summary: Changes and advancements in the digital marketing field are accelerating, and so are our priorities. Therefore, we are expanding our online marketing team with a senior management position, capable of... vezi detalii »

Sales Account la FIVE’S

Five’s, producator tehnic, creator si designer de spectacole si evenimente corporate, cu o experienta de 20 ani in conceperea de solutii tehnice ingenioase angajeaza Sales Account Executive. Daca esti dornic... vezi detalii »

Art Director @ Publicis

Publicis cauta un art director cu minim 5 ani de experienta in publicitate.Experienta pe clienti mari este un avantaj.Aplica aici cu CV si portofoliu. vezi detalii »

Chilli Ideas recruteaza Account Manager

Chilli Ideas, companie cu activitate in domeniul importului direct si personalizarii de obiecte promotionale, prezenta in piata de aproape 10 ani, cu o echipa formata din persoane inteligente, motivate, competente si... vezi detalii »

HIPPOS cauta Account Director

Experienta de peste 6 ani in agentii de publicitate full service. Campanii de comunicare integrate ATL, BTL, Digital. Iscusit in relatia cu clientii si pregatit sa coordoneze mai multe conturi. vezi detalii »

Copywriter @ Publicis

Publicis cauta un copywriter senior, cu minim 5 ani de experienta in publicitate ATL si 7 ani de-acasa. Experienta telecom e un avantaj. Aplica aici cu CV si portofoliu. vezi detalii »

Specialist Marketing @ Otter

Compania Otter a fost infiintata in anul 1997 si are ca obiect de activitate comercializarea produselor de incaltaminte, marochinarie si accesorii. Pentru ca fiecare om este unic si fiecare are stilul sau... vezi detalii »

Manager, Prepaid Communication @ Vodafone

What is the job purpose? To develop & implement Communication Strategy for Prepaid Category, national and regional, in line with customer Insights & Commercial Plan and to align communication concept with... vezi detalii »

Publicis cauta Traffic Executive

Daca ai experienta de minim un an intr-o agentie de publicitate, pe parte financiara, sau in contabilitate primara si vrei sa fim colegi aplica aici cu CV-ul tau. Descrierea postului: Inregistreaza si aproba... vezi detalii »

Brand Manager @ Vincon Romania

Rolul in companie: Responsabil pentru executarea, implementarea si coordonarea strategiei aprobate pentru marcile din aria de responsabilitate, si se asigura de obtinerea rezultatelor urmarite. Asista Marketing... vezi detalii »

Account Manager @ Acasa Media

De cine avem noi nevoie? Daca esti in cautarea unei noi provocari profesionale, echipa Acasa Media recruteaza acum Account Manager. Ne plac mult persoanele cu spirit antreprenorial, pasionate de vanzari online si... vezi detalii »

ADPRO cauta Agent Vanzari Productie Publicitara

ADPRO este o companie care importa si personalizeaza sisteme simple si eficiente de afisaj. Suntem o echipa reunita de valori comune: dezvoltarea continua, etica si atentie la oamenii cu care interactionam. Cautam o... vezi detalii »

Graphic designer @ QUART

Vizionar, creativ, adaptabil, relaxat si sigur pe el pentru ca stie deja ca face creatie awesome. Cu 3-5 ani experienta, de preferat in agentie, si o buna cunoastere si manevrare a programelor: Photoshop,... vezi detalii »

Junior Media Researcher @ McCann

At Universal McCann we are looking for a Junior Media Researcher.  Responsibilities will include: analyzing data and interpreting research results supporting the media department by providing the necessary... vezi detalii »

Leo Burnett cauta Junior AV Producer

Responsabilitati: Intocmeste contracte cu furnizorii de productie audio video foto Coopereaza strans cu furnizorii de productie audio video foto Asista si participa la coordonarea intregului proces de productie... vezi detalii »

BTL Senior Account Executive @ McCann

Angajam un Senior Account Executive cu experienta in BTL. Pe cineva care intelege ca “BTL is the new black in advertising”, cu o experienta relevanta in coordonarea de proiecte complexe, si pasionat... vezi detalii »