AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

PR Manager @ United

United angajeaza PR Manager pasionat de Corporate PR! Daca esti interesat/a de pozitia de PR Manager si indeplinesti cerintele de mai jos, atunci asteptam CV-ul tau. O parte a jobului se va desfasura la client. ai... vezi detalii »

"Capisci" PPC Marketing?

Salut, Suntem in cautare de colegi noi. La ce sa te astepti? Un cadru pentru dezvoltare personala si invatare continua in domeniile pe care le iubesti. Din programul de lucru, cc 20% este pentru dezvoltarea... vezi detalii »

Internship la WebDigital

Intelegi potentialul acestuia? Ai cunostinte solide sau pur si simplu vrei sa afli mai multe? Esti o persoana atenta la detalii, capabila de concentrare, organizata, deschisa spre invatare si careia ii place... vezi detalii »

FIVE’S angajeaza Arhitect Desenator

Five’s, producator tehnic, creator si designer de spectacole si evenimente corporate, cu o experienta de 21 ani in conceperea de solutii tehnice ingenioase angajeaza Arhitect Desenator. Daca esti dornic sa... vezi detalii »

Sales Account la FIVE’S

Five’s, producator tehnic, creator si designer de spectacole si evenimente corporate, cu o experienta de 20 ani in conceperea de solutii tehnice ingenioase angajeaza Sales Account Executive. Daca esti dornic... vezi detalii »

Digital Star cauta Account Manager

Suntem cea mai premiata agentie la IAB Mixx Awards, am fost Agentia Anului la Internetics in 2014, avem mai multe premii Effie castigate si premii la festivaluri internationale de creativitate.Vrem sa pastram acest... vezi detalii »

Account Manager @ Smite

Cautam un om pentru echipa de client service. Creativ, frumos, sa tina la gluma, sa ii placa sa explice Execilor Minim 3 ani experienta in agentie sau client (de preferat) vezi detalii »

3D Artists @ Multi Media Est

Multi Media Est extends the post-production team. If you are looking for a long term relationship let’s meet and see if we are a match :) You’re good at modeling but you also like texturing? Is character... vezi detalii »

DTP @ Smite

Cautam un DTP bun si rapid, mester iscusit, genul de invarte oamenii de productie si accountii pe degete. Daca asculta rock e un plus. Minim 3 ani experienta. vezi detalii »

3D Supervisor @ Multi Media Est

MME extends the post-production team. We are seeking an experienced and talented 3D supervisor, who discovered the recipe to combine passion, creativity and managerial skills. If you are looking for a long term... vezi detalii »

PR Senior la SmartPoint

SmartPoint este cea mai mare agentie independenta din Romania, si inca din 2005 acopera cu servicii de comunicare integrata intreaga zona a Europei de Est. Avem un loc nou in echipa pentru un consultant PR care pune... vezi detalii »

Account Manager la Momentum

Angajam un Account Manager cu experienta in BTL/Trade/Shopper. Pe cineva care intelege ca “BTL is the new black in advertising”, cu o experienta relevanta in coordonarea de proiecte... vezi detalii »

Account Executive la McCann Erickson

La McCann Erickson cautam cel mai bun Account Executive.Trimite-ne CV-ul daca ai minim un an experienta de lucru intr-o agentie de publicitate full service si stii ca locul tau este in echipa noastra.Suntem convinsi... vezi detalii »

Graphic Designer @ JustAD

Daca visezi mereu concepte si nu ai pace pana nu le implementezi, atunci esti omul nostru! Cautam un graphic designer, entry level (cu minimum un an de experienta), care sa fie prieten cu suita Adobe (Photoshop,... vezi detalii »

Digital Account Manager @ Frank Group

As a Digital account executive you will act as a strong link between the clients and the corporation.You will be partially responsible for the coordination of their digital projects therefore you should emphasize on... vezi detalii »

HIPPOS cauta New Business Director

Am dezvoltat 2 divizii noi ale agentiei si cautam persoane alaturi de care sa crestem prin sporirea numarului de clienti. Profil: 3-5 ani in industria de marcom, in pozitii de business development sau... vezi detalii »

Junior Communicator @ SmartPoint

Echipa SmartPoint vrea sa se mareasca si-si deschide portile pentru un junior simpatic, sociabil si cu pofta de performante. Si in cuvintele lor:Suntem in cautarea unui coleg care stie sa se exprime bine in engleza... vezi detalii »

Perceptum cauta Art Director

Cautam un Art Director cu experienta de minim 2-3 ani intr-o agentie de publicitate, care sa stie si 3D. Daca iti place comunicarea si doresti sa coordonezi o echipa de creatie si ai cunostinte de Adobe Photoshop si... vezi detalii »

Digital AdOps la Universal McCann

JOB SCOPE Implementarea si raportarea campaniilor de digital pentru clienti din portofoliul UM Romania.Pozitia este ideala pentru candidatul cu o experienta de 1 an in AdOps si implementare campanii de performance... vezi detalii »

Office Manager @ Minio Studio

Minio Studio s-a lansat la inceputul acestui an, ca o agentie de comunicare integrata, cu o preferinta pentru proiecte strategice si inovatoare. Echipa este formata din 16 oameni, toti cu experienta de minimum 5 ani... vezi detalii »

Account Director @ Leo Burnett

Avem nevoie de un Account Director pentru un cont important, international, complex si cu satisfactii pe masura. Cu putere de a inspira echipa & clientul si cu convingerea ca poate influenta in bine orice, pe... vezi detalii »

Account Manager @ Leo Burnett

Cautam un Account Manager cu drive si putere sa coordoneze client, proiecte, echipe, birouri locale si internationale. Extrem de organizat si cu experienta de minim 2 ani ca Account Manager intr-o agentie de... vezi detalii »

Art & Copy @ Leo Burnett

"Make it simple. Make it memorable. Make it inviting to look at. Make it fun to read." Leo Burnett We are looking for art directors & copywriters. Do you think you can make it?Send your CV & portfolio: vezi detalii »

Traffic Manager @ Leo Burnett

Cautam un Traffic Manager foarte bun organizator, responsabil si descurcaret, prieten cu creativul si ajutorul de nadejde al account-ului. Daca ai minim 2 ani de experienta intr-o agentie de publicitate, stii... vezi detalii »

Communication Specialist @ Orange Romania

Objective: Organize, plan, develop and administer consumers' communication campaigns.   Key responsibilities: Plan, develop and follow the consumers' and other related campaigns Collaborate with agencies... vezi detalii »

Copywriter @ White Image

Cautam un copywriter, problem solving junky care schimba perceptii, e la curent cu tot ce misca, pasionat de marketing si dornic sa faca un pic de istorie. Daca vrei sa faci valuri (si nu doar in cafeaua cu lapte de... vezi detalii »

Graphic Designer @ atelieru.ro

Ce cautam?  Un creativ familiarizat cu ce se cauta in online si un portofoliu care sa o dovedeasca Ce oferim? Un mediu de lucru in care poti sa-ti pui in practica toate ideile, clienti cool si o super echipa... vezi detalii »

Project Manager Digital @ Digital Star

Suntem o agentie digitala care ofera solutii, nu doar servicii punctuale. Livram solutii creative care sa produca rezultate pentru afacerile clientilor nostri.Suntem cea mai premiata agentie la IAB Mixx Awards,... vezi detalii »

Call for Interns @ Frank Romania

At Frank we cherish collaborative thinking and offer integrated services. We combine our digital DNA, business acumen and strategic focus to deliver a wide range of communications solutions to our clients. We exist... vezi detalii »

Centrade Cheil cauta 3D Designer

Candidatul ideal este absolvent de arhitectura / interior design. In principal trebuie sa fie o persoana cu abilitati tehnice/vedere in spatiu/ arhitectural, dar si artistice pentru zona de design... vezi detalii »

Account Manager @ TotalPR

Daca ai experienta de minim 3 ani intr-o agentie de PR sau in jurnalism si vrei sa-ti construiesti o cariera in PR, hai sa ne intalnim! Pe scurt, iata ce ne dorim de la tine: Identificarea oportunitatilor de... vezi detalii »

Republika angajeaza Account Manager

Cautam account manager cu minimum 3 ani de experienta pe digital, care: Si-a pastrat entuziasmul de la inceput si i-a adaugat eficienta deprinsa in timp; E un connaisseur si practicant al muncii de echipa si... vezi detalii »

PR @ Global Records

Global Records - Casa de discuri/management pentru artisti precum INNA, Antonia, Nicoleta Nuca, Carla’s Dreams, MIRA, Vanotek, Yanka, cauta PR.   Task-uri Coordoneaza activitatea de comunicare si PR a... vezi detalii »

Marketing Manager @ Printec Group

We would like to meet you as soon as possible for our open position: Marketing Manager. About our position: In charge of the marketing plan for a cluster of countries as well as Digital Marketing Lead for the... vezi detalii »