Mafia Deltei, prezentata de Propaganda intr-o campanie pentru Salvati Dunarea si Delta

Mafia Deltei, prezentata de Propaganda intr-o campanie pentru Salvati Dunarea si Delta

Propaganda a realizat campania pro bono "Mafia Deltei", care are drept obiectiv convingerea cator mai multi oameni sa directioneze 2% din impozitul pe venit catre asociatia Salvati Dunarea si Delta, informeaza un comunicat emis de agentie. Conceptul campaniei porneste de la fenomenul braconajului tot mai prezent in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii.

Campania, care cuprinde executii OOH, radio, online si neconventionale, ilustreaza specii din delta in ipostaze de victime.

“Campania trebuia sa transforme problemele unui habitat relativ indepartat de viata cotidiana a oamenilor intr-o cauza a lor si sa ii faca sa constientizeze ca braconajul se practica in Delta cu cea mai mare cruzime in fiecare zi: braconierii au structuri bine puse la punct, dau mita, au relatii, ucid animale protejate prin lege”, a declarat Madalina Harbuz (Strategic Planner, Propaganda).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related