IQads

Cum?

Ei, cum? Asta ne intrebam si noi. Si cei din jurul nostru. Cum dezlegi itele, cum mergi mai departe, cum reactionezi la tara din jurul tau, cum dai jos de pe tine realitatea agramata? Prin haz de necaz. Sau furie. Sau respirat adanc si incercari esuate de luciditate. Mai avem cateva propuneri.

1. Traind. Mancand.
2. Construind scenarii. E bine sa stii ca scenariul e mai important sa existe decat sa fie perfect. Si sa ceri bani pentru asta.
3. Ajutând.

Alte variante, in ceea ce urmeaza:

[Pasionat de bunătățuri] Ștefan Teglas (Caruso): Sunt implicat în elaborarea meniului, dar nu la nivel de detaliu. Teste și discuţii avem constant, iar ce ne place tuturor rămâne

Se vorbeste mult despre fusion in gastronomie, dar mai putine sunt localurile care isi asuma riscuri si experimente la modul real. Restaurantul Caruso din Timisoara e unul dintre ele. Meniul de aici ia in primire in fiecare sezon preparate noi, pe baza de combinatii neobisnuite de... citeste »

[Între scenarii] Regulile cântatului la drâmbă și principiile scenaristicii. Filip Columbeanu: ”Le înveți în două ore, dar le perfecționezi într-o viață”

Filip Columbeanu tocmai a castigat finantarea CNC pentru sectiunea "Dezvoltare Lung Metraj, cu scenariul intitulat ”Biciclete”, în regia lui Radu Barbulescu. Interviul cu el nu a cuprins intrebari despre asta; dar, chiar si asa, am aflat lucruri interesante despre... citeste »

[Între scenarii] Ioan Antoci: În momentul scrierii Câinelui japonez, abia descopeream, din nou, cinematografia mondială

L-am scris fulgerător de repede, l-am înscris, a câștigat premiul pentru lungmetraj în cadrul Tiff din 2008, apoi a mai fost premiat și la Cannes în cadrul atelierului Scripteast. E vorba de ”Câinele japonez”, filmul lui Ioan Antoci, despre... citeste »

[Brieful de la primarie] Adrian Docea (Heraldist): Suntem in 2018 si avem un singur brand de oras. Si n-avem un brand de tara. Avem doar o frunza. O frunza

O concluzie de la Adrian Docea, Creative Partner | Heraldist, dupa participarea la concursul organizat de Oradea, in cautarea unui logo: "Cand esenta briefului este "orașul în care te regăsești", e destul de clar ca nimeni acolo nu stie ce vrea de la orasul ala, din punct de vedere... citeste »

[Cum promovezi binele] Larisa Dumitru (Asociația OvidiuRo): Părinții săraci își iubesc copiii, au grijă de ei, sunt conștienți că școala este singura care le poate oferi copiilor lor mai mult decât au ei acum

Aceasta este cea mai mare prejudecată pe care voluntarii și membrii OvidiuRo o demontează, lucrând în satele din România. Părinții săraci, la fel ca toți ceilalți, vor ce e mai bine pentru copiii lor. Doar că pentru ei, a-și duce copiii la grădiniță înseamnă greutăți la... citeste »

Mustață, un atelier de mobilă foarte românească

O parte din voi s-ar putea sa-l cunoasteti pe Ciprian Andrei. A intrat in publicitate de pe la geneza ei in Romania. In '99 era om de vanzari la Klass Production, unde avea grija sa scape de cat mai multe litere volumetrice, casete luminoase etc. Dupa care la ProTV, pe aceeasi ramura,... citeste »

Manuela Ciugudean și Pinguinii ei: ”Imediat după naștere, dintr-un om foarte activ social, am devenit casnică. Din vara lui 2017, sunt mama-antreprenor”

După 10 ani în corporație, Manuela Ciugudean s-a făcut, în 2017, mamă-antreprenor. A terminat Jurnalism și Științele comunicării și a lucrat ca jurnalist în timpul facultății. Apoi a trecut în PR: de la Grayling, la un proiect al Băncii Mondiale și apoi în... citeste »

Desk Manager @ Tempo

citeste »

Copywriter @ FashionDays

Rol: Dezvoltarea de continut pentru toate canalele de comunicare Fashion Days: shop, direct marketing, campanii externe, campanii media, bannere, etc.   Responsabilitati: Asigura implementarea unitara, la nivelul tuturor canalelor de comunicare Fashion Days, a tone of voice-ului... citeste »

Head of Digital Marketing @ Zitec

We are looking for an ambitious and energetic Head of Digital Marketing to help us create long-term value for our digital marketing department and clients! Our DM services generated ~400k EUR in fees in 2017, catering to Romanian and USA customers, with a 40% increase YoY, a trend we want to... citeste »

Internship @ WebDigital

Invata PPC Marketing intr-un Internship Super-Tare Oamenii pasionati de ceea ce fac tind sa faca pasiunea lor cunoscuta. Asa am descoperit si ca pasiunile comune vor aduce acesti oameni impreuna si ne-am dorit din primele zile ale WebDigital sa putem impartasi cunostintele noastre de marketing... citeste »

Grafic Designer @ Add Media Communication

Salut! Daca ai minim 3 ani de experienta pe proiecte de grafica, esti creativ, ai o abordare profesionista si esti atent la detalii, te asteptam in echipa noastra! Trimite-ne te rog CV-ul tau si link-uri catre portofoliu. citeste »

Mixolog in cocktailul serviciilor grafice @ Grafica si Tipar

Cautam mixolog in cocktailul serviciilor grafice. Pentru noi reteta ideala este:  50% eficacitate si cunostinte de productie, 30% creativitate, 20% deschis la comunicare interna si catre clienti.  Daca esti pe aproape cu procentele, asteptam sa vedem portofoliul... citeste »

Account Executive BTL @ WOPA

Dacă deviza ta este “responsabilitate, rezolvare, rapiditate”, dacă stii sa numeri bani, dar te si distrezi muncind, atunci te asteptam in echipa WOPA. Angajam Account Executive de BTL, cu minim 2 ani experienta. #unitiangajam citeste »

Jr. Copy @ Mercury360

[Viitorul tău aici] Jr. Copy @ Mercury360 Ești la secțiunea AdJob, dar ai vrea să fii în SpotLight? Spune-ne cum ar arăta citatul tău de prima pagină IQads! Dacă ești doldora de idei, entuziasm și cuvinte potrivite, ești deja pe drumul cel bun. Către campanii ca cele pe care le... citeste »

:PGM! caută ART

Cum știi că e o idee bună să aplici: Ai minimum doi ani experiență de lucru. Ești analitic, atent și împletești creativitatea și curiozitatea astfel încât să fii la curent cu noutățile din offline și online. Acorzi toată atenția briefurilor și materialelor la care lucrezi,... citeste »

Online Marketing Manager @ Celebook.ro

Celebook.ro este o echipă tanara si dedicată, care are grijă ca amintirile tale să fie în siguranță – adunăm pozele tale și le păstrăm în cel mai frumos mod – într-o Fotocarte personalizată ce ține o viață întreagă! Rolul online marketing specialist este de a... citeste »

Politica a început să existe chiar și în lumea reclamelor

Scriem din ce în ce mai des de politică la IQads. Despre a noastră sau a lor. Nu este o alegere pe care am face-o, într-o lume ideală. Este, însă, o realitate pe care nu o putem ignora: publicitatea se întâlnește din ce în ce mai des cu politica în... citeste »

În marketing să ne tăiem sau în luptă dreaptă să ne luptăm?

Competiția e bună. Te forțează să creezi produse și servicii noi, să faci chestii surprinzătoare pentru inima consumatorilor, să cauți teritorii de emoții noi care pot fi vândute. Dar lupta adevărată e și mai bună. Aia în care îți iei brandul rival și îl dai de... citeste »