Mustață, un atelier de mobilă foarte românească

Mustață, un atelier de mobilă foarte românească

O parte din voi s-ar putea sa-l cunoasteti pe Ciprian Andrei. A intrat in publicitate de pe la geneza ei in Romania. In '99 era om de vanzari la Klass Production, unde avea grija sa scape de cat mai multe litere volumetrice, casete luminoase etc. Dupa care la ProTV, pe aceeasi ramura, vindea spatiu publicitar, proiecte pentru sponsorship s.a. Ramane pe media buying, dar se muta la agentie. O tine tot asa, pana-n 2014, cand incepe sa-l caute ideea de a crea un obiect de design, frumos, dar functional. 

A pornit in directia mobilierului, pe care a decis de la bun inceput sa-l produca numai cu materiale romanesti, in ateliere romanesti. Dupa ce-a gasit colaboratorii potriviti - Adrian Vaida pentru tamplarie, Everart pentru tapiterie, Branea si Kitra pentru ilustratii misto - Atelier Mustață (numit asa in memoria strabunicului, tamplar de meserie, cu o mustata stufoasa) s-a apucat oficial de treaba: 3 fotolii - Lena, Octav, Alecu -, masuta Mara, canapeaua Oana, doua banci Ana si cateva casute pentru pasari din gama Miu. Urmeaza sa termine prototipul de scaun Tangram si sa finiseze o serie de lampi cu led, care vor fi prezentate si la Romanian Design Week. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related