Johnnie Walker® le ofera romanilor 15.000 de kilometri de curse gratuite cu taxiul, in cadrul campaniei Join the Pact

Johnnie Walker® le ofera romanilor 15.000 de kilometri de curse gratuite cu taxiul, in cadrul campaniei Join the Pact

Ca parte a campaniei de consum responsabil de alcool "Join the Pact", Johnnie Walker® isi propune sa adune 15.000 de angajamente din partea romanilor de a nu conduce sub influenta alcoolului, prin intermediul hashtag-ului in social media #ImNOTdriving. Pentru a onora aceste promisuni, Johnnie Walker® va oferi, in principalele orase din Romania, incepand cu aceasta saptamana, 15.000 km de curse gratuite cu taxiul, in conditii de siguranta, arata un comunicat emis de Oxygen PR.

Consumatorii romani sunt invitati sa se alature campaniei "Join the Pact" prin adaugarea semnaturii lor prin intermediul unei aplicatii pe pagina oficiala de FacebookJohnnie Walker® Romania. Obiectivele noii campanii au in vedere cresterea gradului de constientizare asupra consumului responsabil si motivarea consumatorilor de a nu conduce sub influenta alcoolului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related