Ogilvy One si OgilvyAction lanseaza site-ul Johnnie Walker

Ogilvy One si OgilvyAction lanseaza www.johnniewalker.ro, o invitatie digitala a binecunoscutului slogan Johnnie Walker "Keep walking" adresata internautilor si consumatorilor.

www.johnniewalker.ro te invita sa faci parte din lumea Johnnie Walker si sa devii un veritabil cunoscator de whisky bun, prin explorarea sectiunilor site-ului. In plus, meniul interactiv iti permite sa afli cum reuseste un tanar jucator de golf sa se afirme, care sunt ultimele curse Johnnie Walker; iar daca pasiunea, inovatia si dorinta puternica de a fi cel mai bun si de a progresa te caracterizeaza, Johnnie Walker te incurajeaza si iti arata cum sa iti faci cunoscut obiectivul.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related