Craft Interactive si Asociatia MaiMultVerde ajuta la reimpadurirea Romaniei

Craft Interactive si Asociatia MaiMultVerde ajuta la reimpadurirea Romaniei

Craft Interactive pune umarul la impadurirea tarii prin donarea de puieti Asociatiei MaiMultVerde, la fiecare proiect finalizat.

Motive sa credem

Un filosof spunea asa: decat sa te lupti sa schimbi un trecut gresit, mai bine depui efort sa construiesti unul nou. Suntem cu totii partasi la distrugerea naturii si facem acest lucru mai mult sau mai putin constient.

Sigur ca putem imbunatati putin situatia prin reducerea numarului de hartii imprimate sau prin optimizarea activitatilor cotidiene din lumea moderna in care traim, dar... stim ca nu este de ajuns.

Ritmul cu care padurile dispar depaseste puterea noastra de a ne adapta la noua dogma a responsabilitatii sociale. Ar fi fost mai usor daca acei copaci ar oferi internet gratis sau bani, dar din pacate ei ne ofera “doar” oxigenul pe care-l respiram.

Bun, ce face Craft Interactive?

A decis sa fie o agentie activa in construirea unui nou viitor, mai curat si mai sanatos, printr-un parteneriat inteligent, impreuna cu Asociatia MaiMultVerde, prin care a decis sa doneze puieti in urma fiecarui proiect lansat online sau unei campanie finalizata.

Obiectivul Craft Interactive e sa ne bucuram in viitor de o statistica formata dintr-un numar cat mai mare de copaci plantati in Romania, ce le vor purta numele, stiind chiar ca, poate, nu se vor bucura de umbra lor.

In acelasi timp, vor incepe o actiune de evanghelizare in randul actualilor sau noilor clienti; iar ei, la randul lor, se vor implica indirect prin responsabilitate sociala si vor fi si ei ecologisti cu ajutorul ageniei Craft Interactive.

"Am fost de la inceput orientati spre ecologie, o spune si culoarea branding-ului nostru, dar nu ca azi cand suntem mai constienti si mai responsabili social ca oricand. Noi nu suntem agentie mare, dar mizez pe faptul ca efortul financiar pe care-l facem sa fie cel putin inspirational. Decizia a fost luata usor oricum, fiind o sinteza de ganduri pe care le purtam cu noi de mult." (Liviu Florescu)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Craft Interactive

Suntem agenție de performance marketing. Construim mixul ideal de soluții digitale integrate, cu care creștem performanța și notorietatea business-urilor. Suntem specializați în Strategie digitală, Branding,... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related