Spectacolul “Nunta perfecta” se joaca pe 1 si 16 iunie la Teatrul Elisabeta

Spectacolul “Nunta perfecta” se joaca pe 1 si 16 iunie la Teatrul Elisabeta

Produs de agentia de talent management si comunicare Talentivity si regizat de Eugen Gyemant, spectacolul recomandat persoanelor peste 16 ani este o comedie despre sex si prietenie, iar biletele pentru reprezentatiile urmatoare de pe 1 si 16 iunie se pot cumpara online de pe bilet.ro si de la Casa de Bilete a Teatrului Elisabeta.   

Spectacolul “Nunta perfecta” de Alan Ball (titlu original: “Five Women Wearing the Same Dress”) cu Adela Popescu, Adina Galupa, Alina Chivulescu, Catalina Grama, Dan Radulescu si Laura Cosoi se joaca pe 1 si 16 iunie la Teatrul Elisabeta.  

Cinci femei superbe si nefericite se reintalnesc la nunta cu pretentii foarte aristocratice a prietenei lor din copilarie, Tracy Ionescu. Fiecare s-a lasat pacalita sa joace rolul de domnisoara de onoare. Refugiate intr-una din camere, isi dau seama ca nici una dintre ele nu isi doreste cu adevarat sa fie acolo si ca nici una nu o suporta in realitate pe mireasa. Toate si-ar dori in adancul sufletului sa se intample ceva care sa distruga aceasta nunta perfecta. In timp ce beau, plang, comploteaza, rad pana la lacrimi, barfesc tot ce poate fi barfit si isi impart toti barbatii din lume, reusesc, daca nu sa dezintegreze cu totul nunta prietenei lor, macar sa faca din ea un eveniment cu adevarat memorabil.

Afisul spectacolului

Narcisa (Adela Popescu) este o femeie al carei farmec o face sa aiba la picioare orice barbat fara sa mai depuna niciun fel de efort, asa ca in ultima vreme a ajuns sa se blazeze si se gandeste serios la faptul ca s-ar putea sa ramana singura toata viata. Are grija de toate prietenele ei, le asculta, le oblojeste ranile, dar ea insasi ascunde un mare secret.

Ada (Adina Galupa) este sora miresei si dusmanul ei de moarte. Incearca sa isi ascunda delicatetea si candoarea in spatele unei masti de agresivitate si independenta. Si tot asa, incearca sa ascunda in spatele ostilitatii fata de sora ei, iubirea posesiva fata de aceasta.

Georgiana (Alina Chivulescu) cauta peste tot semne care ar putea sa ii dezvaluie viitorul ei sexual, dar toate semnele par sa spuna ca din pacate cauta in directia gresita. Poate ar fi mai bine sa incerce sa se reorienteze?

Corina (Catalina Grama Jojo) este sora mirelui, care nu are nici o problema sa se declare lesbiana in fata oricui. Pare ca e total dezinhibata si ca nu ar putea avea vreodata ceva de ascuns, dar lucrurile sunt intotdeauna mai complicate decat par.

Tommy (Dan Radulescu) se construieste pe parcursul piesei din povestile celor cinci femei, pentru ca in final sa rastoarne in cateva minute toate prejudecatile pe care ni le-am format despre el. Nu ni se da nici o solutie la aceasta dilema, iar imaginea cu care plecam este cea din cuvintele Narcisei “Ori esti cel mai mare escroc din lume, ori esti cel mai mare fraier.”

Hortensia (Laura Cosoi) are mania religiei si incearca sa converteasca pe toata lumea la calea cea dreapta. Este privita de celelalte fete ca fiind verisoara ciudatica. Nimeni nu intelege cum de ea e singura care reuseste sa cucereasca un barbat la aceasta nunta, dar cand afla ca tot ce vrea ea este sa faca din el un bun crestin, isi dau seama ca n-ar trebui sa isi faca atatea probleme

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related