Craft Interactive relanseaza site-ul dracul.ro

Craft Interactive a relansat site-ul domeniului turistic Dracula Danes, situat in aproprierea cetatii medievale de la Sighisoara, informeaza un comunicat de presa emis de agentie. Schimbarea la nivelul site-ului vine odata cu modernizarea adusa intregului domeniu ce a impus si gestionarea rezervarilor online. Pentru noua identitate online Craft Interactive a oferit servicii de consultanta, design interactiv, dezvoltare web, optimizare pentru motoare de cautare si search advertising.

Echipa a vizat un design minimalist, cu focus pe partea de SEO, obiectivul fiind pastrarea si cresterea lead-urilor obtinute din online, 80% din rezervarile complexului fiind obtinute organic, din motoarele de cautare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Craft Interactive

Suntem agenție de performance marketing. Construim mixul ideal de soluții digitale integrate, cu care creștem performanța și notorietatea business-urilor. Suntem specializați în Strategie digitală, UX Design,... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related