AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Junior Copywriter @ REPUBLIKA

Ești la început de drum și te ghidează pasiunea pentru comunicare și mediul digital? Te simți pe Facebook, Instagram și YouTube ca peștele în apă? Înveți repede și debordezi de entuziasm? Scrii... vezi detalii »

Copywriter @ Smite

Cautam copy cu 3 ani de experienta in agentie si cu toate cele cinci simturi ale advertisingului activate: simtul cuvintelor persuasive, simtul esteticului, simtul echipei, simtul deadline-ului, simtul umorului. vezi detalii »

Propaganda angajeaza echipa de seniori

Va cautam mai bine de un an si, de fiecare data cand am pus anunt pe IQads, nu ne-ati raspuns. Pentru ca seniorii nu se angajeaza cu CV. Sau nu cred ca o agentie mai cauta “seniori dintr-aia”, nu cred ca... vezi detalii »

Digital Copywriter @ Spoon Media

Ne dorim un coleg cu lipici la limba si la buricele degetelor. Vrem sa aiba curiozitate pentru platformele digitale si sa-si modeleze stilul pentru a comunica cu audiente diferite. Contacteaza-ne!  vezi detalii »

Art si Copy @ Godmother

Godmother cauta echipa creativa: art si copy (acceptam si jumatati de echipa, va facem noi lipeala). Cu experienta min 2-3 ani, cu drag de munca si interes pentru evenimente/activari. Si in BTL, conceptul este cheia... vezi detalii »

GOLIN cauta Jr. Creative Spark

Suntem una dintre cele mai premiate agentii de PR din Romania si din lume si prima agentie romaneasca de PR cu echipa dedicata de creatie. Nu credem in limitari & autolimitari, in briefuri... vezi detalii »

Copywriter @ DWF

Cautam colegi pentru postul de #Copywriter, care au creativitate, originalitate  si flexibilitate in doze mari, dar si un strop de initiativa, atentie la detalii si spirit analitic.   Daca... vezi detalii »

Copywriter @ Mercury360

Mercury360 angajează Copy. Pros: Oamenii. Sunt cool și autentici. Vrei, nu vrei, o să-ți faci prieteni.   Liviu. Are răbdare și disponibilitate să dezbată orice începe cu “am o idee”. Așa... vezi detalii »

Copywriter @ MRM//McCann

MRM//McCann cauta copywriter pentru relatie serioasa. Swipe right daca: Ai macar 2 ani de experienta, cu puncte bonus daca vii din digital. Esti om de idee, dar stii ca ideea fara craft e ca tortul fara... vezi detalii »