AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Copywriter @ Bloom Communication

We are looking for THE Copywriter. Dacă ai experiență minimum 2 ani (în agenție sau la client) și știi că ne poți da pe spate, iată care sunt provocarile noastre: trimite-ne un CV proiectele de care... vezi detalii »

Copywriter @ Geometry

Salut!Daca esti om, stii sa scrii si sa explici ce ai scris, scrie-ne.Daca nu, da mai departe cuiva care e, te rugam.Multumim! (Btw, noi promitem ca suntem asa.) vezi detalii »

Echipă de creație @ pastel

Suntem pastel, adică încă o agenție care caută oameni creativi, ideal echipă copy+art :)Acum serios, mansarda de la creație trebuie completată cu niște birouri noi. Dar și mai serios, avem proiecte faine care... vezi detalii »

Echipa de creatie @ Propaganda

Cautam Pat si Patachon, Stan si Bran, Don Quijote si Sancho Panza, Lolek si Bolek… (mai ziceti si voi).Bine, nu chiar atat de batrani. Dar ajuta un grad acceptabil de senioritate in creatie publicitara. Daca... vezi detalii »

Art & Copy @ Brands&Bears

Incepe anul cu dreptul! Căutăm o echipa de creativi, Art&Copy cu minim 3 ani de experiență în agentie de publicitate, pasionati de comunicare offline cu o componenta online sau online cu o componenta... vezi detalii »

Copywriter @ Hueman

Hei, pe tine te-așteptam! Dacă ai ajuns până aici, s-ar putea ca tu să fii omul de care avem nevoie, asta pentru că suntem în căutarea unui copy din Timișoara, cu minim 2 ani de experiență în ale... vezi detalii »

Copywriter @ Bell Studio

Cautam un copywriter, cu minim 4 ani de experienta (de preferat prin agentii) harnic, pasionat, cu chef de proiecte si provocari. Nu vrem un om care sa scrie opere de arta ci unul care sa scrie mesaje clare si cat... vezi detalii »