Webstyler, Agentia Anului la Internetics 2015

Webstyler, Agentia Anului la Internetics 2015

WEBSTYLER a castigat titlul de Agentia Anului la Internetics 20015, pentru a saptea oara in cei 15 ani de istorie ai agentiei dar si ai festivalului care recunoaste anual cele mai bune proiecte de comunicare digitala din Romania.

Agentia a castigat trofeul cu 74 de puncte, obtinute cu premii pentru campaniile #ArenaFanilor, pentru Federatia Romana de Fotbal, in categoriile Viral Non-Video, Online PR Special Projects si Full Digital Campaign, si pentru Cu totii gresim.

Noi si platim, pentru Westwood, in categoria Digital Component of an Integrated Campaign. De asemenea, Webstyler a obtinut nominalizari cu platforma Nutricia.ro pentru Aptamil si cu campania “Shareuieste Fericit” pentru Telekom.

"2015 este un an de cotitura in industria comunicarii digitale. Acum 15 ani aparea trafic.ro si intram in era advertisingului online. Tot acum 15 ani se nastea si WEBSTYLER. Era advertisingului online se incheie aici. Intram in era contentului. Agentii si clienti, cu totii trebuie sa invatam sa comunicam altfel cu oamenii. Trebuie sa invatam sa fim in mod real relevanti in vietile lor, trebuie sa invatam sa vorbim cat mai putin despre brandurile noastre si mult mai mult despre nevoile lor. Multumesc clientilor impreuna cu care am castigat premiile si nominalizarile de aseara.

Cred ca, pentru a tine pasul cu consumatorii, clientul si agentia trebuie sa faca real echipa si sa isi asume impreuna relatiile cu oamenii. Ma bucur cand vad ca reusim asta cu clientii nostri si, chiar daca mai avem mult de lucru, suntem pe drumul cel bun. Multumesc, de asemenea, prietenilor din GMP care au avut o contributie semnificativa la succesul de aseara. In ultimii ani am colaborat din ce in ce mai strans si ma bucur sa vad ca da roade, ca aducem valoare in business-urile clientilor nostri si in vietile oamenilor", spune Bogdan Nitu (General Manager WEBSTYLER).

La cea de-a 15-a editie a celui mai important festival de digital din Romania, au participat 30 de agentii din intrega industrie de comunicare cu 167 de lucrari jurizate de 22 de specialisti in online.

Webstyler este detinatoarea a sapte trofee de Agentia Anului si a titlului de Agentia Deceniului la Internetics, fiind cea mai premiata agentie de digital din Romania, atat la festivalurile locale cat si internationale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Festivaluri

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related