Golin „deschide usa” pentru HUF HAUS in Romania. Agentia va coordona activitatile de comunicare ale companiei germane

Golin „deschide usa” pentru HUF HAUS in Romania. Agentia va coordona activitatile de comunicare ale companiei germane

Golin este partenerul de PR al HUF HAUS in Romania, sustinand astfel intrarea companiei pe piata locala. Agentia va dezvolta o platforma de comunicare integrata, care include organizarea de evenimente, media relations si digital, pentru acest business cu traditie din Germania.

 

"Piata romaneasca are un mare potential in a recunoaste calitatea si tehnologia inovatoare a caselor HUF, de aceea am ales sa ne extindem businessul in aceasta tara. Golin a inteles profilul si obiectivele companiei si suntem incantati sa ii primim in familia noastra globala. Asteptam cu nerabdare sa implementam conceptele unice si minunate pe care le-au dezvoltat pentru noi", a declarat Michael Baumann (Sales and Marketing Director, HUF HAUS).

 

"HUF HAUS este o companie de familie cu peste 100 de ani de experienta in constructii si design inovator, asa ca primul pas pentru noi a fost sa le intelegem istoria si valorile. Pentru noul nostru partener, vom dezvolta o platforma completa care va aduce principalii stakeholderi mai aproape de brand si ii va invita sa traiasca experienta HUF", a adaugat Monica Botez (Managing Partner, Golin).


Monica Botez (Managing Partner, Golin)

 

Caracterizat de o eleganta atemporala, portofoliul HUF HAUS se evidentiaza prin arhitectura remarcabila si designul clasic. Adaptata pe parcursul a mai mult de un secol, structura de tip post-and-beam prin care se distinge o casa HUF corespunde gusturilor contemporane, pastrand atributele unice care definesc caracterul fiecarei constructii. De-a lungul existentei sale, compania a fost un pionier al arhitecturii rezidentiale si a setat noi standarde prin utilizarea celor mai performante tehnologii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related