Carmen Georgescu si Monica Botez despre culisele proiectului "Cina cu Electrolux"

Carmen Georgescu si Monica Botez despre culisele proiectului "Cina cu Electrolux"

Digital Buzz cu Carmen Georgescu (director de Marketing si Comunicare, Electrolux Romania) si Monica Botez (Client Service Director, GolinHarris Bucuresti)

GolinHarris Bucuresti a dezvoltat proiectul "Cina cu Electrolux", sub umbrela Electrolux Passion for Cooking, la care au participat 35 de bloggeri culinari care scriu pentru bloguri precum Chez.mazilique.roEasypeasy.ro, Crazymothercooker.blogspot.com sau Bucatarsubacoperire.blogspot.com. Bloggerii au fost invitati la Club Cortina din Corbeanca, unde au fost incurajati sa foloseasca echipamentele puse la dispozitie de Electrolux pentru a gati (cu fiecare ocazie ceva diferit) retete in functie de temele sau ingredientele propuse. Pana in prezent, au avut loc 11 editii ale Cinei cu Electrolux, printre care si doua petreceri tematice. Sub acelasi concept, Electrolux a organizat si sesiuni de gatit in Flanco si Domo si concursul pentru foodbloggeri "Cina la Cube Milano". 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related