Primele case HUF HAUS din Romania, lansate printr-un eveniment secret garden organizat de Golin in Dumbrava Vlasiei

Primele case HUF HAUS din Romania, lansate printr-un eveniment secret garden organizat de Golin in Dumbrava Vlasiei

N 44°38'58.1", E 26°06'52.3". Nori si precipitatii abundente. Mai mult de 48 de ore de montaj, 5 kilometri de cabluri, 70 de reflectoare si 500 de becuri, 25 de metri patrati de cort acoperiti cu iedera verde. Peste 120 de invitati. Un Chef cu stea Michelin. Acestea au fost principalele coordonate ale unui eveniment secret garden organizat de Golin pentru a lansa primele case HUF HAUS in Romania, din proiectul rezidential premium Dumbrava Vlasiei.

„Deoarece suntem noi pe piata din Romania, aveam nevoie de un partener de comunicare puternic pentru a ne prezenta si a face cunoscute proiectele noastre. Golin ne-a ajutat sa ne apropiem de stakeholderii locali, sa trezim curiozitatea publicului si sa punem bazele unui angajament pe termen lung in aceasta tara. Am fost surprinsi sa aflam ca unii invitati ne urmareau deja activitatea, astfel ca evenimentul a creat un context de business favorabil pentru companie”, a declarat Michael Baumann, Sales and Marketing Director, HUF HAUS.

„Natura joaca un rol important in arhitectura si designul caselor HUF HAUS, iar peisajul creat la Dumbrava Vlasiei ne-a inspirat sa propunem un concept secret garden party, prin care sa valorificam experienta deopotriva relaxanta si rafinata oferita de proiect. Vremea a reprezentat o mare provocare deoarece erau prognozate ploi abundente in saptamana lansarii, insa, chiar in momentul in care i-am primit pe invitati la locatie, un curcubeu a aparut pe cer, aducand cu el promisiunea unei seri perfecte”, a adaugat Theodora Mirea, Senior Manager, Golin.

Evenimentul s-a desfasurat intr-un cort cu pereti transparenti care au recreat senzatia oferita de casele HUF HAUS, cu geamuri care se intind de la podea pana in tavan.

Punctul central al serii a fost o cina oferita de Lea Linster, Chef premiat cu o stea Michelin si cu distinctia Maitre Cuisinier al Luxemburgului, care a venit pentru prima oara in Romania pentru a prepara un meniu „al fresco” special pentru aceasta ocazie.

Dupa evenimentul de lansare, Golin a organizat o conferinta de presa la care jurnalistii si bloggerii au fost invitati sa viziteze cele doua case de prezentare si sa afle mai multe despre compania germana si despre proiectul rezidential Dumbrava Vlasiei.

HUF HAUS este o companie de familie cu peste 100 de ani de experienta in constructii si design inovator. De-a lungul existentei sale, compania germana a reinventat arhitectura post-and-beam si a combinat-o cu designul modern, stabilind noi standarde prin utilizarea celor mai performante tehnologii. Primele doua case de prezentare HUF HAUS din Romania – ART si modum: – fac parte din ceea ce va reprezenta cel mai mare proiect rezidential de lux din zona Bucuresti-Ilfov, Dumbrava Vlasiei.

Echipa HUF HAUS care a gestionat evenimentul de lansare a fost formata din Michael Baumann (Sales and Marketing Director) si Ann-Kathrin Laskowski (Marketing & PR), in timp ce Dumbrava Vlasiei a fost reprezentata de Horia Balan (Project Manager).

Din partea Golin, s-au implicat in proiect Theodora Mirea (Senior Manager), Oana Cojocaru (Senior Manager), Simona Lungu (Media Associate), Alexandra Popa (Media Associate), Thedeea Gherlan (Digital Manager), iar din echipa de BTL au facut parte Oana Popescu (BTL Manager, MullenLowe) si Mihaela Rotariu (Senior BTL Executive, MullenLowe).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related