“Gatim din Suflet”, o invitatie Mixtopia.ro & Coca-Cola de a face bine alaturi de prieteni si de familie

“Gatim din Suflet”, o invitatie Mixtopia.ro & Coca-Cola de a face bine alaturi de prieteni si de familie

Mixtopia.ro in colaborare cu Coca-Cola, lanseaza proiectul “Gatim din Suflet”, o invitatie de a face bine alaturi de prieteni si de familie.

"Totul a pornit de la o idee foarte simpla: mesele pe care le mancam impreuna cu cei dragi au o putere aproape magica. Si pentru ca ne bucuram de magia meselor savurate impreuna cu cei dragi, de ce sa nu ducem putin din aceasta vraja si catre altii care au nevoie de ea?
Astfel, invitam toti amatorii de preparate gustoase si cu dorinta de a face bine sa se inscrie in proiectul “Gatim din Suflet”. Doritorii pot sa-si creeze evenimentul pe site in cativa pasi simpli: isi fac cont, creeaza pagina evenimentului, se gandesc ce vor sa gateasca si pentru cati prieteni si apoi estimeaza cam ce suma ar putea dona pentru o cauza de bine. Astfel, participantii devin automat gazde pentru cinele sociale, tot ei alegand si catre ce asociatie sau cauza sa se duca banii primiti pentru cina servita" conform declaratiilor primite de la organizatorii proiectului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related