Moșu’ se întoarce în atelier: Caravana Coca-Cola transformă Crăciunelul de Sus și Crăciunelul de Jos în satul lui Moș Crăciun

Moșu’ se întoarce în atelier: Caravana Coca-Cola transformă Crăciunelul de Sus și Crăciunelul de Jos în satul lui Moș Crăciun

Tic-tac, tic-tac, tic-tac: bate, ceasul bate și cu fiecare ticăit suntem din ce în ce mai aproape de momentul în care ne vom strânge toți în jurul bradului și vom desface munții de cadouri primite de la cei dragi. De altfel, ne și vedem făcând unboxing live pe Facebook sau Instagram, chiar dacă în pachet se ascunde puloverul ăla tricotat de bunica pe care trebuie să-l porți măcar în ziua de Crăciun. No worries, toți am trecut prin asta, comunitatea ta va înțelege! Totuși, hai, nu îți mai face scenarii: vestea bună este că încă mai poți accepta provocarea Coca-Cola și să #FiiTuMosu.

Știi și tu că niciun Crăciun nu e complet fără Caravana Coca-Cola: camionul roșu al Moșului care se plimbă în luna decembrie din oraș în oraș și oferă inspirația de a dărui mai mult celor din jurul nostru. Ca și până acum, Moș Crăciun a colindat luna aceasta mai multe orașe din țară, iar weekendul acesta își încheie călătoria întorcându-se acasă, în Crăciunei.

Este vorba despre două localități din județul Alba, Crăciunelul de Sus și Crăciunelul de Jos, localități în care Caravana Coca-Cola ajunge pentru prima oară. Cu adevărat cool este faptul că vizita lui Moș Crăciun a fost surpriză pentru localnici, iar cele două localități au fost decorate de Coca-Cola astfel încât ele vor fi transformate pentru scurt timp în satul de poveste al lui Moș Crăciun.

Pentru localnici, Coca-Cola a pregătit numeroase surprize: Caravana a pornit din Crăciunelul de Sus spre Crăciunelul de Jos și i-a invitat pe aceștia să se bucure de multe activități interactive. Aceștia au putut vizita pop-up store-ul Coca-Cola, de unde și-au putut cumpăra obiecte de colecție, iar cei mai tineri s-au putut fotografia cu Moșu’, Crăciunițele și cu renii.

Localnicii au primit Caravana Coca-Cola în aplauze și colinde, emoționați că aceasta a ajuns și la ei. Aceștia au fost cu atât mai entuziasmați când Moșul și-a făcut apariția. Astfel, oameni de toate vârstele, nu doar din Crăciunei, ci și din localitățile învecinate, s-au străns pentru a-l cunoaște pe Moșu’ și, cu toate că nu știm ce i-a cerut fiecare, această întâlnire a fost cu siguranță un cadou minunat pentru ei, mulți văzându-l pe Moș Crăciun pentru prima oară.

Desigur, Moșu’ a venit cu sacul pregătit cu daruri pentru localnici. Pe lângă acest cadrul de poveste, Coca-Cola a pregătit zeci de brazi, pe care îi va lumina cu beculețe și îi va dărui celor două localități, urmând să fie plantați aici în luna martie a anului următor.

Crăciunul se apropie, așa că pregătește-te să dăruiești mai mult, să inspiri și să le oferi celor dragi ție gânduri bune. Încurajează-i și pe cei din jurul tău să facă la fel! Postează pe Facebook sau Instagram, folosind hashtag-ul #FiiTuMosu și arată-le tuturor cum îl ajuți tu pe Moș Crăciun.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

SectiuneBranded


Related