Festivalul Golden Drum 2014: McCann Worldgroup este AGENCY NETWORK OF THE YEAR, Vodafone Romania a fost desemnat BRAND OF THE YEAR

Festivalul Golden Drum 2014: McCann Worldgroup este AGENCY NETWORK OF THE YEAR, Vodafone Romania a fost desemnat BRAND OF THE YEAR

McCann Worldgroup a fost desemnata pentru al doilea an consecutiv AGENCY NETWORK OF THE YEAR in cadrul Festivalului Golden Drum 2014, cel mai important festival de publicitate din Europa Centrala si de Est. McCann Bucuresti este si in acest an cea mai premiata agentie atat din reteaua McCann, cat si din Romania, castigand 5 premii: 1 Grand Prix, 2 Golden Drum, 2 Silver Drums si alte 4 nominalizari.

Distinctia „Agency Network of the Year” este cea mai importanta distinctie din cadrul festivalului si este acordata retelei care a obtinut cel mai bun punctaj pentru campanile nominalizate si premiate. In aceasta editie, McCann Worldgroup a obtinut 141 de puncte, castigand 3 Grand Prix, 4 Golden Drums, 7 Silver Drums si avand alte 20 de nominalizari, pentru campanii din 10 tari: Romania, Turcia, Israel, Finlanda, Polonia, Sebia, Croatia, Albania, Slovenia si Ungaria.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related