Work & Play la viitoarea Noapte a Agentiilor

Work & Play la viitoarea Noapte a Agentiilor

Astazi s-a dat startul inscrierilor

The Institute organizeaza pe 2 aprilie cea de-a sasea editie Noaptea Agentiilor. Inscrierile au loc pana pe 5 martie, pe site-ul dedicat evenimentului.

Proiectul face parte din Noptile Industriilor Creative, marca The Institute, a carei misiune este sa descopere, sa promoveze si sa inspire potentialul creativ romanesc. Seria aceasta va include in 2015 si evenimente nocturne dedicate domeniilor arhitectura si fashion.

In cadrul evenimentului Noaptea Agentiilor, companiile de advertising, PR, full-service, online, interactive sau agentiile de media invita pasionati ai comunicarii sa le treaca pragul pentru a le cunoaste din interior, intr-un cadru informal si relaxat.

Tema editiei de anul acesta este Work & Play. Participantii primesc provocarea de a arata cele doua fete ale activitatii lor de zi cu zi prin imbinarea muncii cu foarte mult fun. Pentru a fi un adevarat exercitiu de imaginatie pentru vizitatori, agentiile vor trebui sa prezinte proiecte, mecanisme de lucru combinate cu modalitati de recreere care sa integreze tema editiei de anul acesta.

Pentru al doilea an la rand, The Institute ofera posibilitatea de participare agentiilor din toata tara. Conditia de includere a unui nou oras pe harta editiei 2015 este sa se inscrie minim trei agentii. Ȋn 2014 au fost organizate simultan petreceri si evenimente ȋn 36 de companii din Bucuresti, Oradea, Timisoara, Iasi, dar si Chisinau.

Seminarul "How to win an EFFIE"  va avea loc marti, 10 martie, incepand cu orele 10:00, la sediul IAA Romania.

Mai multe despre ce evenimente au avut loc la ultimele editii, dar si despre regulamentul de participare, gasiti pe site si pe pagina de Facebook.

The Institute este atat fondator al Romanian Design Week, AdPrint, Internetics, Institute, The Magazine si Noaptea Agentiilor, cat si organizator al Effie Awards Romania, Scoala ADC*RO.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related