De neratat in Aprilie — Breslo Handmade Hub, primul eveniment oficial Breslo.ro din ultimii 4 ani

De neratat in Aprilie — Breslo Handmade Hub, primul eveniment oficial Breslo.ro din ultimii 4 ani

Dupa 4 ani in care ne-am cunoscut doar online, comunitatea Breslo.ro va invita la Breslo Handmade Hub, un eveniment ce se anunta printre cele mai creative din aceasta primavara.

Breslo Handmade Hub va avea loc in weekend-ul de Florii, 4-5 Aprilie, 10:00-20:00, in mansarda Impact Hub din centrul Bucurestiului (str. Halelor, nr.5, langa Hanul lui Manuc).

Breslo Handmade Hub va fi o ocazie unica pentru publicul bucurestean de a-si cunoaste artistii preferati si de a cumpara cadourile pentru Paste si Florii intr-o atmosfera creativa, imbogatita cu degustari de dulciuri de casa, sedinte foto, sushi proaspat pregatit si ateliere gratuite pentru pasionatii de handmade.

60 de creatori talentati si sute de cadouri handmade pentru Paste si Florii

Zona de targ din cadrul evenimentului este pregatita special pentru sarbatorile de primavara, cu sute de produse lucrate manual: haine, genti, cosmetice bio, bijuterii, jucarii si decoratiuni.

Zona amenajata pentru sedinte foto cu profesionistii de la F64

In parteneriat cu fotografii F64, zona foto din cadrul evenimentul va fi amenajata special pentru portrete profesioniste cu accesorii florale.

Degustare de sushi proaspat pregatit, in weekend-ul cu dezlegare la peste

Chefii My Sushi vor oferi vizitatorilor posibilitatea de a incerca sortimentele lor de sushi, precum si de a cumpara portii pentru acasa.

Degustari de tarte, prajituri si dulceturi de casa, alaturi de Aqua Carpatica

Cuptorul lui Robert (https://www.breslo.ro/CuptorulLuiRobert) si Bunicel vor servi delicii home-made, alaturi de Aqua Carpatica

Ateliere creative pentru pasionatii de handmade

Creatorii de la Breslo Handmade Hub vor invata vizitatorii sa isi creeze propriile bijuterii, decoratiuni, cosmetice home-made si multe alte produse handmade.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related