Raluca Pietroiu: Sunt impresionata ca voi, unii oameni care nu ma cunoasteti, ati daruit pentru mine

Raluca Pietroiu: Sunt impresionata ca voi, unii oameni care nu ma cunoasteti, ati daruit pentru mine

Raluca Tonciu (acum, Raluca Pietroiu) afla in urma cu 4 ani ca are o forma agresiva de cancer mamar. In ciuda eforturilor, boala a avansat, iar optiunile de tratament s-au imputinat. In prezent, ea se afla intr-un spital specializat in oncologie din China. Pentru a continua sa se trateze, ea are nevoie rapid de 100.000 USD. Detalii despre povestea Ralucai si metodele prin care poate fi sprijinita se gasesc aici

In continuare, citim un text de multumiri adresat de Raluca tuturor celor care au ajutat-o pana acum.


Sunt impresionata! Nu credeam posibil sa se faca o asa mobilizare... pentru mine. Pana la urma, cine sunt eu? O fata din milioanele de cazuri disperate care lupa pentru a trai pe lumea asta, in tara asta. Dar iata, este omenie, este empatie, este solidaritate.

Sunt impresionata ca voi, unii oameni care nu ma cunoasteti, ati daruit pentru mine. Toti ati daruit bani, dar ati daruit si timp pretios sa cititi despre mine, sa scrieti pentru mine, sa faceti poze, sa vorbiti si sa imi transmiteti gandurile si energiile voastre pozitive.

Nu stiu daca vreti sa stiti exact ce fac eu aici, dar pot sa va asigur ca ma simt pe maini bune.

Am inceput prima runda de tratamente, dar avand in vedere ca au aparut complicatii (metastaze noi) descoperite la ficat si cativa ganglioni pulmonari, am fost nevoita, impreuna cu sotul meu, sa ne prelungim sederea pana tocmai pe 15 iunie, deci inca 3 saptamani, ca sa stabilizam putin situatia.

Vor urma apoi tratamente si in tara, iar in functie de recomandari, reveniri aici in China o data la 2-3 luni pentru repetarea procedurilor sau/si aplicarea unora noi.

Eu am speranta ca oamenii astia pot sa dea de cap bolii mele si sa o opreasca din evolutie, iar daca ei nu vor putea, voi continua sa caut solutii in alta parte. Va asigur ca voi lupta, chiar daca e o lupta dura si sunt sigura ca voi primi si vesti bune la un moment dat.

Voi mi-ati daruit ceva foarte pretios pentru mine in aceste momente: liniste. Am linistea ca am cu ce sa imi continui lupta si va multumesc din suflet pentru asta. Pentru ca pana zilele trecute lupta cu boala era una si banii pentru tratamente erau alta.

Dragii mei prieteni, colegi, competitori, presa, agentii de media, publisheri, agentii de publicitate, de PR, agentii digitale, clienti si furnizori, inca nu am strans toti banii, dar, datorita voua nu mai am foarte mult. Sunt sigura ca voi reusi sa ii strang, nu mai am niciun dubiu astazi.

Campania de SMS-uri merge bine, donatiile private au mers bine si sponsorizarile au inceput sa se miste.

Va multumesc din inima tuturor pentru tot ceea faceti pentru mine si fie ca tot binele acesta sa vi se intoarca inzecit atunci cand veti avea mai mare nevoie de el, pentru ca atunci il veti aprecia cel mai mult!

Ma ajuta enorm sa va stiu alaturi de mine in lupta asta, imi da putere, speranta si incredere ca totusi exista un scop pentru ceea ce se intampla cu mine. Viata este frumoasa si merita traita pana la capat!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related