[CV de agentie] Mona Opran, Centrade: Provocarile depasesc subiectul “marime”, provocarile vin cu uriasa rapiditate din alta parte; comunicarea in lumea internetului

Centrade este una dintre cele mai vechi agentii de publicitate din Romania, aparuta chiar in 1990, fondata de Radu, John si Nick Florescu. Ea a functionat sub umbrela Centrade Saatchi & Saatchi pana in 2014, cand s-a intrerupt afilierea la reteaua internationala si a devenit o agentie independenta.  

Mona Opran, COO Centrade Integrated, vorbeste despre provocarile unei agentii mari, cu 11 departamente, si a unui viitor in care digitalul va determina reinventarea structurilor clasice de publicitate.

“Avem reguli (sigur ca avem), avem un proces de lucru foarte detaliat, atat pentru proiecte complexe, integrate cat si pentru pasi intermediari, avem un soft de project management pentru trafic si urmarirea orelor. Exista, desigur, riscul ca aceste instrumente sa faca fluxul greoi dar totul depinde de oameni si felul in care le folosesc”, spune ea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol


Centrade Cheil

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Kubis Interactive

Kubis Interactive este una dintre cele mai mari agentii de digital de pe piata din Romania si ofera solutii de marketing online adaptate nevoilor clientului. De la campanii de consumer engagement pana la productie si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Branduri

Oameni

Subiecte

SectiuneRelated