Saatchi & Saatchi PR comunica pentru britanicii de la PayPoint

Saatchi&Saatchi PR a fost aleasa incepand cu luna aprilie a acestui an agentia de relatii publice a PayPoint in Romania, in urma unui pitch la care au mai participat inca trei agentii. Contractul a fost semnat pe o perioada de un an, agentia urmand sa ofere servicii de comunicare corporate (media relations, managementul reputatiei), media training, consultanta strategica si management de eveniment.

"Reluam acum o colaborare care a demarat anul trecut, cand am lucrat punctual pe un proiect al PayPoint si care a decurs foarte bine. Suntem mandri ca o companie de talia PayPoint, lider in Marea Britanie pe segmentul plata facturi si servicii pre-platite, ne-a ales ca parteneri. Colaborarea cu PayPoint ne ofera sansa de a ne imbogati expertiza de comunicare intr-un domeniu atat de dinamic si exigent cum este piata financiara" a declarat Larisa Petrini, Director Saatchi&Saatchi PR.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related