Mona Opran este noul Chief Operations Officer al Saatchi & Saatchi Romania

Incepand cu 4 iunie 2013, Mona Opran ocupa postul de Chief Operations Officer (COO) pentru patru dintre companiile grupului CENTRADE: Saatchi & Saatchi, Saatchi & Saatchi X, Pantone si Epidemic. In noul sau rol, Mona Opran va avea ca obiectiv central dezvoltarea strategiei de crestere a acestora, arata un comunicat emis de companie.

"Constructia de branduri puternice reprezinta esenta business-ului Saatchi. Cream povestea, implicam consumatorii in a scrie impreuna capitolele si construim punti de loialitate astfel incat acestia sa devina ambasadori pentru branduri. Modul in care oamenii relationeaza cu brandurile s-a schimbat in primul rand datorita revolutiei digitale, asadar trebuie sa schimbam si noi modul in care comunicam cu ei", a declarat Mona Opran.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related