Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) a ales Golin drept partener in Romania pentru activitatile de PR

Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) a ales Golin drept partener in Romania pentru activitatile de PR

Golin Romania se va ocupa de comunicarea activitatilor Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) in Romania, agentia fiind declarata castigatoarea unui proces de selectie organizat de companie.

Golin va fi responsabila pentru dezvoltarea si implementarea tuturor activitatilor cu mass media, precum si de organizarea si coordonarea evenimentelor CIMA in Romania. 

"Propunerile de PR venite din partea Golin au fost in concordanta cu planurile noastre de dezvoltare. Am apreciat intelegerea cuprinzatoare si in profunzime a publicului tinta pentru CIMA, precum si strategia comprehensiva si tacticile creative propuse", spune Krzysztof Kmuk (Emerging Markets Development Manager, CIMA).

 

"CIMA este cea mai importanta si cea mai mare organizatie din lume de profesionisti care activeaza in contabilitatea de management. Suntem incantati ca am fost selectati ca parteneri de comunicare ai CIMA in Romania. Obiectivul nostru este acela de a ajuta compania sa ajunga la un numar cat mai mare de profesionisti din Romania, consolidandu-si astfel pozitia in piata locala. Privim catre acest parteneriat cu responsabilitate si hotarare", adauga Monica Botez (Managing Partner, Golin Romania).


Monica Botez (Managing Partner, Golin Romania)

Expertiza comunicarii corporate a Golin s-a dezvoltat permanent in ultimii ani, agentia fiind partener de comunicare cu importante companii locale si internationale. Mai mult, campaniile implementate pentru acestea au fost recompensate cu numeroase premii si distinctii.

Cu peste 227.000 de cursanti si membri in 179 de tari, CIMA ofera calificare profesionala in contabilitatea de management, cu scopul de aduce un aport la succesul oamenilor si afacerilor in sfera publica sau privata.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related