Monica Botez, Head of Corporate Division GolinHarris, devine partener in agentie

Monica Botez, Head of Corporate Division GolinHarris, devine partener in agentie

Monica Botez, membra a echipei GolinHarris din anul 2007, cu o experienta de 8 ani in comunicare, a fost numita recent partener in agentie, informeaza un comunicat de presa emis de GolinHarris. In prezent Head of Corporate Division GolinHarris, Monica a coordonat pana acum activitatile de relatii publice a peste 60 de clienti.

Monica este absolventa a Facultatii de Litere si a Facultatii de stiinte Politice din cadrul Universitatii Bucuresti, a obtinut un certificat in stiinte politice in cadrul Institut d'Etudes Politiques, Aix-en-Provence, Franta si a urmat cursuri post-universitare la Facultatea de Stiinte Politice, Universite Libre de Bruxelles, Belgia (cu o specializare in studii europene) si la Chartered Institute of Public Relations, Londra.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related