Apollo111, teatru independent si hub cultural, vrea sa schimbe felul in care consumam produsul artistic

Apollo111, teatru independent si hub cultural, vrea sa schimbe felul in care consumam produsul artistic

Piata culturala din Bucuresti s-a imbogatit. Din noiembrie, Apollo111, teatru si hub cultural (cu biblioteca, sala de evenimente, bar/terasa), se deschide in subsolul Palatului Universul (str. Ion Brezoianu, nr. 23-25).

Patru fondatori l-au pus pe picioare: Bogdan Dumitrache (actor si director de casting), Catalin Rusu (director de creatie si consultant de brand Rusu + Bortun), Calin-Peter Netzer (regizor) si Dragos Vilcu (producator de film si owner Multi Media Est).

Ce e diferit la Apollo111 e formatul pe care il propune. Spectacolele dintr-o stagiune se joaca doar timp de sase saptamani (prelungite cu inca patru, in cazul in care reprezentatiile anterioare se joaca in regim "casa inchisa"), in timp ce fiecare stagiune este curatoriata de cate un nou director artistic.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related