United Way Romania lanseaza campania de strangere de fonduri pentru anul 2005

United Way Romania lanseaza campania de strangere de fonduri pentru anul 2005. Evenimentul de lansare va avea loc miercuri, 13 aprilie in cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

United Way Romania (UWRo), membru acreditat al United Way International din Statele Unite, este o fundatie romaneasca, independenta, condusa de voluntari ce provin din sectorul de afaceri si neguvernamental. Misiunea UWRo este de a imbunatati viata celor care traiesc si muncesc in Romania prin incurajarea donatiilor individuale, corporatiste si a voluntariatului.
Fondurile noastre provin in special din campania anuala, campanie ce se adreseaza companiilor ce doresc sa sprijine programele United Way si salariatilor lor. Sumele colectate sunt distribuite catre asociatii si fundatii profesioniste, legitime si recunoscute ca avand servicii de calitate, in domenii precum sanatatea, educatia si serviciile pentru grupuri dezavantajate (batrani, copii din familii sarace, bolnavi, persoane cu handicap, victime ale abuzului, someri, etc.). Anul trecut, UWRo a desfasurat o campanie pilot, colectand de la numai patru companii din Bucuresti si angajatii lor, 22.000 $. Acestia au fost apoi distribuiti catre 3 organizatii ce furnizeaza servicii sociale in Bucuresti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related