Wave Division sustine cauzele sociale ale United Way Romania

Wave Division sustine cauzele sociale ale United Way Romania

Wave Division incepe din aceasta toamna un parteneriat cu United Way Romania pentru a sustine proiecte de educatie, sanatate si integrare sociala, informeaza un anunt din partea agentiei. Pe 5 si 6 octombrie, in cadrul Maratonului International Bucuresti, a avut loc primul eveniment din cadrul acestui parteneriat, actiune care a urmarit atragerea atentiei asupra importantei educatiei pentru copiii fara posibilitati materiale.

Cu ajutorul logisticii asigurate de Wave Division, United Way a instalat un stand in Piata Constitutiei, unde participantii la maraton au putut sa se informeze, dar si sa isi faca fotografii si sa le primeasca pe loc, in varianta tiparita. Au fost printate peste 500 de poze, si peste 1000 de persoane au vizitat standul United Way.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wave Division

Wave Division e agenţia care in ultimii 20 ani a învăţat regulile advertisingului în prima linie a publicităţii, în contact direct cu clienţii. În felul acesta, agenţia şi-a însuşit... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related