Saatchi & Saatchi a realizat o campanie pentru United Way, sub sloganul "Impreuna putem face mai mult"

In spiritul mesajului "Impreuna putem face mai mult", Saatchi & Saatchi a realizat pro-bono pentru Fundatia United Way o noua campanie de comunicare. Echipa de creatie a fost inspirata de ideea ca sumele aparent nesemnificative pe care le donam pot contribui major la imbunatatirea calitatii vietii celor aflati in dificultate. Spotul, brosura si posterul ilustreaza persoane pe care United Way le sustine prin proiectele sale. Materialele au fost prezentate in premiera in cadrul Galei United Way, eveniment ce marcheaza inceputul campaniei de strangere de fonduri pentru cei care au nevoie de sprijin. De asemenea, aceste materiale vor fi folosite in promovarea in companii a proiectelor sustinute de Fundatie din cele trei domenii majore: Educatie, Sanatate si Integrare Economica si Sociala.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Andrei Daniluc
acum 13 ani
salut. nu e acelasi slogan ca la Orange ?

"together we can do more" = "impreuna putem face mai mult"



Branded


Related