Un ZUZUrias pentru toti prietenii mei

Un ZUZUrias pentru toti prietenii mei
Foto: XMediaStudio

Sunt foarte multe motive pentru care cei care nu au ajuns la ADfel regreta ca nu au ajuns la ADfel. Un milkshake urias este unul dintre ele. Sa va zic si de ce.

Ideea vine de la ZUZU: cat a fost ADfel-ul de lung a introdus in meniul de la Fabrica trei minunatii de 1,8 litri - milkshake cu capsuni, milkshake cu banane si milkshake cu ciocolata. Ia sa vedeti ce frumuseti:


Foto: Uncle Jeb Studio - www.unclejebstudio.ro


Foto: Miluta Flueras http://bit.ly/fotoconcert 


Foto: Miluta Flueras http://bit.ly/fotoconcert 

Na, irezistibile aceste ZUZUriase shake-uri, nu-i asa? Eu le-am gustat pe toate, dar am impartit la toata lumea, se pare ca nimeni nu rezista sa-ti ceara "doar o gura" cand te vede cu un pahar asa mare in mana. Nu-i nimic, de aia au fost si inventate, ca sa ajunga pentru toata lumea.

Va mai pun niste poze ca sa fiti invidiosi.

 

Ideea ZUZUriaselor vine de la Next Advertising. Echipa care s-a ocupat de concept si implementare este formata din: Liviu David (Creative Director), Paula Ionescu (Copywriter), Daniela Trasculescu (Art Director), Ioana Cabuz (Account Manager), Diana Benea (Junior Account Executive).

Din partea Albalact s-au ocupat de coordonare: Celina Condorovici (Senior Brand Manager ZUZU), Cristina Miclea (Marketing Director).

ADfel a fost organizat de echipa IQads: Marin Preda, Adriana Jescu (business developers), Iulia Bacanu, Cristi Avram, Mihaela Craciunescu (project management), Sonia Ardelean, Ionut Maxim, Diana Bercu, Miruna Spataru (editorial).

Fotografii si videografii oficiali ADfel au fost: Miluta Flueras de la ArtKlub, Uncle Jeb Studio, XMedia Studio, 438 studio, freelancerul Dorin Moldoveanu si Diana Gandila de la IQads. Scenotehnica a fost asigurata de FIVE's - Creator de Spectacol.

ADfel este un eveniment IQads, care a avut loc intre 18 si 24 august 2014, pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul a inceput in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea a fost libera. Pe ADfel.ro si pe IQads.ro sunt prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related