Corina Bratu: Pana cand femeile nu vor mai fi intrebate la interviu daca au copii, cred ca este necesar feminismul

Corina Bratu: Pana cand femeile nu vor mai fi intrebate la interviu daca au copii, cred ca este necesar feminismul

Sau pana cand salariile nu vor fi egale pentru femei si barbati, pe aceleasi pozitii. De fapt, feminismul nu are termen de valabilitate, spune Corina Bratu (Strategic Planner, Centrade). Doar ca e prost inteles uneori. Cand vine vorba de publicitate insa, lumea nu e a barbatilor, crede ea.

Destul de mucho, ambele. Societatea cu bucata ei, iar reclamele pentru ca vor sa reflecte societatea. Sa se regaseasca oamenii in situatiile din reclame.

Nu cred ca avea termen de valabilitate in 2014 feminismul.

Pana nu va exista egalitate de sanse pentru femei, salarii egale femei-barbati pentru aceleasi pozitii, pana cand femeile nu vor mai fi intrebate la interviu daca au copii sau daca vor sa aiba copii, cred ca este necesar feminismul. Pacat doar ca e inteles prost uneori ca man-hating.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related