Perceptum integreaza strategia video in mixul de marketing al Budureasca

Perceptum integreaza strategia video in mixul de marketing al Budureasca

Perceptum marcheaza integrarea tehnicilor video in mixul de marketing al producatorului de vinuri Budureasca, printr-o serie de 4 clipuri dedicate clientilor din sectoarele B2B si B2C.

Agentia raspunde, astfel, nevoilor brandului de a se diferentia de competitie si de a atrage distribuitori si parteneri, in cadrul targurilor si expozitiilor nationale si internationale din segmentul HoReCa.

 

Conceptul strategiei de video marketing Budureasca

Pentru a indeplini obiectivele brandului, Perceptum a conceput si implementat strategia de video marketing Budureasca. Astfel, prin seria de 4 clipuri video realizate, agentia a comunicat atragator si eficient traditia si valorile brandului, standardele de calitate ale vinurilor, portofoliul de produse si avantajele oferite clientului final.

 

"Obiectivul nostru a fost sa ajutam stakeholderii sa empatizeze cu brandul si sa dezvoltam o legatura puternica intre Budureasca si publicul sau. Pentru aceasta, am ales sa spunem povestea companiei intr-un mod fluent, plin de farmec, care sa reflecte diferentiatorii de top ai producatorului - de la grija pentru viile din Dealu’ Mare, pana la procesul de productie al vinurilor, ce combina metode traditionale, mostenite de la daci, cu tehnologii moderne, de la frumusetea domeniilor si cramelor pana la ideile de apartenenta si de recunoastere in jurul carora este centrat Clubul Budureasca.", declara Raluca Ghilea (Director Executiv Perceptum).

 

In plus, cele 4 clipuri au fost inregistrate in limbile romana, engleza si japoneza, pentru a se adapta pietelor locale si a depasi barierele lingvistice dintre brand si stakeholderii targetati.

 

"Clientii nostri din afara Romaniei apreciaza istoria frumoasa, din spatele Budureasca, fiindca stiu ca aceasta ofera savoare, calitate si consecventa brandului nostru. De aceea, este important pentru noi sa ne adaptam strategiile pietelor internationale si sa comunicam targetat cu publicul vizat.", mentioneaza Monica Florean (Specialist Marketing Budureasca).

 

Clipurile campaniei

 

Abordarea inovatoare a printului

Luand in considerare nevoile clientului de a nisa si evalua distributia continutului creat, precum si de a genera leaduri relevante ca urmare a evenimentelor de profil, Perceptum a colaborat cu Video Print -divizia de comunicare digitala targetata a Grafica si Tipar - pentru conceperea unor brosuri video.

Astfel, prin crearea acestor materiale neconventionale de marcom, Perceptum sprijina echipele de marketing si vanzari ale clientului, pentru a asigura cresterea cotei de piata si pozitionarea premium a brandului Budureasca.

 

"La Perceptum, punem ROI-ul pe primul loc; de aceea, toate toolurile pe care le concepem si le folosim ne ajuta sa generam rezultate si sa masuram conversii relevante.", adauga Raluca Ghilea.

 

Echipa proiectului a fost formata din: Monica Florean (Budureasca), Raluca Ghilea, Robert Chirileanu, Vicentiu Borhina (Perceptum), Dragos Balan (Grafica si Tipar)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related