Grafica si Tipar se repozitioneaza in piata tiparului si identitatii vizuale din Romania

Casa de creatie si productie tipografica- Grafica si Tipar si-a schimbat infatisarea trecand printr-un proces de rebranding. Compania se repozitioneaza din zona stricta a tiparului in sfera identitatii vizuale, serviciilor grafice, a serviciilor conexe tiparului in general. Sub deviza "Creatie si productie intr-un singur loc" Grafica si Tipar propune clientilor sai furnizarea de noi servicii, capabile sa simplifice dificultatile de comunicare a retetei clasice agentie-client-tipografie.

Website-ul companiei, www.graficasitipar.ro este unul nou in care clientii si potentialii clienti vor putea identifica usor serviciile oferite de companie, pachetele personalizate, recomandari de optimizare a proiectelor, dar vor putea si cunoaste mai bine echipa GT si atuurile companiei din punctul de vedere al clientilor din portofoliu prin testimonialele acestora.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Companii

Oameni

Pozitii

SectiuneBranded


Related