Două agenții din România sunt nominalizate la IAB MIXX Awards Europe

Două agenții din România sunt nominalizate la IAB MIXX Awards Europe

Competiția internațională de marketing digital și interactiv și-a anunțat nominalizații și suntem mândri că două agenții din România se regăsesc pe lista scurtă: V8 Interactive și First Content Studio au șansa de câștiga premii la MIXX Awards Europe. Câștigătorii vor fi anunțați pe 23 mai 2017 în cadrul conferinței Interact din Amsterdam.

Finaliștii MIXX Awards Europe au oportunitatea de a fi recunoscuți la nivel internațional în industria de marketing pentru contribuția pe care au făcut-o în domeniul digital și interactive. Campaniile premiate vor fi promovate și prezentate ca studii de bună practică, pentru a inspira alte companii în ceea ce privește abordarea și tehnicile potrivite pentru a dezvolta o campanie de marketing digital, precum și de a fi în rând cu trendurile din acest domeniu.

V8 Interactive a fost nominalizată la categoria Video Advertising pentru campania Give Beautifully realizată pentru Stella Artois, campanie laureata si in cadrul IAB MIXX Awards Romania in anul 2016.

First Content Studio a câștigat marele premiu la IAB MIXX Awards România 2016 în categoria Best Content Marketing Project și a fost nominalizată la IAB MIXX Awards Europe în aceeași categorie pentru campania Eu sunt 12 realizată pentru Bergenbier.

Înscrierea în cadrul IAB MIXX Awards Europe face parte din pachetul de beneficii pe care îl au agențiile din România ce sunt premiate la IAB MIXX Awards România – etapa locală a competiției. Agențiile vor fi evaluate de un juriu format din marketeri, executivi din agenții de digital dar și consultanți independenți sunt pregătiți să evalueze și să premieze inovația, creativitatea și eficiența campaniilor de marketing online autohtone desfășurate în perioada mai 2016 – aprilie 2017. Lista completă a juriului este disponibilă online.

Anul acesta, in concursul national IAB MIXX Awards Romania, au fost validate inscrierile a 12 agentii (atat digitale cat si media, independente sau parte a grupurilor internationale). Cele mai disputate categorii sunt: Best Content Marketing Project, Best Digital PR Campaign, Most Experimental & Innovative si Best Interactive Experience - evidentiind astfel si evolutia industriei de publicitate online. Gala IAB MIXX Awards va avea loc pe 15 iunie, sub forma unui eveniment special găzduit în cadrul ICEEFest, cel mai mare festival de internet și new media din Europa Centrală și de Est.

Parteneri IAB MIXX Awards: ICEEFest, Belle Maison SPA, Douglas
Parteneri media: Pagina de Media, Wall-Street, IQads, Ctrl-D

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related