Unfold the Bold! Incepe “imbarcarea” pentru IAB MIXX Awards Romania - Editia a opta

Unfold the Bold! Incepe “imbarcarea” pentru IAB MIXX Awards Romania - Editia a opta

IAB MIXX Awards, singurul festival internațional de digital din România, invită agențiile de pe piața românească de advertising să-și înscrie campaniile realizate în 2018 - 2019 pe site-ul mixxawards.ro până pe 31 octombrie. Începând cu anul acesta a fost introdusă si categoria de Programmatic Advertising în care sunt așteptate să se înscrie campanii care au integrat cu succes creația, strategia și tehnologia, folosind un proces automatizat de cumparare a advertisingului digital.

 

The Creative baggage

Anul acesta, MIXX AWARDS România este despre ideile și campaniile curajoase, care au ieșit din tiparul „ceva safe”. Conceptul Unfold the Bold se adresează tuturor oamenilor din industrie care și-au dorit să meargă dincolo de zona de confort și care au creat campanii de povestit la prieteni! Pentru că acelea pot câștiga și pot ajunge mai departe la MIXX Awards Europe. Un fel de Go BIG, or Go home!

Aliniat cu conceptul de bold statements, V8 Interactive, agenția care se ocupă de look&feel-ul festivalului, a ieșit din zona de confort și a ajuns până la... aeroport. (rima n-a fost intenționată :) )

 

La poarta de îmbarcare IAB MIXX Europe

Câștigătorii IAB MIXX România se duc mai departe la MIXX Awards Europe! Cu recomandarea IAB România ca “boarding pass” și PR-ul aferent in reteaua IAB Europe! Este unul dintre principalele atuuri ale singurului Festival Internațional din România de Digital și Marketing Interactiv.

„IAB MIXX Awards 2019 vine cu multă presiune în bagajul de cala în care avem competiția de succes de anul trecut și cele 6 editii precedente. Este un festival care a crescut organic punând accentul de fiecare dată pe calitatea jurizării și amplificarea celor mai bune lucrări din România în competiția continentală. Anul acesta avem o abordare mai puțin cuminte decât în anii precedenți pentru că ne dorim să atragem campanii ce și-au permis să iasă din zona de confort. Ne vom uita la campaniile care prin îndrazneala creativă și/sau strategică au generat eficientizarea bugetelor și au catalizat creșterea rezultatelor finale. Facem această filtrare pentru a ne asigura că pachetele trimise în competiția Europeană au toate sansele să urce pe podium.”, Andrei Dragu, Event Director IAB MIXX Awards & Vice Presedinte IAB România.

 

Care-i treaba cu aeroportul?

Inspirată din semnalistica de aeroport, terminale aglomerate și bagaje de cală, noua identitate vizuală a festivalului transmite deja mood-ul de „ce aș pleca undeva”. Undeva la MIXX Awards Europe, bineînțeles!

 

Terminalul Înscrieri

Comunicat sub mesajul Go MIXX or Go Home, festivalul face orice specialist să aleagă pe sprânceană campaniile la care s-a lucrat din greu și să le înscrie la una (sau mai multe) dintre cele 12 categorii, jurizate de peste 50 de publicitari din România și din afară. Și da, ediția aceasta este despre a scoate tot ce-i mai bun din bagajul creativ!

“În acest an IAB Mixx Awards este de neratat! Este unul din proiectele fundamentale ale Asociației, alături de DIMAQ, IAB Academy și ROADS. Este o celebrare a excelenței în digitalul românesc și oportunitatea ca, ce avem mai bun, să intre in competiție la nivel internațional.”, Gabriel Patru, Presedinte IAB România.

 

“Check-in-ul” se va face la Gala IAB MIXX Awards din 26 Noiembrie, in LOFT Lounge.

Sponsorii IAB MIXX Awards Romania 2019 sunt Group M - mPlatform, Samsung, Teads, Prologue, V8 Interactive, BDG, AQUA Carpatica, Pepsi, Miller
Parteneri media: Ringier, InternetCorp, ProTV, ArboMedia, IQads

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related