Mihai Ene

Creative | Co-founder The Secret Service

Si la radio si la scoala, dar mai mult la radio, in vremea liceului.

Si la radio si la scoala, dar pana la urma doar la scoala, in vremea facultatii. Apoi publicitate.

La-nceput am bagat pentru mine si, furat de peisaj, am ajuns sa bag pentru altii la Ogilvy, DDB si Leo Burnett pe tot felul de conturi locale, nationale si internationale. Dar n-am fost facut sa muncesc la patron asa ca n-o mai fac.

In '08 am deschis The Secret Service impreuna cu Adina Sorescu si totul e mult mai misto si mai plin de satisfactii cat in sapte ani.

Satisfactii am mai adunat si pe la Effie, Ador, Adprint, Goldendrum, Eurobest si New York Festivals doar ca le zice premii si nominalizari.

Sunt writer si nu-mi iese intotdeauna, nu ma trezesc devreme si lucrez cel mai bine noaptea. Spun in fata ce gandesc si din cauza asta sunt printre cei mai iubiti dintre pamanteni. Ma pricep si la alte businessuri, imi place la volan, de top gear, la platane, in niste tari, la niste magazine, in niste locuri, de cineva.

Ma ocup, alaturi de colegii de /servici/, cu publicitatea asa cum credem noi ca ar trebui sa fie: spectaculoasa, sa-l faca pe consumator partas la ea, surprinzatoare, sa-l miste si sa-l faca sa povesteasca.