De la Cupa Agentiilor la Karaoke, direct in vacanta. Te trimite Blue Air

De la Cupa Agentiilor la Karaoke, direct in vacanta. Te trimite Blue Air

Vara e pe final, asa e, dar cine a zis ca vacantele trebuie sa se rareasca? La Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music, prima editie pe 2014, ne dam intalnire cu Blue Air, care o sa ne ia deja bronzati si o sa ne zboare unde vedem cu ochii. Nu pe noi, ci pe voi, publicitarii-cantareti, baritoni si soprane, rapperi, RnB-isti si pop-rockeri. Blue Air vine sa va asculte si va da o provocare simpla, sa va faceti remarcati pe scena pornind de la un brief: interpretarea instructiunilor de siguranta pe timpul zborului cu avionul. Reusiti sa va remarcati si primiti multe bunatati de calatorie – bilete de avion dus-intos, vouchere pentru bagaj de cala si altele.

Va suna familiar?

Before we take-off
Please fasten your seat belts,
Stow your tray tables,
Make sure that the backrest of your seat is in the upright position.
Personal electronic devices must be turned off or in flight mode
Place any bag, coat or belonging inside the overhead bins
Or under the seat.

Proba Blue Air consta intr-o interpretare muzicala si coregrafica pe care trebuie s-o ganditi voi singuri de la zero. Mai sus aveti o mostra din "imnul" Blue Air pentru siguranta pasagerilor a carui linie melodica trebuie sa i-o potriviti si, daca vreti sa fiti pe val, puteti plusa cu o coregrafie in spiritul unui echipaj aflat la bord.

Cele mai reusite si originale interpretari se premiaza:

  • Locul I: 1 bilet de avion pentru fiecare membru din echipa participanta, round trip, catre orice destinatie operata de Blue Air. Taxele sunt incluse, la fel este si bagajul de cala. Totul cu conditia sa va planificati vacanta pana la 28 martie 2015.
  • Locul II:  1 voucher pentru bagaj de cala gratuit, tur-retur, la achizitionarea unui bilet Blue Air, pentru fiecare membru al echipei;
  • Locul III: produse promotionale Blue Air pentru fiecare membru al echipei.

Inscrierile la Cupa Agentiilor la Karaoke se fac pana pe 12 septembrie, printr-un formular trimis la [email protected] si prin achitarea unei taxe de participare de 200 de euro/echipa. Regulamentul complet al competitiei se gaseste pe site-ul dedicat. Evenimentul va avea loc pe 23-24 septembrie, seara. 

Pe langa proba Blue Air, fiecare echipa inscrisa va avea 3 urcari pe scena si va parcurge 3 probe muzicale
- Proba melodiei echipei – proba vocala pregatita integral dinainte de competitie;
- Proba Cat Music – Echipele participante vor alege o piesa dintre 39 de melodii selectate din repertoriul artistilor Cat Music participanti si o vor interpreta alaturi de artistul ales; 
- Proba pe un brief surpriza – o provocare trasa la sorti care presupune ca echipa sa inventeze o poveste pe care sa o ilustreze interpretand pe scena o melodie alaturi de trupa de cover-uri FreeStay.

Artistii Cat Music care vin la Cupa Agentiilor la Karaoke sunt Smiley, Delia, Elena Gheorghe, Cabron, Voltaj, FreeStay, What's Up, Mandinga, Giulia si Shift. MC va fi CRBL.

Despre Blue Air
Blue Air si-a inceput activitatea cu doua aeronave, 4 rute si 35 de angajati, pe 13 decembrie 2004, aceasta fiind fondata din dorinta de a crea o companie romaneasca care sa ofere calatorii sigure, confortabile, la un pret accesibil. Astazi, la aproape 10 ani de la lansare, Blue Air a ajuns in topul companiilor aeriene din Europa, fapt demonstrat de cei peste 10,5 milioane de pasageri care au ales serviciile companiei, iar dezvoltarea continua.

Despre Cat Music
Cat Music este principalul jucator din industria muzicala romaneasca. De-a lungul timpului, din portofoliul Cat Music au facut parte trupe-fenomen care au scris istorie: O-Zone, Andre, 3 Sud Est, BUG Mafia, La Familia, N&D, Class, Ro-Mania, Valahia si multe altele.

Cu o cota de piata de peste 30% si un catalog ce depaseste 6000 de piese, Cat Music reprezinta unii dintre cei mai influenti si de succes artisti ai momentului -  Delia, Elena, Smiley, CRBL,  What's Up, Andreea Banica, Giulia, Voltaj, Mandinga, Shift si altii. Artistii de top din portofoliu si cei peste 1 milion de abonati la canalul de YouTube sunt atuurile care confirma pozitia de lider a Cat Music. Mai multe informatii pe catmusic.ro si facebook.com/CatMusicRomania.

Despre Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music
Un eveniment IQads, parte dintr-un concept mai amplu de competitii creative dedicate industriei publicitare din Romania, Cupa Agentiilor. Seria de evenimente este marca Blue Idea si include Cupa Agentiilor la Fotbal, aflata la a VI-a editie, Cupa Agentiilor la Gatit, aflata la a II-a editie, si inca o competitie in premiera: Cupa Agentiilor la Gaming.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related